Inscrie firma »

reparatii instalatii sanitare iasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre reparatii instalatii sanitare iasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii sanitare

Instalatii sanitare


EXECUTAM ORICE FEL DE LUCRARI DE INSTALATII SANITARE, TERMICE, CANALIZARE... SI ELECTRICE LA PRETURI ACCESIBILE. MONTAM - OBIECTE SANITARE - LAVOARE, BIDEURI..., CABINE DE DUS, CAZI, BATERII, ACCESORII BAIE, MASINI DE SPALAT - INSTALATII TERMICE ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Instalator iasi non stop

INSTALATOR IASI NON STOP


INSTALATOR IASI NON STOP REPARATII INSTALATII REMEDIERI DEFECTIUNI... CANALIZARE TERMICE SANITARE (deplasare rapida pentru URGENTE la orice ora) ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Instalatii incalzire ,cazane pe lemne si nu numai,

Instalatii incalzire ,cazane pe lemne si nu numai, sanitare,cabine de dus si nu


Executie retele interioare de instalatii termice (cupru... si masuratori , consultanta, centrale termice , sanitare (montaj obiecte sanitare... (mentinerea in exploatare si intretinerea) instalatiilor (numai cu contract ferm ... »
Buyer Member 11 ani
Botosani
 Servicii de intretinere si reparatii cladiri

Servicii de intretinere si reparatii cladiri


lucrarile executate de firma (hidroizolatii, instalatii sanitare si de incalzire...Formatiile noastre de lucru efectueaza reparatii la elementele proprietatii... comune: instalatii apa rece, instalatii apa calda, instalatii incalzire, canalizare ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Protectia muncii psi iscir

Protectia muncii PSI ISCIR


pentru acordarea EIP si a materialelor igienico sanitare; Colaborarea cu medicii...; Intocmirea graficelor de verificare si reparatii ale echipamentelor de munca din unitate... din cadrul departamentului de inspectie si control al ITM Iasi. Pe linie ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Protectia muncii psi su iscir

Protectia muncii PSI SU ISCIR


pentru acordarea EIP si a materialelor igienico sanitare; Colaborarea cu medicii...; Intocmirea graficelor de verificare si reparatii ale echipamentelor de munca din unitate... din cadrul departamentului de inspectie si control al ITM Iasi ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Constructii case  structuri de lemn

Constructii case structuri de lemn


, rigips, acoperita cu sindrila bituminoasa, avand instalatii electrice si sanitare... amplasamentul cosntructiei si sediul nostru (Iasi,jud.Iasi) $.Sugestii care conduc... instalata intotdeauna. O bariera de aer impropriu instalata conduce la mari cheluieli ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"reparatii instalatii sanitare iasi" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea