Inscrie firma »

robineti apa gradina - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre robineti apa gradina
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Robinet gradina 1/2

Robinet gradina 1/2


Robinet gradina 1/2.Robinet dublu de serviciu.Este fabricat din alama cromata...,se utilizeaza pentru instalatiile de apa, termice si aer comprimat.Dimensiune: 1/2 ... »

Pret: 9.89 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Cutie rotunda cu robinet de gradina

Cutie rotunda cu robinet de gradina


Sursa de apa independenta. Prindere filet interior 3/4" Robinet din plastic 3/4" ... »

Pret: 143.83 RON
 Robinet gradina 3/4

Robinet gradina 3/4


Robinet gradina 3/4.Robinet dublu de serviciu.Este fabricat din alama cromata...,se utilizeaza pentru instalatiile de apa, termice si aer comprimat.Dimensiune: 3/4 ... »

Pret: 10.39 RON
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Montaj electrovane si robineti pentru sistemele de

Montaj electrovane si robineti pentru sistemele de irigat gradina


de alimentare cu apa, conexiunea pieselor de legatura dintre electrovane/robineti... si fittingurile de bransament montate pe teava de apa, montajul electrovanelor / robinetilor... si al cutiilor de electrovane pentru sistemele de irigatii de gradina. Nu este inclus ... »

Pret: 74.4 RON
 Montaj electrovane si robineti pentru sistemele de

Montaj electrovane si robineti pentru sistemele de irigat gradina


de alimentare cu apa, conexiunea pieselor de legatura dintre electrovane/robineti... si fittingurile de bransament montate pe teava de apa, montajul electrovanelor / robinetilor... si al cutiilor de electrovane pentru sistemele de irigatii de gradina. Nu este inclus ... »

Pret: 89.25 RON
 Cismea de gradina

CISMEA DE GRADINA


CISMEA DE PERETE PENTRU GRADINA, REALIZATA DIN CIMENT ALB SI PIATRA NATURALA... LIVREAZA FARA ROBINET ! ... »

Pret: 360 RON
Oferit de:VOICU COM SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Furtun de gradina 15 metri din pvc + pistol

FURTUN de Gradina 15 Metri din PVC + Pistol


Kit Complet de Gradina - FURTUN de Gradina 15 Metri din PVC + Pistol... de adaptare - una pentru racordul dintr furtun si pistol si una intre robinet si furtun ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Furtun de gradina xhose 30m

Furtun de gradina Xhose 30m


Furtun de gradina Xhose 30m Ai nevoie de un furtun de gradina" La noi..., furtunurile de gradina au preturi avantajoase. In plus, beneficiezi de livrare rapida... de stropire dorita! Veti putea uda si oferi pamantului si plantelor dumneavoastra apa ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Set 2 bucati decoratiune solara, de gradina, inaltime

Set 2 bucati decoratiune solara, de gradina, inaltime 52 cm, Cismea


Decoratiuni solare, de gradina, cu lumina LED, 2 bucati.Doua cismele din robinetii carora...Set 2 bucati decoratiune solara, de gradina, inaltime 52 cm, Cismea... tasneste lumina.Atrag privirea, creative pentru gradina, terasa si balcon.Din fier ... »

Pret: 155 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Furtun xhose 15 metri pentru gradina cu pistol de

Furtun Xhose 15 metri pentru gradina cu pistol de stropit


atunci cand doriti sa utilizati apa la distanta fata de robinet. Atunci cand opresti...Furtun Xhose extensibil pentru gradina cu pistol, lungime 15 metri...Furtunul Xhose pentru gradina este extensibil pana la 15 metri, fiind exact ceea ce aveti ... »

Pret: 41 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Furtun de gradina extensibil 45m magic hose cu pistol

Furtun de gradina extensibil 45m Magic Hose cu pistol de stropit


dumneavoastra in gospodarie si gradina.Deschideti robinetul si veti vedea cum acest furtun...Furtun de gradina extensibil 45m Magic Hose cu pistol de stropit...Furtun de gradina extensibil 45m Magic Hose ( 45m/150ft) cu pistol de stropit se intinde pana ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Furtun extensibil pentru gradina cu pistol de stropit

Furtun extensibil pentru gradina cu pistol de stropit Magic Hose 30 metri


sau pur si simplu sa folosesti apa la mare distanta de robineti.Atunci cand opresti...Furtun extensibil pentru gradina cu pistol de stropit Magic Hose 30 metri...Acest furtun extensibil pentru gradina cu pistol de stropit Magic Hose 30 metri ( 30m/100ft ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cronometru de apa

Cronometru de apa


Cronometrul de apã GARDENA este ataºat la robinet ºi opreºte... automatã ºi cu economie de timp Cu cronometrul de apã GARDENA, grãdina va fi udatã... automat irigarea grãdinii, de exemplu aspersoarele sau un sistem de microirigare cum ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Furtun de gradina extensibil magic hose - 45 metri (

Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE - 45 metri ( 45m/150ft)


dumneavoastra in gospodarie si gradina. Deschideti robinetul si veti vedea cum acest furtun...Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE de la Www.Go4All.Ro Furtun... de gradina extensibil 45m Magic Hose ( 45m/150ft) cu pistol de stropit,se intinde pana ... »

Pret: 73 RON
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Furtun de gradina extensibil magic hose - 30 metri (

Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE - 30 metri ( 30m/100ft)


dumneavoastra in gospodarie si gradina. Deschideti robinetul si veti vedea cum acest furtun...Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE de la Www.Go4All.Ro Furtun... de gradina extensibil 30m Magic Hose ( 30m/100ft) cu pistol de stropit,se intinde pana ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Furtun de gradina extensibil magic hose - 60 metri (

Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE - 60 metri ( 60m/200ft)


dumneavoastra in gospodarie si gradina. Deschideti robinetul si veti vedea cum acest furtun...Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE de la Www.Go4All.Ro Furtun... de gradina extensibil 60m Magic Hose ( 60m/200ft) cu pistol de stropit,se intinde pana ... »

Pret: 84 RON
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Furtun de gradina extensibil magic hose - 22.5 metri

Furtun de gradina extensibil MAGIC HOSE - 22.5 metri ( 22.5m/75ft)


aliatul dumneavoastra in gospodarie si gradina. Deschideti robinetul si veti vedea...! Cand opriti apa, furtunul se micsoreaza din nou (se aduna)! Stropiti toata gradina...Furtun de gradina extensibil MAGIC XHOSE de la Www.Go4All.Ro Furtun ... »

Pret: 58 RON
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Pompa de gradina classic 3000/4

Pompa de gradina Classic 3000/4


Pompa compactã de grãdinã 3000/4 GARDENA este modelul optim... sporirea presiunii, pentru transferul sau pomparea apei de la robinet, a apei..., pompa de grãdinã este dotatã cu un ºurub de drenare pentru golirea apei rãmase ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Pompa de gradina classic 3500/4

Pompa de gradina Classic 3500/4


Pompa compactã de grãdinã 3500/4 GARDENA este modelul... sporirea presiunii, pentru transferul sau pomparea apei de la robinet, a apei..., pompa de grãdinã este dotatã cu un ºurub de drenare pentru golirea apei rãmase ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Dus solar

Dus Solar


la 60 grade Celsius astfel incat dozata cu apa rece poate furniza aproximativ 60... de litri de apa la temperatura de 30 grade Celsius. - Temperatura reglabila... prin robinet-mixer inclus . - Acesta este echipat cu furtun de dus retractabil ... »

Pret: 599 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cronometru de apa gardena

Cronometru de apa Gardena


Cronometru de apa Gardena Cronometrul de apa este atasat la robinet... si opreste automat irigarea gradinii. Poate fi programat un numar de irigari de 5... pana la 120 de minute Cronometrul de apa porneste irigarea imediat si opreste ... »

Pret: 129.99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Dus gardena cu spin

Dus Gardena cu spin


pentru terasa. Cu robinet de reglare a debitului. Jet de apa delicat. Inaltime ... »

Pret: 121 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Priza de apa gardena

Priza de apa Gardena


robinet Puteti incepe sa udati imediat ce ati conectat un furtun de gradina...Priza de apa Gardena Priza de apa poate fi atasata pe un perete, de ex. unui... se face prin conducta de conectare, astfel ca priza de apa are practic rolul unui ... »

Pret: 71.99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Coloana apa ploaie 300 litri

Coloana apa ploaie 300 litri


Coloana apa ploaie 300 litri Noul "butoi de ploaie"aduna mai multa apa...!Aceasta este o irigare de prima clasa a gradinii: Atasati direct la unul din cele 2... robinete stropitoarea sau furtunul (19 mm LW) - fara pompa. *robinetele nu sunt ... »

Pret: 174.84 EUR
Light Member 13 ani
Bistrita-Nasaud
 Coloana apa ploaie 500 litri

Coloana Apa ploaie 500 litri


Coloana apa de ploaie 500 litri Noul "butoi de ploaie"aduna mai multa apa...!Aceasta este o irigare de prima clasa a gradinii: Atasati direct la unul din cele 2... robinete stropitoarea sau furtunul (19 mm LW) - fara pompa. *robinetele nu sunt ... »

Pret: 260 EUR
Light Member 13 ani
Bistrita-Nasaud
330 produse / 14 pagini
25 produse pe pagina.

"robineti apa gradina" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea