Inscrie firma »

rigole carosabile din beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rigole carosabile din beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rigole filcoten

RIGOLE FILCOTEN


FILCOTEN Este tehnologia de fabricare a produselor din beton de maine. Noul... subtiri si usoare. Continutul ridicat de fibra in combinatie cu betonul de inalta... calitate deschide perspective cu totul noi in comparatie cu betonul clasic pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Rigole

RIGOLE


RIGOLE PREFABRICAT DIN BETON ARMAT CU PLACUTE CAROSABILE DIMENSIUNI; 3000 X ... »
Oferit de:EDIL CENTER
Light Member 17 ani
Bacau
 Presa/ masina boltari - standard

Presa/ Masina boltari - Standard


, planseu, centura, cosuri de fum. Productia de rigole deschise, rigole carosabile..., capace rigola carosabila Avantaje: - Distanta optima dintre matrita...Aplicatii: Productia de blocuri din beton pentru: zidarie, fundatie, stalpi ... »

Pret: 2000 EUR
Light Member 14 ani
Buzau
 Presa mobila smart - pme 5b200 - actionare electrica

Presa mobila SMART - PME 5B200 - actionare electrica


carosabile, capace rigolă carosabilă Avantaje: - Acționare electrică – motor...Aplicații: Productia de blocuri din beton pentru: zidărie, fundație, st...âlpi, planșeu, centură, coșuri de fum. Producția de rigole deschise, rigole ... »

Pret: 3000 EUR
Light Member 14 ani
Buzau
 Sisteme de drenare a apelor pluviale

Sisteme de drenare a apelor pluviale


Sisteme de drenare a apelor pluviale - Rigole din beton polimer, rigole..., acoperite cu gratare de la sacina A 15 kN la F 900 kN Rigole = Sisteme de drenare... la care se refera, rigolele se impart in diferite clase de sarcini si anume: 1. Clasa ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Presa stationara speed 700a

Presa Stationara SPEED 700A


din beton pentru zidarie, fundatie, stalpi, planseu, cosuri de fum, rigole scafa, capace... rigola carosabila. Avantaje: Vibrarea energica impreuna cu presarea hidraulica... a betonului garanteaza obtinerea unor elemente din beton de calitate inalta. Vibratoarele ... »

Pret: 33320 EUR
Light Member 14 ani
Buzau
 Presa stationara strong 700 plus

Presa Stationara STRONG 700 PLus


din beton pentru zidărie, fundație, stâlpi, planșeu, coșuri de fum, rigole... scafa, capace rigolă carosabilă. Avantaje: Masa vibranta energica impreuna... cu presarea hidraulica a betonului garanteaza obtinerea unor elemente din beton ... »

Pret: 14280 EUR
Light Member 14 ani
Buzau
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rigole carosabile din beton" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea