Inscrie firma »

referat marketingul serviciilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat marketingul serviciilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta marketing

Consultanta Marketing


noastra, a produselor, serviciilor sau imaginii noastre pe piata sa fie una foarte... un instrument de decizie viabil. Spiral Marketing House poate recomada, concepe... si implementeaza campanii de marketing, marketing teritorial, cercetare de piata si consultanta ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Engleza pentru marketing si vanzari

ENGLEZA PENTRU MARKETING SI VANZARI


terminologia si expresiile referitoare la concepte de baza in marketing privind produsul..., serviciile, cercetarea de piata, studiul concurentei, strategii si produse de publicitate... si implementarea unui brand; priceperea de a discuta un plan de marketing; capacitatea ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Servicii it de consultanta

Servicii IT de consultanta


prin intermediul serviciilor de Consultanta IT Informatii referitoare la solutii tehnice...  Servicii IT de consultanta.   Prin serviciul nostru de consultanta venim...    Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta it?   Consultanta it este ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Calarasi
 Comunicare tehnica

COMUNICARE TEHNICA


Comunicarea tehnica se refera la comunicarea pe teme tehnice sau specializate... servicii de redactare si design de informatii pentru ghiduri de utilizare, fisiere... de marketing, politici si proceduri. ... »
Buyer Member 9 ani
Mures
 Identitate vizuala

Identitate vizuala


Identitate vizuala - Pikant Media ofera servicii de realizare identitate...), foile cu antet (pentru corespondenta) personalizate, materialele de marketing.../manuale de stil cu specifitatii clare referitoare la modul de folosie a elementelor grafice ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Branding

Branding


Descriere: Branding - Pikant Media ofera servicii de branding (creare..., materialele de marketing, website-ul, autovehiculele personalizate, etc - toate acestea... prin ghiduri/manuale de stil cu specifitatii clare referitoare la modul de folosie ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Intelmmi consult s.r.l. - tg.mures

INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures


In confruntare pe piata produselor si serviciilor, agentii economici trebuie sa... fabricate, importate, comercializate sau a serviciilor prestate. MARCA - este semnul... asociat produsului/serviciului ce ajuta consumatorul in alegerea produsului/serviciului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Fortune cookie - prajitura cu ravas

Fortune cookie - prajitura cu ravas


EASY JOB BFV vine in sprijinul d-voastra dar si a departamentelor marketing... si serviciilor d-voastra ,dar si propunand o metoda pentru reducerea cheltuielior..., dimensiunea ravasului fiind de 60/12 mm.Pentru un calcul mai exact , in detaliu referitor ... »
Buyer Member 12 ani
Mures
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


incredere in produsele si serviciile dumneavoastra si sunt satisfacuti... de profesionalismul serviciului clienti; ca urmare, creste loialitatea clientilor si partenerilor... fata de produsele si serviciile oferite - Angajatii inteleg asteptarile ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Consultanta privind implementarea sistemului  de management al

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN ISO 9001: 2001


pozitiei pe piata, identificarea unor instrumente eficiente de marketing, etc. SR EN..., de realizare a serviciilor si de monitorizare); b.documentarea Sistemului de Management...; stabilirea regulilor privind documentele externe; e.cerinte referitoare la identificarea ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta accesare fonduri structurale microintreprinderi

CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI


din exploatare se refera la intreaga activitate a microintreprinderii, nu numai la cea... de productie/ prestare servicii/ constructii. PNDR Micro-intreprinderile (10 angajati... dovada detinerii de aptitudini manageriale/marketing sau in acord cu activitatea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


.leadermark.eu - in pagina Atelierele LEADERMARK gasiti detalii referitoare la Ce sunt Atelierele... Iacob Atelier 1, 20 Nov: TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata.... Atelier 1, 20 Nov: TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata: Reguli 2009 vs. Reguli ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat marketingul serviciilor" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea