Inscrie firma »

roci vulcanice pentru masaj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre roci vulcanice pentru masaj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masaj m238

Aparat de masaj M238


de masaj cu roca vulcanica pentru gama de produse a ingrijire a corpului, chiar la el...-Efect garantat datorita incalzirii rocii vulcanice- Maner anti-alunecare ajustabil- Cap... rotativ pentru o buna manevrare - 6 capete de masaj interschimbabile  Producator ... »

Pret: 185 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Masaj cu roci vulcanice

MASAJ CU ROCI VULCANICE


Este o metoda de masaj ce foloseste roci vulcanice din bazalt incalzite... si uleiuri de masaj, integrand astfel incalzirea zonelor masate cu masajul traditional... in intreaga lume pentru efectele sale de detoxifiere, relaxare si echilibrare energetica ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Aparat hidromasaj cu roca vulcanica

Aparat hidromasaj cu roca vulcanica


Aparat hidromasaj profesional cu roca vulcanica.   Aparat de hidromasaj pentru... pachete de roci vulcanice. 2 posibilitati de functionare, cu apa calda... sau cu vibromasaj. Rocile vulcanice sunt cel mai inovativ si relaxant mod de masare ... »

Pret: 465 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat hidromasaj cu roca vulcanica m241

Aparat hidromasaj cu roca vulcanica M241


incalzi pietrele pana la 45°C pentru un masaj tip acupunctura. Caracteristici: - Roci...Rocile vulcanice sunt cel mai inovativ si relaxant mod de masare a picioarelor... vulcanice(2 pachete incluse) - Sistem de control electronic al temperaturii - Doua ... »

Pret: 359 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pietre vulcanice la kg

Pietre vulcanice la Kg


de origine vulcanica la kilogram pentru masaje cu piatre calde. Metoda masajului... introdusa ce foloseste roci vulcanice din bazalt incalzite si uleiuri de masaj...Pietre vulcanice la Kg pentru terapie si intretinere Oferim piatra ... »

Pret: 198 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Set profesional de terapie m242

Set profesional de terapie M242


incalzi rocile vulcanice pe mai multe niveluri de temperatura (de la 44°C la 57°C...:  Roci vulcanice, Sistem electronic de control, Betisoare de lemn incluse Producator...Set profesional de terapie cu pietre vulcanice M242. Stone Therapy poate ... »

Pret: 359 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat de masaj medicura m 238

Aparat de masaj Medicura M 238


Tip masaj Manual cu roca vulcanica...-alunecare ajustabil- Efect garantat datorita incalzirii rocii vulcanice- Maner anti...Tip Aparat de masaj ... »

Pret: 169.99 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Set pietre vulcanice-45buc

Set pietre vulcanice-45buc


masajului cu roci vulcanice -creste sensibilitatea, creste abilitatea fibrelor... din zonele afectate efecte secundare in folosire roci vulcanice- dilatare vasculata... Set pietre vulcanice terapie intretinere 45 buc Setul contine ... »

Pret: 580 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Incalzitor pietre vulcanice-6l

Incalzitor pietre vulcanice-6L


Oferim un dispozitiv electric pentru incalzirea pietrelor vulcanice pentru masaj... de garantie de 12 luni. Beneficiile masajului cu roci vulcanice - creste... tine cald pietrele la o temperatura potrivita pentru masaj. Date technice ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Set pietre vulcanice si incalzire-45-6

Set pietre vulcanice si incalzire-45-6


vulcanice pentru masaj,consta dintr-un vas din teflon in interior,care dupa o reglare... - 207 WattCapacitate: 6 litru Beneficiile masajului cu roci vulcanice - creste... corespunzatoare tine cald pietrele la o temperatura potrivita pentru masaj. Date technice ... »

Pret: 1100 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Set pietre vulcanice si incalzire-50-6

Set pietre vulcanice si incalzire-50-6


.50 cm Dispozitiv electric pentru incalzirea pietrelor vulcanice pentru masaj... Beneficiile masajului cu roci vulcanice - creste sensibilitatea- eliminarea toxinelor... pietrele la o temperatura potrivita pentru masaj. Date technice: Tip: Wellness ... »

Pret: 1200 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Incalzitor pietre vulcanice-3,30 l

Incalzitor pietre vulcanice-3,30 L


Oferim un dispozitiv electric pentru incalzirea pietrelor vulcanice pentru masaj.... Beneficiile masajului cu roci vulcanice - creste sensibilitatea- eliminarea toxinelor... tine cald pietrele la o temperatura potrivita pentru masaj. Date technice ... »

Pret: 210 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Crema vulcanica exfolianta 200ml - depilflax

Crema Vulcanica Exfolianta 200ml - Depilflax


este o roca vulcanica foarte poroasa si cu o densitate mica. Particulele de piatra...Crema Vulcanica Exfolianta 200ml - Depilflax - se... foloseste inainte de tratamentul cu parafina Tratament exfoliant Vulcanic ... »

Pret: 32 RON
Oferit de:MEZZA LUNA SRL
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Set pietre vulcanice si incalzire-45-3,3l

Set pietre vulcanice si incalzire-45-3,3L


vulcanice pentru masaj,consta dintr-un vas din teflon in interior,care dupa o reglare... - 207 WattCapacitate: 3,3 litri Beneficiile masajului cu roci vulcanice... corespunzatoare tine cald pietrele la o temperatura potrivita pentru masaj. Date technice ... »

Pret: 730 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pachet promotional-luna burlacului

PACHET PROMOTIONAL-LUNA BURLACULUI


de relaxare, de tonifiere-deep tissue alternativ. Bonus: masaj cu roci vulcanice, sauna... pentru ei si pentru cei burlaci mai ales, carora prietenii abia asteapta sa le faca... un cadou deosebit! Cosmetica : tratament pe diagnostic de ten. Masaj: masaj ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Pachet promotional-"mireasa in 30 zile"

PACHET PROMOTIONAL-"MIREASA IN 30 ZILE"


masaj cu roci vulcanice; electrostimulare P24 sau Combo in 6 sedinte; Lifting...Pentru ca totul sa mearga bine, am conceput pachetul pentru mirese, la sugestia..., permanent si vopsit de gene. Masaj:de relaxare sau tonifiere la care se ofera bonus ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Pachet promotional-"mai suplu "

PACHET PROMOTIONAL-"MAI SUPLU "


: masaj cu roci vulcanice, sedinte de lifting facial si programe de slabire rapida....Pachetul lunii MAI va ofera si va propune urmatoarea combinatie pentru o... lunar beneficiati de vinoterapie - impachetare cu struguri si alge, masaj ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Pachet promotional-"silueta de iepuras"

PACHET PROMOTIONAL-"SILUETA DE IEPURAS"


sunt: masaj cu roci vulcanice, sedinte de lifting facial si programe de slabire...Pachetul de remodelare corporala propus de noi pentru perioada sarbatorilor... DetoxAlg - impachetare cu alge detoxifiante si masaj anticelulitic, Electrostimulare ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Pachet promotional-pentru sportivi:"pachetul rrr"

PACHET PROMOTIONAL-PENTRU SPORTIVI:"PACHETUL RRR"


Tissue partial sau general, sedinte de reflexoterapie, masaj cu roci vulcanice, iar optiunea..., masajul cu roci vulcanice sau aparate si sauna. Masajul manual de relaxare partial... si utilizarea saunei uscate. Relaxarea presupune optiuni pentru masaj manual sau general ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea