Inscrie firma »

rigole de pardoseala din inox - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rigole de pardoseala din inox
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rigole de pardoseala din

RIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOX


de pardoseala echipate cu cos de gunoi. Lungimea standard a rigolelor cu o singura evacuare...Confectionate din otel inoxidabil, rigolele sunt utilizate pentru drenarea.... Rigolele standard de drenaj sunt fabricate intr-o gama larga de dimensiuni si forme ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigole de pardoseala din

RIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOX


Retele de Drenaj de Interior Sistemul de Rigole din Inox Modular 1000... Sistemul de Rigole din Inox Modular 2000 Sistemul de Rigole din inox pentru dusuri... SISTEMUL DE RIGOLE DE INOX MODULAR 1000 Modular 1000 este un sistem tip fanta, fara ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigola inox cu gratar

Rigola inox cu gratar


Rigole/jgheaburi scurgere din inox Descarcare prin sifon de pardoseala inox... de apa. PANTA INCORPORATA. Foarte usor de curatat. Fiecare rigola este ... »
Oferit de:ATT Sp ZOO
Buyer Member 12 ani
Altele
 Sifoane pardoseala

SIFOANE PARDOSEALA


de sifoane de pardoseala si rigole destinate bailor, bucatariilor, teraselor, vecinatatea...Sifoanele si rigolele de dus ale producatorului german Kessel confera o... piscinelor, etc. Sunt fabricate din inox, putandu-se incastra si placa ceramica anumitor ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Rigola din inox modular 2000

RIGOLA DIN INOX MODULAR 2000


Rigolele din inox sunt realizate din componente modulare care se imbina simplu... sau de pardoseala. Marginile rigolelor pot fi produse pentru a corespunde pardoselilor.... Modular 2000 este un sistem de rigole, gratare si guri de scurgere industriale ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigola din inox modular 1000

RIGOLA DIN INOX MODULAR 1000


Modular_1000_pardoseala In functie de tipul profilului de margine, rigola Modular... garanteaza solutia optima la standarde tehnologice inalte. Rigolele sunt disponibile... de drenaj ideal pentru aplicatii cu debite reduse Modular_1000_rigole Modular_1000 ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sistemul de rigole din inox modular

SISTEMUL DE RIGOLE DIN INOX MODULAR 2000


SISTEMUL DE RIGOLE DIN INOX MODULAR 2000 Rigolele din inox sunt realizate... cu inaltime constanta sau panta prefabricata. Sistemul de rigole din inox Modular 2000... corespunde cerintelor de dimensionare hidraulica sau de pardoseala. Marginile rigolelor ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sistemul de rigole din inox modular

SISTEMUL DE RIGOLE DIN INOX MODULAR 1000


SISTEMUL DE RIGOLE DE INOX MODULAR 1000 Modular 1000 este un sistem tip... Modular_1000_pardoseala In functie de tipul profilului de margine, rigola Modular... la standarde tehnologice inalte. Rigolele sunt disponibile cu panta sau cu inaltime ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sifoane de pardoseala din inox -

Sifoane de pardoseala din inox - patrate sau rotunde


Firma TEHNO FOOD comercializeaza sifoane de pardoseala din inox, cu scurgere... individual sau aplicate direct pe rigolele de scurgere din inox.... ale diametrului de scurgere si ale suprafetei de "ingropare" in pardoseala. Se pot livra ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Sifoane pardoseala din inox

SIFOANE PARDOSEALA DIN INOX TELESCOPICE


SIFOANE PARDOSEALA DIN INOX TELESCOPICE Guri de scurgere din inox... de scurgere telescopice GS_inox_telescopice Guri de scurgere din inox austenitic gradele... suplimentare pentru rigole pe diverse suprafete. * Gama este fabricata din otel ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sifoane de pardoseala din inox

SIFOANE DE PARDOSEALA DIN INOX TELESCOPICE


de scurgere telescopice GS_inox_telescopice Guri de scurgere din inox austenitic gradele... suplimentare pentru rigole pe diverse suprafete. * Gama este fabricata din otel... mari, ajuta la evitarea crapaturilor in pardoseala * Sunt disponibile site ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sifoane de pardoseala din inox

SIFOANE DE PARDOSEALA DIN INOX


Sifoane De Pardoseala De Mici Dimensiuni Sifoane De Pardoseala Din Inox Eg 150... Sifoane Pardoseala Din Inox Telescopice SIFOANE DE PARDOSEALA CU INALTIME FIXA... si garnitura sau prin fitinguri de compresiune SIFOANE DE PARDOSEALA DIN INOX EG 150 ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rigole de pardoseala din inox" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea