Inscrie firma »

referate comunicare si negociere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referate comunicare si negociere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Oferta de training

Oferta de Training


de Negociere si Mediere - Training Vanzari - Abordari si tehnici - Training Inteligenta... Emotionala - Training Comunicare - Training HR. Managementul resurselor umane... ei. Trainig se refera la obtinerea de cunostinte, abilitati si competente ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Pr

PR


Decat sa afle singuri, mai bine le spui tu! Este important sa comunicam..., dar la fel de important este modul in care comunicam. BBN are capacitatea... de a oferi servicii integrate de comunicare si relatii publice, adaptabile oricarui tip ... »
Oferit de:BBN Romania
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Curs formare mediatori galati

CURS FORMARE MEDIATORI GALATI


REFERITOARE LA ORGANIZAREA CURSULUI: Cursul Formarea Mediatorilor Profesionisti este... de comunicare in mediere; 6. Procesul efectiv de mediere; 7. Depasirea impasului; 8... a disputei; 10. Negocierea pe parcursul medierii; 11. Elemente de etica in mediere; 12 ... »

Pret: 4300 RON
Buyer Member 14 ani
Galati
 Inspector resurse umane

INSPECTOR RESURSE UMANE


Abilitati specifice: organizare, evidenta documente, capacitate de comunicare... si negociere; Formatorii sunt specialisti activi, cu bogata experienta in domeniu.... Temele diverse abordate in cursul elaborat de PROFESIONAL G&G SRL , referitoare ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs expert achizitii publice

Curs expert achizitii publice


, licitatia restransa, dialogul competitive. Negocierea cu/fara publicarea unui anunt..., de comunicare si de transmitere a datelor. Evitarea conflictelor de interese. &#61692... a achizitiilor publice, impuse prin OUG 19/2009 referitoare la posibilitatea accelerarii ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Master of business administration

Master of Business Administration


de comunicare, de negociere si de leadership. Tutorii sunt practicieni cu o bogata... strategice, temele abordate referindu-se la complexitate, risc, cross-boundary management ... »
Oferit de:SC CODECS SA
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


programului de analiza si descriere a posturilor: Planificarea programului Comunicarea... programului Culegerea de informatii referitoare la post : analiza documentelor, metoda... instruirii Managementul carierei Metode de planificarea carierei Comunicarea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


pentru a fi comunicat pâratului(ei). Anexez chitanta nr._din_ eliberata...;ntârziere se refera numai la obligatiile de„« da" sau,, a face". Nu se... aceste acte se refera la alte datorii decât cele care au facut obiectul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referate comunicare si negociere" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea