Inscrie firma »

rezultate financiare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rezultate financiare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitate financiara

Contabilitate financiara


acesta este supus, calcularea si explicarea rezultatelor financiare, intocmirea...Contabilitatea financiara are ca obiect inregistrarea tuturor operatiilor... situatiei financiare de sinteza, documente care trebuie sa asigure mediului exterior ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Analiza financiara

Analiza financiara


financiar, 2. renatibilitatea. Analiza atenta a contului de rezultate este...Analiza financiara are ca obiect evaluarea politicii financiare... indispensabila pentru efectuarea analizei financiare. Astfel, analiza financiara se ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Seminar interactiv

Seminar interactiv


Seminar interactiv: Lucrarile de inchidere a exercitiului financiar 2010.... Determinarea rezultatului curent al exercitiului. Agenda eveniment: prezentare modificari ... »

Pret: 496 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


a intreprinderii - Analiza si consultanta financiara a contului de rezultate - Analiza...Serviciile de analiza si consultanta financiara se adreseaza tuturor firmelor... un sistem de relatii financiare si de fluxuri de numerar care sunt adecvate si dirijate ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


Analiza financiara a contului de rezultate Intocmire si analiza cash flow...Rapoarte de analiza financiara a firmei Analiza buget Evaluare investitii ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


Consultanta financiara Serviciile de analiza si consultanta financiara se... sau reduse, reprezinta un sistem de relatii financiare si de fluxuri de numerar care sunt... pozitiei financiare a intreprinderii - Analiza si consultanta financiara a contului ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii audit financiar contabil

Servicii Audit Financiar Contabil


stiti unde va aflati din punct de vedere financiar. Serviciile complete de audit... financiari ContaBiz┬č ofera o viziune proaspata si independenta necesara pentru.... Auditul are un rol fundamental in certificarea atat a situatiilor financiare cat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Management financiar pentru nefinantisti

Management financiar pentru nefinantisti


financiare, contabilizarea rezultatelor, masurarea rezultatelor vs. plan, masurile..., financiar * Rapoartele financiare (bilant, cont de profit si pierdere, flux... de numerar) * Indicatorii financiari (care sunt, de ce ii folosim, cum ii ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Servicii conexe-contabilitate-financiara

Servicii Conexe-Contabilitate-Financiara


Prestam urmatoarele servicii conexe - analiza si consultanta financiara... si manageriala: * Retratarea informatiilor financiare din balanta contabila intocmita... de analiza financiara a firmei (cash flow, profitabilitate, analiza investitiilor ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Contabilitate financiara si expertiza contabila

Contabilitate financiara si expertiza contabila


. Calcul de provizioane 3. Analiza rezultatelor si optimizare a nivelului... 6. Contabilitate financiara si de gestiune ce cuprinde : -Inregistrarea ... »
Buyer Member 17 ani
Timis
 Consultana  financiara  germana  arad

CONSULTANA FINANCIARA GERMANA ARAD


, IN CDRUL FIRMEI DE CONSULTANTA FINANCIARA GERMANA ARAD , SE ORGANIZEAZA TRAINNING... IN STABILIREA OBIECTIVELOR SI REZULTATELOR STABILITE ; * NE AJUTA ... »
Buyer Member 15 ani
Arad
 Curs management financiar si controlling

Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING


Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING Durata: 2 zile Locatia: Bucuresti... " ? - Contabilitate generala (financiara) si contabilitate manageriala (de gestiune...). - Management general si management financiar. - Functiile managementului financiar ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Analiza economico-financiara

Analiza economico-financiara


Analiza economica financiara studiaza mecanismul de formare si modificare...; al rezultatelor obtinute. Analiza economica poate avea ca obiect nu numai o activitate... economica, ci si una tehnica, sociala, administrativa, financiara , concurentiala ... »
Oferit de:SC MIRCOMIR SRL
Buyer Member 19 ani
Brasov
 Servicii audit financiar

SERVICII AUDIT FINANCIAR


bilantului contabil si a situatiilor financiare anuale vezi detalii 2. Verificarea... situatiilor financiare anuale sau exercitarea mandatului de cenzor vezi detalii 3..., intocmirea si semnarea bilantului contabil si a situatiilor financiare anuale vezi ... »
 Asigurari de pierderi financiare

Asigurari de pierderi financiare


Asigurari de pierderi financiare Maturizarea mediului de afaceri... numai profituri ci si riscuri financiare semnificative. De aceea consolidarea... a unui capitol important de asigurari atat financiare cat si de protejare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta financiara si fiscala

Consultanta financiara si fiscala


FINANCIARA - Diagnosticul performantelor si a riscurilor pe baza contului de rezultat... - Analiza diagnostic a situatiei financiare pe baza bilantului - Analiza fluxurilor... financiare, cash-flow-ului - Diagnosticul financiar contabil in evaluarea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Asigurarea de risc financiar

Asigurarea de Risc Financiar


de risc financiar care protejeaza afacerea impotriva pierderilor de venituri cauzate.... Asigurarea pierderilor din exploatare rezultate din intreruperea activitatii se incheie... de pierderi din exploatare rezultate din intreruperea activitatii, dar acopera numai ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Finante personale  consultanta online in management

FINANTE PERSONALE consultanta online in management financiar personal


pentru administrarea bugetului personal. Orice persoana este manager financiar... solutiei potrivite. Pe langa acestea, exista si beneficii concrete care rezulta..., Investitii financiare si de capital Actiuni, obligatiuni, certificate de trezorerie ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Management financiar (seminar 15 martie)

MANAGEMENT FINANCIAR (seminar 15 martie)


si de evaluare a rezultatelor financiare obtinute. Subiecte propuse: 1.Caracteristicile... contabilitatii financiare si ale contabilitatii manageriale -contabilitatea financiara... al firmei. 2.Rolul managementului financiar -legatura intre management si contabilitate ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 , financiar

, financiar


cu constiinciozitatea unui departament intern, insa cu cheltuieli rezonabile si cu rezultate mai... de gasit si de care nu aveti nevoie decat pe durata proiectului; obtineti rezultatele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contabilitate bucuresti

Contabilitate Bucuresti


supus, calcularea si explicarea rezultatelor financiare, intocmirea situatiei...Contabilitate financiara are ca obiect inregistrarea tuturor operatiilor care... financiare de sinteza, documente care trebuie sa asigure mediului exterior imaginea ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Infractiuni financiar bancare. metodologia

Infractiuni financiar bancare. Metodologia investigatiei criminalistice


Lucrarea de fata este rezultatul unei cercetari interdisciplinare... in domeniul financiar-bancar. Fiind conceputa pe o abordare pluridisciplinara a tematicii ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Summa fiscalis. tratat de drept fiscal si financiar

Summa fiscalis. Tratat de drept fiscal si financiar public


si financiar public. Nevoia de constante si principii care sa functioneze indiferent... si principiile rezulta atat din dezbateri, cat si din preocuparea constanta asupra unui... la sfarsitul zilei sa descoperim constantele dreptului fiscal si financiar public, precum ... »

Pret: 79.2 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Training management financiar: analiza veniturilor,

Training management financiar: Analiza veniturilor, costurilor si identificarea


ABC Training Consulting organizeaza sesiuni de training de management financiar... firmei, cu ajutorul indicatorilor financiari specifici: marja comerciala, valoarea... adaugata, rezultatul exploatarii, EBITDA, rentabilitate comerciala, (mod de calcul ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile

Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare


Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare... de societati si situatiilor financiare consolidate se caracterizeaza prin prezentarea... analizate grupurile de societati si situatiile financiare consolidate in Romania ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
270 produse / 11 pagini
25 produse pe pagina.

"rezultate financiare" in Firme Hot - 55 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea