Inscrie firma »

referat parteneriat public privat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat parteneriat public privat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Legea parteneriatului public-privat si normele

Legea parteneriatului public-privat si Normele metodologice de aplicare


, parteneriatul public-privat este reglementat in Romania pentru a doua oara in acest deceniu... ale dreptului comunitar, parteneriatul public-privat constituie o alternativa preferabila... a transpus directivele comunitare referitoare la achizitii publice si concesiunea ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Legile administratiei publice

Legile administratiei publice


publica; - bunurile proprietate publica si exproprierea; - parteneriatul public-privat... in materia administratiei publice, actualizate, in temeiul carora autoritatile acesteia... referitoare la: - contenciosul administrativ si dispozitiile procedurale civile aplicabile ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Tratamentul fiscal al asocierii in participatiune. editia 2

Tratamentul fiscal al asocierii in participatiune. Editia 2


a lipsit din prima editie, precum si in noi studii de caz referitoare la parteneriatul... public-privat sau la asocierea dintre persoanele fizice sau juridice straine si cele..., informatiile juridice referitoare la asocierea in participatiune " cum ar fi cadrul legal ... »

Pret: 23.9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Contabilitate

Contabilitate


sau altor sume achitate in plus bugetului de stat sau altor instutii publice sau private... financiare, autoritati publice sau private, etc.)... Optimizarea profitului Consiliere referitoare la repartizarea profitului Expertiza ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


privat si cel public in domeniul protectiei mediului inconjurator in care se...., referitor catre cine sa mearga (2%) din impozitele dvs.! Prevederea 2% permite... la eficientizarea cheltuirii banului public- deci al dvs.! - Puteti ajuta la rezolvarea unei ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


cooperarii intre sectorul privat si cel public in domeniul protectiei mediului...Ce inseamna 2%? Decizia dvs., referitor catre cine sa mearga (2... public- deci al dvs.! - Puteti ajuta la rezolvarea unei probleme majore dintr ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


datorii pe care aceasta le are fata de stat si fata de privati; - redactare contract...: - litigii referitoare la încalcarea drepturilor sau obligatiilor contractuale... si industriale; - litigii legate de concurenta; - litigii referitoare la Hotararile ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat parteneriat public privat" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea