Inscrie firma »

rigola inox cu gratar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rigola inox cu gratar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rigola inox cu gratar

Rigola inox cu gratar


Rigole/jgheaburi scurgere din inox Descarcare prin sifon de pardoseala inox... de apa. PANTA INCORPORATA. Foarte usor de curatat. Fiecare rigola este ... »
Oferit de:ATT Sp ZOO
Buyer Member 12 ani
Altele
 Rigola din inox shower drain cu

RIGOLA DIN INOX SHOWER DRAIN CU GRATAR DIN INOX


RIGOLA DIN INOX SHOWER DRAIN® CU GRATAR DIN INOX pentru o baie moderna..., sigura si functionala Cu ajutorul rigolei din inox Shower Drain® puteti... vechea baie sau pentru a o amenaja pe cea noua, rigola Shower Drain® ofera ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigola din inox shower drain® cu

RIGOLA DIN INOX SHOWER DRAIN® CU GRATAR DIN INOX


RIGOLA DIN INOX SHOWER DRAIN® CU GRATAR DIN INOX O baie moderna, sigura... si functionala Cu ajutorul rigolei din inox Shower Drain® puteti transforma camera... sau pentru a o amenaja pe cea noua, rigola Shower Drain® ofera cabinei de dus confort ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigola din inox modular 1000

RIGOLA DIN INOX MODULAR 1000


Modular 1000 este un sistem tip fanta, fara gratar, ideal pentru pardoselile... garanteaza solutia optima la standarde tehnologice inalte. Rigolele sunt disponibile... de drenaj ideal pentru aplicatii cu debite reduse Modular_1000_rigole Modular_1000 ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigola din inox modular 2000

RIGOLA DIN INOX MODULAR 2000


Rigolele din inox sunt realizate din componente modulare care se imbina simplu... Modular 2000 1. Gratar 2. Placa de capat 3. Inaltator sudat de rigola 4. Rigola.... Modular 2000 este un sistem de rigole, gratare si guri de scurgere industriale ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigole de pardoseala din inox

RIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOX


10. Element de colt cu gratar standard de 500mm RIGOLA DIN INOX SHOWER DRAIN...Retele de Drenaj de Interior Sistemul de Rigole din Inox Modular 1000... Sistemul de Rigole din Inox Modular 2000 Sistemul de Rigole din inox pentru dusuri ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sistemul de rigole din inox modular

SISTEMUL DE RIGOLE DIN INOX MODULAR 2000


SISTEMUL DE RIGOLE DIN INOX MODULAR 2000 Rigolele din inox sunt realizate... cu inaltime constanta sau panta prefabricata. Sistemul de rigole din inox Modular 2000... Modular 2000 este un sistem de rigole, gratare si guri de scurgere industriale ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sistemul de rigole din inox modular

SISTEMUL DE RIGOLE DIN INOX MODULAR 1000


SISTEMUL DE RIGOLE DE INOX MODULAR 1000 Modular 1000 este un sistem tip... fanta, fara gratar, ideal pentru pardoselile spalate de debite mici sau ca element... la standarde tehnologice inalte. Rigolele sunt disponibile cu panta sau cu inaltime ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Rigole de pardoseala din inox

RIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOX


a cel mai utilizat gratar pentru acoperirea rigolelor sunt gratarele tip grila...Confectionate din otel inoxidabil, rigolele sunt utilizate pentru drenarea.... Rigolele standard de drenaj sunt fabricate intr-o gama larga de dimensiuni si forme ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Coltare cu gratar inox taurus

Coltare cu gratar inox Taurus


Sunt realizate din polietilena cu densitate mare, la fel ca si rigolele la care... de coltarere prezinta gratar gata montat. ... »
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Coltare cu gratar inox pegasus

Coltare cu gratar inox Pegasus


Sunt realizate din polietilena cu densitate mare, la fel ca si rigolele la care... de coltare prezinta gratar gata montat. ... »
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Sifoane pardoseala din inox telescopice

SIFOANE PARDOSEALA DIN INOX TELESCOPICE


SIFOANE PARDOSEALA DIN INOX TELESCOPICE Guri de scurgere din inox...: * Gura de scurgere este formata din doua parti: inaltator cu gratar si corpul gurii... de scurgere telescopice GS_inox_telescopice Guri de scurgere din inox austenitic gradele ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sifoane de pardoseala din inox telescopice

SIFOANE DE PARDOSEALA DIN INOX TELESCOPICE


: * Gura de scurgere este formata din doua parti: inaltator cu gratar si corpul gurii... de scurgere telescopice GS_inox_telescopice Guri de scurgere din inox austenitic gradele... suplimentare pentru rigole pe diverse suprafete. * Gama este fabricata din otel ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Sifoane de pardoseala din inox

SIFOANE DE PARDOSEALA DIN INOX


din inox 1. Gratar 2. Sita detasabila pentru intretinere 3. Sifon detasabil, garda... Sifoane De Pardoseala De Mici Dimensiuni Sifoane De Pardoseala Din Inox Eg 150... Sifoane Pardoseala Din Inox Telescopice SIFOANE DE PARDOSEALA CU INALTIME FIXA ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rigola inox cu gratar" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea