Inscrie firma »

rezistente electrice de incalzire spiralate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rezistente electrice de incalzire spiralate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rezistente electrice de incalzire

Rezistente electrice de incalzire spiralate


Rezistente electrice de incalzire spiralate sau microtubulare cu sau fara... termocuple incorporate folosite la incalzirea duzelor de injectie a matritelor. ... »
Oferit de:DELORTECH SRL
Buyer Member 16 ani
Harghita
 Rezistente electrice de incalzire

REZISTENTE ELECTRICE DE INCALZIRE SPIRALATE SPIRFLEX


Rezistentele de incalzire SPIRFLEX reprezinta solutia ideala cand este necesar... sau temperatura de lucru ating valori ridicate. Cu aceste rezistente, se pot atinge puteri... specifice de pana la 8 W/cmp si temperaturi de lucru pana la 600°C, incalzind duze ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Aeroterma electrica calore c15

Aeroterma electrica CALORE C15


maxima, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistente spiralate...CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric C15 CALORE Putere calorica... Greutate: 21,7 kg Tun de caldura electric usor de manevrat Functionare usoara ... »

Pret: 1638.75 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica calore c9

Aeroterma electrica CALORE C9


maxima, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistente spiralate...CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric C9 CALORE Putere calorica... Tun de caldura electric usor de manevrat Functionare usoara si silentioasa ... »

Pret: 984.16 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica calore c31

Aeroterma electrica CALORE C31


electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistente spiralate blindate care...CARACTERISTICI TEHNICE: Tun de caldura electric C31 CALORE Putere calorica... de caldura electric usor de manevrat Functionare usoara si silentioasa Usor ... »

Pret: 2993.69 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Linie de productie piadina ,lipie ,pita bread capacitate 800 buc/ora

Linie de productie piadina ,lipie ,pita bread capacitate 800 buc/ora


prevazut cu 4 tavi din aliaj de aluminiu, acoperite cu teflon si incalzite  electric d...Alimentare :electric Termen de executie 120 de zile . Compusa din: 1.... Malaxor cu spirala cu vas fix ,85 L/60kg 2.Divizor aluat ,greutate aluat 50/180gr ... »

Pret: 73780 EUR
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Boilere, puffere si rezervoare

Boilere, puffere si rezervoare


) - Rezistenta electrica (optional) - Bara magneziu - Dop orb 0,5" : 1 buc - Suport... inchis al colectoarelor solare este transportat in spirala din boiler prin comanda... la incalzire. Solutia tehnica adoptata depinde de situatia concreta. variante ... »
Oferit de:DataS S.R.L.
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Instalatii solare exterioare presurizate

Instalatii solare exterioare presurizate


posibiltate de montare rezistenta electrica -fara schimbator de caldura/ spirala.... principiu : incalzire directa. include : -suport instalatie, suport tuburi si rama... incalzita de firul de incalzire (cupru) a tubului heat-pipe pana la temperatura de 95 ... »
Oferit de:DataS S.R.L.
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Tun de caldura electric calore c15, 15 kw, 400 v

Tun de caldura electric Calore C15, 15 KW, 400 V


de caldura Seria C sunt echipate cu rezistente spiralate blindate care, prin forma...Tun de caldura electric Calore C15, 15 KW, 400 V . Manevrabile, robuste, simplu... de utilizat si cu intretinere redusa, acestea permit incalzirea spatiilor inchise ... »

Pret: 1792 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tun de caldura electric calore c9, 9 kw, 400 v

Tun de caldura electric Calore C9, 9 KW, 400 V


de caldura Seria C sunt echipate cu rezistente spiralate blindate care, prin forma...Tun de caldura electric Calore C9, 9 KW, 400 V FORMULA DE CALCUL A NECESARULUI... luati in calcul acest rationament cand comandati un produs de incalzire Calore ... »

Pret: 1070 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cazan peleti opop boink 16kw

CAZAN PELETI OPOP BOINK 16KW


arzatorul la sursa electrica 5. Conectati rezistenta electrica ,respectand diagrama... de calitate proasta sau umezi. Schimbati peletii. 5.Rezistenta electrica arsa... electric. 5 Consum de peleti mare,temperatura din sistemul de incalzire nu creste. 1 ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Chillere racire emicon - seria rae 5 la 18 kw

Chillere Racire EMICON - Seria RAE 5 la 18 kW


Compuse din: Compresor ermetic cu spirala de inalta eficienta (COP 3,37 in conditiile... din cauciuc si furnizate cu rezistenta de carter, unde este necesar. La modelul 41M este.... Evaporator cu placi sudate prin brazare cu izolatie termica. Tablou electric conform ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chillere racire emicon - seria rae 19 la 42 kw

Chillere Racire EMICON - Seria RAE 19 la 42 kW


din: Compresor ermetic cu spirala de inalta eficienta (COP 3,37 in conditiile ARI... si furnizate cu rezistenta de carter, unde este necesar. La modelul 41M este prevazuta.... Evaporator cu placi sudate prin brazare cu izolatie termica. Tablou electric conform ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Linie de productie(electrica) piadina ,lipie ,pita

Linie de productie(ELECTRICA) piadina ,lipie ,pita bread capacitate 800 buc/ora


, acoperite cu teflon si incalzite electric d) Controlul procesului de productie este...Alimentare :electric Termen de executie 120 de zile . Compusa din: 1. Malaxor... cu spirala cu vas fix ,85 L/60kg 2.Divizor aluat ,greutate aluat 50/180gr 3. Masina model ... »

Pret: 74970 EUR
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Instalatii solare mixte (exterior si interior) presurizate

Instalatii solare mixte (exterior si interior) presurizate


: - cu rezistenta electrica inclusa - cu una sau doua schimbatoare de caldura/ spirale...) sau/si contributie la incalzire Anotimp de utilizare : pe parcursul intregului... Firul/conductorul (cupru) de incalzire din interiorul tubului heat pipe incazleste ... »
Oferit de:DataS S.R.L.
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Fantana de ciocolata cu 3 etaje

Fantana de ciocolata cu 3 etaje


)- capacitate 1,5-2,5 kg ciocolata- inaltime 55cm- putere rezistenta electrica 20w- putere... dupa schita din pachet- se porneste fantana de ciocolata pentru a se incalzi... impinge ciocolata prin tubul cu spirala in partea superioara a fantanii de unde va ... »

Pret: 349 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Panouri solare - omega 300 litri

Panouri Solare - OMEGA 300 litri


imediat la componentele electrice. - Elementul de incalzire – Raportat... electricitatii ca o sursa auxiliara de energie. Toate componentele electrice poarta...; Cu protectie bipolar si o siguranta auxiliara. - Toate componentele electrice poarta ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Botosani
 Panouri solare - omega 160 litri

Panouri Solare - OMEGA 160 litri


si accesului imediat la componentele electrice. - Elementul de incalzire &#8211... de incalzire, printr-o spirala permanent izolata si pachetului presgarniturii cu guler... folosirea electricitatii ca o sursa auxiliara de energie. Toate componentele electrice ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Botosani
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rezistente electrice de incalzire spiralate" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea