Inscrie firma »

referat resurse umane recrutarea personalului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat resurse umane recrutarea personalului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta managementul resurselor umane

Consultanta managementul resurselor umane


Serviciile noastre referitoare la capitalul uman se refera la recrutarea... si selectia de personal nou, head hunting, evaluarea personalului, elaborare fiselor... umane este personalizata fiecarui client. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


Resurse umane - Date personale angajati Acordarea de asistenta... institutii. Sectorul de Resurse Umane este "inima" unei companii, deoarece intervine..., economisind astfel timp si resurse, atat financiare cat si umane. Firma ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Inspector resurse umane

INSPECTOR RESURSE UMANE


Cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE este curs autorizat C.N.F.P.A ,COD N..., in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga. Inspectorul de Resurse Umane... de Inspector Resurse Umane garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Docplus resurse umane

DocPlus Resurse Umane


al capitalului de resurse umane -Ofera un instrument util pentru activitatea de recrutare...DocPlus Resurse Umane este o aplicatie adresata departamentelor de resurse.... Informatiile necesare unui departament de resurse umane se regasesc structurate, informatia ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


personalul din departamentul de resurse umane 5. Elaboreze strategia de resurse umane 6..., ) 4. Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane... (Stabileste rolurile personalului din departamentul de resurse umane, Aplica instrumente ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs inspector resurse umane 29 - 31 mai 2015

Curs Inspector Resurse Umane 29 - 31 Mai 2015 Bucuresti


Cunoasterea Codului muncii este necesara oricarui specialist in Resurse Umane... sau Legea contabilitatii). Participa la acest curs de Inspector Resurse Umane si afla... de evidenta a personalului * sa organizeze recrutarea si selectia personalului * sa ... »

Pret: 390 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor:

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


personala si profesionala! Prin participarea la cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE... a personalului. Beneficii: La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, vor...CURS INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304 START pentru dezvoltarea ta ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea