Inscrie firma »

referate audit financiar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referate audit financiar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Audit

Audit


si exprima opinia sa referitoare la modul cum sunt intocmite situatiile financiare...Auditorul verifica si certifica inregistrarile contabile intocmite... de personalul propriu sau extern angajat de beneficiar. Intocmeste raportul de audit ... »
 Consultanta economico-financiara

Consultanta economico-financiara


Consultanta economico-financiara: - Studii referitoare la raportul dintre....) - Audit fiscal - Control economico-financiar al întreprinderii (bilanturi... capitalul propriu si cel împrumutat (efectul de levier) - Studii referitoare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Licitatii de achizitii publice si vanzare, licitatii contabilitate

Licitatii de achizitii publice si vanzare, licitatii contabilitate


; licitatii servicii de auditare: financiara, legala, interna, antifrauda; licitatii... zilnice referitoare la licitatiile de achizitii publice servicii in domeniul...: 79210000-9 Servicii de contabilitate si de audit 79220000-2 Servicii fiscale ... »
Buyer Member 14 ani
Mures
 Contabilitate

Contabilitate


Intocmirea balantelei de verificare lunare Intocmirea bilanturilor financiare... semestriale si anuale Verificare di certificarea bilanturilor financiare Servicii... de cenzorat Determinarea rezultatului financiar lunar (profit sau pierdere) Analize ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Achizitii publice

Achizitii publice


a auditului financiar, cu referire exclusiva la masura in care sunt protejate, prin norme ... »

Pret: 39.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Traduceri autorizate engleza romana

Traduceri autorizate engleza romana


aditionale. Traduceri financiare: dosare finantare, adeverinte/declaratii de venit... de audit bancar, extrase de cont bancar, conditii de creditare, asigurari... din literatura universala, teologie ortodoxa. Traduceri lucrari stiintifice, Referate ... »

Pret: 40 RON
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


: - litigii referitoare la încalcarea drepturilor sau obligatiilor contractuale... si industriale; - litigii legate de concurenta; - litigii referitoare la Hotararile.../lichidator; - reprezentarea clientilor în cadrul negocierilor referitoare la angajamente de plata ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referate audit financiar" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea