Inscrie firma »

salar brut minim - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre salar brut minim
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


de evidenta a salariilor pentru orice tip de companie. Programul automatizeaza... activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare, indiferent... si impozitare a venitului global. Cu ajutorul programului AUTOSOFT SALARII, versiune ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Infiintare fundatie

Infiintare fundatie


sau in numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul minim brut... putin 20 de ori salariul minim brut pe economie. Fundatia dobandeste personalitate ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Codul muncii, editia a xiv-a

Codul Muncii, editia a XIV-a


contractului individual de munca salarii sub nivelul salariului minim brut pe tara garantat... persoanei care, in mod repetat, stabileste pentru salariatii incadrati in baza ... »

Pret: 21 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Colaborare unitate protejata

Colaborare Unitate Protejata


reprezentand 50 % din salariul minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca... operatorului economic care are mai mult de 50 de salariati sa angajeze in procent de 4 ... »
Buyer Member 13 ani
Galati
 Restituire impozit strainatate romania

Restituire impozit strainatate Romania


pe care angajatorul ti l-a retinut din salariul brut si l-a platit la bugetul statului...Pentru munca ta din strainatate ai primit un salariu brut, din care ti s... intregul impozit platit. In cazul celor cu venituri peste pragul minim, se poate face o ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Hotarare nr. 1507 din 2007

Hotarare nr. 1507 din 2007


stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Codul muncii editia a xi-a

Codul Muncii editia a XI-a


contractului individual de munca salarii sub nivelul salariului minim brut pe tara garantat... aptitudinilor salariatului, stabilita la cel mult 90 de zile calendaristice pentru functiile... de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului; - drepturile ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tichete de masa cheque dejeuner

Tichete de masa Cheque Dejeuner


, sigla societatii, un mesaj pentru salariati sau o mini-reclama Comanda online..., ce creeaza un echilibru intre asteptarile salariatului si economiile pe care o societate... o masura sociala ce vine in sprijinul salariatilor, deoarece reprezinta ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sal - expertul tau in salarizare

Sal - Expertul tau in salarizare


spune despre mine ca sunt prietenos, destept si bine documentat in ceea ce priveste... fi prietenul si asistentul tau in activitatea de calcul al salariilor, taxelor... si viramentelor catre stat. Promit sa iti fac viata usoara astfel incat calculul de salarii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sal - expertul tau in salarizare

Sal - Expertul tau in Salarizare


calculul de salarii impreuna cu mine sa fie o placere. De ce afirm ca sunt expert... in Salarizare. Pot spune despre mine ca sunt prietenos, destept si bine documentat in ceea... de legislatie. Eu pot fi prietenul si asistentul tau in activitatea de calcul al salariilor ... »
Oferit de:Nexus Romsystem
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Seminar codul muncii - modificari

SEMINAR CODUL MUNCII - MODIFICARI


... - incepand cu 1 mai 2006, s-a modificat salariul minim pe economie de la 330... fondului total de salarii brute lunare realizate de salariati ? - s-a inceput campania... neclaritati la: - intocmirea declaratiilor pentru salarii? - calculul indemnizatiilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"salar brut minim" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea