Inscrie firma »

salarizarea personalului bugetar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre salarizarea personalului bugetar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Program salarizare bugetara tvsalev 2009

Program salarizare bugetara TVSALEV 2009


> Numar nelimitat de unitati si utilizatori > Modul de salarizare cu fise... fiscale > Evidenta fiselor de personal (istoric, scolarizari etc) > Calcul... complex pe baza de pontaje, sporuri > Evidenta personalului pe locuri de munca ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


de a obtine raporte de salarizare si personal. Aceasta aplicatie rezolva problemele... de personal - Acest modul se poate adauga la aplicatia de salarizare si contabilitate... de personal, transfer automat al ordinelor de plata viramente in aplicatia de salarizare ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Contabilitate bugetara

Contabilitate Bugetara


interconectate si asigura interconexiuni cu aplicatia de personal si salarizare, preluand..." (contabilitate, contabilitate bugetara este destinata in principal pentru managementul... bugetara (conform ordin 1917,556); - bugete si executie bugetara; - dare de seama ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Salarizarea unitara a personalului

Salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice


reglementeaza un sistem unitar de salarizare pentru personalul din sectorul bugetar platit... a personalului platit din fonduri publice, Legea nr. 285/2010 privind salarizarea in anul...Lucrarea cuprinde Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


bugetar. Aplicatia permite implementarea unor fluxuri informationale si procese... al costurilor de implementare . DATE GENERALE Evidentierea personalului; Incadrarea... personalului (Stat functii) ; Veniturile personalului de incadrare; Calculul concediilor ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"salarizarea personalului bugetar" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea