Inscrie firma »

referate managementul mediului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referate managementul mediului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii

Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii publice si vanzare


Abonamentul info licitatii protectia mediului include anunturi zilnice... referitoare la licitatiile de achizitii publice si vanzare din domeniu. Achizitii publice... licitatii proiecte de mediu, planificare si management de mediu, evaluare impact asupra ... »
Buyer Member 14 ani
Mures
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


ISO 14001 Sistemul de management al mediului ISO 14001 devine pe zi.... Protectia mediului joaca un rol din ce in ce mai important in toate organizatiile. ISO... 14001 prezinta cerintele referitoare la elaborarea, implementarea, mentinerea ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Implementarea sistemului de management de mediu sr en

Implementarea Sistemului de Management de Mediu SR EN ISO 14001


cerintele referitoare la un sistem de management de mediu care permite oricarei... legale si de informatiile referitoare la impacturile semnificative asupra mediului... factorilor si in special a managementului de varf care trebuie ss se angajeze ... »
Oferit de:Q.CERT.ISO
Buyer Member 17 ani
Timis
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


. Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala... a managementului calitatii din societatea comerciala. Aplicarea concreta a acestuia este ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


Degradarea mediului prin turism (si nu numai), creeaza Romaniei o imagine...., referitor catre cine sa mearga (2%) din impozitele dvs.! Prevederea 2% permite... mediului, in care principala motivatie a turistilor este observarea naturii, DOAR ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 De management integrat calitate-mediu-  securitate

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


, va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a....Calitatii; b.Mediului; c.Securitatii si sanatatii ocupationale; d.Sigurantei alimentului... sistemului de management analizat. 1.Initiere proces Stabilire contact Discutii ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN


: se asigura aplicarea sistemului de management al calitatii in mod permanent; b... de management al calitatii, care prevede: a.identificarea proceselor desfasurate, a modului... de desfasurare si a legaturilor dintre ele (procese de management, de asigurare a resurselor ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Certiifcare iso 14001

CERTIIFCARE ISO 14001


a performantelor si conformarii referitoare la mediul inconjurator; - furnizarea unei... reduceri de costuri in cazul aplicarii obligatiilor referitoare la mediul inconjurator..., implementarea si certificarea unui sistem de management de mediu (SMM). Organizatia ... »
Oferit de:Caro Total Cert
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Iso 14001:1997

ISO 14001:1997


managerilor. Sistemul de Management al Mediului (S.M.M.), ISO 14001 este astfel un "ISO...Managementul de Mediu reprezinta o problema de actualitate a tuturor... 9001 ecologic". Acesta are ca scop general sustinerea protectiei mediului ... »
Light Member 19 ani
Brasov
 Certificare iso

Certificare ISO


standardul de referinta pentru implementarea unui sistem de management al mediului propus... cu larga recunoastere internationala care contine cerinte obligatorii referitoare... sprijinirii organizatiilor interesate in atingerea obiectivelor referitoare la mediu ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


Acest standard international specifica cerintele referitoare la un sistem... de management de mediu care permite unei organizatii sa-si formuleze si sa-si implementeza... organizatia subscrie precum si de informatiile referitoare la impacturile seminifcative ... »

Pret: 750 EUR
Oferit de:SC ASTER SRL
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Monitor samsung lcd wide 19 923nw negru

Monitor Samsung LCD Wide 19 923NW Negru


libertate si flexibilitate in crearea mediului optim de lucru. Elegant si subtire... continutul divers intalnit de utilizator in mediul sau de lucru. Utilizatorul poate... referitoare la energie, emisie, ecologie si ergonomie. Adera la cele mai stricte standarde ... »

Pret: 535.27 RON
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Lifesize control single device license

LifeSize Control Single device license


-in-one care ofera management complet pentru diferite medii.LifeSize Control este creat...LifeSize ControlLifeSize Control este o solutie software de management all... formate face consultarea folositoare, si usureaza costurile referitoare la service ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


de management al mediului apt de a determina o organizatie sa dezvolte si implementeze..., implementeze, mentina si imbunatateasca un sistem de management de mediul, sa se asigure.../inregistrarea sitemului de management al mediului de catre o organizatie externa. Extinderea ... »
Buyer Member 14 ani
Vaslui
 Iso 14001

ISO 14001


international ce reglementeaza sistemul de management al mediului (Environment Management...ISO 14001 - Sistem de Management de Mediu ISO 14001 este un standard... System-EMS). Acest standard se refera la o problema delicata: mentinerea profitului ... »
Buyer Member 15 ani
Arad
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas, haccp, marca de

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE IN TURISM


unui sistem de managementul mediului propus de specialistii forului international...Recomandam certificarea sistemelor de management implementate cu AJA REGISTRARS...:2008, un sistem de management al calitatii. Cu alte cuvinte exista, urmarind cerintele ISO ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Monitor lcd samsung 943n

Monitor LCD Samsung 943N


utilizatorilor mai multã libertate ºi flexibilitate in crearea mediului optim de lucru... DPMS (Digital Power Management System – Sistemul digital de management... respectã cerinþele actuale privind mediul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Monitor samsung tft 17 743n negru

Monitor Samsung TFT 17 743N Negru


mediului optim de lucru. Elegant si subtire, cu specificatii tehnice superioare... in mediul sau de lucru. Utilizatorul poate controla cu usurinta setarile OSD, utilizand... de economisire a energieiDPMS (Digital Power Management System - Sistemul digital ... »

Pret: 590.56 RON
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Monitor samsung tft wide 24 2443bw negru

Monitor Samsung TFT Wide 24 2443BW Negru


libertate si flexibilitate in crearea mediului optim de lucru. Elegant si subtire... este greu deloc.TCO 03In conformitate cu TCO 03:Satisface standardele referitoare... Management System - Sistemul digital de management al energiei) monitorizeaza in mod ... »

Pret: 1117.54 RON
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Monitor lcd samsung , 943n has

Monitor LCD SAMSUNG , 943N HAS


utilizatorilor mai multã libertate ºi flexibilitate in crearea mediului optim de lucru... (Digital Power Management System – Sistemul digital de management al energiei... actuale privind mediul. MagicTune Controlaþi cu mouse-ul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Monitor lcd samsung 943n, 19

Monitor LCD Samsung 943N, 19


utilizatorilor mai multã libertate ºi flexibilitate in crearea mediului optim de lucru... DPMS (Digital Power Management System – Sistemul digital de management... respectã cerinþele actuale privind mediul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Monitor samsung tft 19 943b negru

Monitor Samsung TFT 19 943B Negru


mediului optim de lucru. Elegant si subtire, cu specificatii tehnice superioare... in mediul sau de lucru. Utilizatorul poate controla cu usurinta setarile OSD, utilizand... referitoare la energie, emisie, ecologie si ergonomie. Adera la cele mai stricte standarde ... »

Pret: 707.78 RON
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Procurare echipamente pentru centre de date

Procurare echipamente pentru centre de date


% completa inainte de livrare. Fiecare achizitie si document referitor la aceasta este... IT si de telecomunicatii; * Bare de alimenare de rack 0U,1U, etc; * Managementul de cabluri...); * Managementul parametrilor de mediu (temperatura, umiditate); * Managementul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Masina de sortat monede cs 3515

Masina de sortat monede CS 3515


special conceput pentru prelucrarea unor cantitati medii sau mari de monede. Masina... informatii referitoare la starea masinii si afiseaza diverse date referitoare la monedele... carora se pot realiza apoi diverse protocoale ce vor detalia datele referitoare ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Erp distributie farmaceutice, chimice si derivate

ERP distributie farmaceutice, chimice si derivate


din mediul Dvs. de afaceri Solutiile Epicor complet integrate Enterprise Resource... un singur punct de acces pentru toate datele referitoare la vanzari, informatii legate... de productie, evidentele achizitiilor si documentatii referitoare la calitate. Epicor ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
49 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"referate managementul mediului" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea