Inscrie firma »

rulou de gazon - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rulou de gazon
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rulou de gazon

rulou de gazon


Daca va doriti ca "peste noapte" curtea dvs.sa aiba un gazon sanatos , fara... buruieni si fara goluri solutia este ruloul de gazon, firma noastra va poate realiza ... »
Oferit de:SC MIALDO
Buyer Member 12 ani
Galati
 Gazon rulou

Gazon rulou


Amenajare gradina cu gazon rulou. Avantajele acesti tip de gazon: 1 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Gazon rulou

Gazon rulou


Gazon rulou la 3 Euro/mp la vanzare, respectiv 4 Euro/mp, pret ce include... automatizate de irigatii, drenaj si intretinerea gradinii pe tot timpul anului. Gazon rulou... montare, garantie gazon pana la prindere, respectiv pana la primul tuns. Gazonul este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Montaj rulou gazon

Montaj rulou gazon


Montare rulou gazon ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 10 ani
Salaj
 Montare gazon rulou

MONTARE GAZON RULOU


, maruntit si nivelat, rulou de gazon, montaj rulou si prima udare. Transport inclus...MONTARE BRAZDE DE GAZON. Pretul include: sapat teren mecanizat la 20 cm ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Gazon rulou romania

Gazon rulou romania


Brazi taiati, ambalaje, gazon rulou.: Gazon rulou romania ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Gazon rulou romania mp

Gazon rulou romania mp


Seminte si bulbi: Gazon rulou romania mp ... »

Pret: 28.07 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Gazon rulou mediteranean import

Gazon rulou Mediteranean import (1mp/rulou)


Gazon ruloul Mediteranean este un gazon profesional, format dintr-un amestec... de regenerare. Substratul se realizeaza dupa cele mai inalte tehnologii de obtinere gazon... de 2.5 cm iar inaltimea ierbii din gazon este de 2-3 cm. Se poate montajul ... »

Pret: 29.99 RON
 Gazon rulou

Gazon rulou Mediteranean-import-(1mp/rulou)


Gazon profesional format dintr-un amestec de trei specii de ierburi: 60... dupa montaj, este un gazon matur si sanatos, realizat si verificat dupa standardele ... »

Pret: 29.14 RON
 Gazon rulou mediteranean import

Gazon rulou Mediteranean import (1mp/rulou)


Gazon ruloul Mediteranean este un gazon profesional, format dintr-un amestec... de regenerare. Substratul se realizeaza dupa cele mai inalte tehnologii de obtinere gazon... de 2.5 cm iar inaltimea ierbii din gazon este de 2-3 cm.  Se poate montajul ... »

Pret: 29.76 RON
 Gazon rulou import, garden turf

Gazon rulou import, Garden Turf (1mp/rulou)


sunt urmatoarele: varsta acestui gazon rulou de import este de minim 2 ani (3... din compozitia acestui gazon rulou sunt de culoare verde inchis, aspect lucios, cu densitate... de gazon foarte frumos si dens. In timpul perioadei de vegetatie in gazonul rulou nu ... »

Pret: 33 RON
 Gazon rulou import sport turf

Gazon rulou import Sport Turf (1mp/rulou)


Gazon rulou Sport Truf este un gazon profesional, ce are la baza un amestec....Caracteristicile gazonului rulou profesional sunt urmatoarele: se obtine dupa minima 3 sezoane (primavara... maxima, astfel incat nu este permisa cresterea buruienilor, iar in timp gazonul rulou ... »

Pret: 32.84 RON
 Gazon rulou garden turf - import

Gazon rulou Garden Turf - import (1mp/rulou)


Gazon profesional format dintr-un amestec de trei specii de ierburi: 70% Poa... dupa montaj, este un gazon matur si sanatos, realizat si verificat dupa standardele ... »

Pret: 26.66 RON
 Gazon rulou sport turf -import-

Gazon rulou Sport Turf -import- (1mp/rulou)


Gazon profesional format dintr-un amestec de trei specii de ierburi: 80... dupa montaj, este un gazon matur si sanatos, realizat si verificat dupa standardele ... »

Pret: 28.5 RON
 Gazon rulou import sport turf

Gazon rulou import Sport Turf (1mp/rulou)


Gazon rulou Sport Truf este un gazon profesional, ce are la baza un amestec....Caracteristicile gazonului rulou profesional sunt urmatoarele: se obtine dupa minima 3 sezoane (primavara... maxima, astfel incat nu este permisa cresterea buruienilor, iar in timp gazonul rulou ... »

Pret: 29.76 RON
 Gazon rulou import, garden turf

Gazon rulou import, Garden Turf (1mp/rulou)


urmatoarele: varsta acestui gazon rulou de import este de minim 2 ani (3 sezoane... din compozitia acestui gazon rulou sunt de culoare verde inchis, aspect lucios, cu densitate... de gazon foarte frumos si dens. In timpul perioadei de vegetatie in gazonul rulou nu ... »

Pret: 29.76 RON
 Gazon rulou romania mp <>

Gazon rulou romania mp <>


Seminte si bulbi: Gazon rulou romania mp <> ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Gazon rulou, role mari, tip peluza (24mp/rola)

Gazon rulou, role mari, tip Peluza (24mp/rola)


, gazonul rulou se fertilizeaza si timp de o saptamana se uda abundent, fara a se calca...Gazon autohton ornamental, ce formeaza un covor de gazon de culoare verde crud... avand in medie 5 cm. Rulourile de gazon se utilizeaza in amenajarea gradinilor ... »
 Gazon rulou, role mari, tip peluza (24mp/rola)

Gazon rulou, role mari, tip Peluza (24mp/rola)


, gazonul rulou se fertilizeaza si timp de o saptamana se uda abundent, fara a se calca...Gazon autohton ornamental, ce formeaza un covor de gazon de culoare verde crud... de iarba avand in medie 5 cm. Rulourile de gazon se utilizeaza in amenajarea gradinilor ... »
 Montaj rulouri de gazon: montare

Montaj rulouri de gazon: montare gazon role mari si tavalugirea suprafetei


 si fertilizarea sunt operatiuni conexe montajului gazonului rulou (si nu sunt incluse...Tariful include combustibilul utilajelor folosite la instalarea gazonului role... si nivelare) si este urmata de fertilizarea gazonului. Erbicidarea, pregatirea terenului ... »
 Montaj rulouri de gazon: montare

Montaj rulouri de gazon: montare gazon role mici si tavalugirea suprafetei


 si fertilizarea sunt operatiuni conexe montajului gazonului rulou (si nu sunt incluse...Tariful include combustibilul utilajelor folosite la plantarea gazonului, fara...) si este urmata de fertilizarea gazonului. Erbicidarea, pregatirea terenului ... »
 Rulouri gazon

RULOURI GAZON


AMENAJAREA SPATIILOR VERZI CU RULOURI DE GAZON ESTE PRACTICA, EFICIENTA ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Gazon rulouri tip sport autohton

Gazon rulouri tip Sport autohton (1mp/rulou)


Gazon rulou autohton, folosit in amenajarea spatiului verde ce apartine... domeniul public sau privat, formeaza un covor de gazon de culoare verde crud, dens... pe gazon. Apoi se uda dimineata si seara. Accesul nu este permis pe gazon, cel putin ... »

Pret: 28 RON
 Rulouri de gazon

Rulouri de gazon


Producem si comercializam rulouri de gazon de calitate superioara din seminte... prin gazonare cu rulouri din productie proprie sau insamantari profesionale... in procesul de productie a rulourilor de gazon,asiguram transportul in orice zona din tara ... »
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 Fertilizare gazon: imprastiere ingrasaminte de

Fertilizare gazon: imprastiere ingrasaminte de gazon


selectiva a buruienilor din gazon (ca operatiuni de intretinere gazon). Erbicidarea..., pregatirea terenului si fertilizarea sunt operatiuni conexe insamantarii gazonului (si nu ... »

Pret: 1.66 RON
1514 produse / 61 pagini
25 produse pe pagina.

"rulou de gazon" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea