Inscrie firma »

referat managementul de mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat managementul de mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Implementarea sistemului de management de

Implementarea Sistemului de Management de Mediu SR EN ISO 14001


cerintele referitoare la un sistem de management de mediu care permite oricarei... in coordonarea tuturor activitatile de implementare a unui sistem de management de mediu..., sa mentina si sa imbunatateasca un sistem de management de mediu; -sa se asigure ... »
Oferit de:Q.CERT.ISO
Buyer Member 16 ani
Timis
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


si evaluarea unui sistem de management de mediu, in scopul certificarii si...ISO 14001 Sistemul de management al mediului ISO 14001 devine pe zi... 14001 prezinta cerintele referitoare la elaborarea, implementarea, mentinerea ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


. Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala... referitoare la respectarea legislatiei sau altor reglementari de mediu aplicabile ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 De management integrat

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


de standarde internationale ISO 14000 in domeniul managementului de mediu; familia... 1. Elaborarea politicilor: Politica referitoare la calitate, Politica de mediu... generale referitoare la calitate; mediu; sanatate si securitate ocupationala; siguranta ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii publice si

Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii publice si vanzare


licitatii proiecte de mediu, planificare si management de mediu, evaluare impact asupra... si intretinere de spatii verzi 90710000-7 Management de mediu 90712000-1 Planificare... referitoare la licitatiile de achizitii publice si vanzare din domeniu. Achizitii publice ... »
Buyer Member 13 ani
Mures
 De management ale calitatii

DE MANAGEMENT ALE CALITATII


de management performante : ISO 9001(calitate); ISO 14001(mediu); OHSAS 18001(sanatatii... referitoare la configurarea unui sistem de management competitiv care in mod cert are sa...Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


de management de mediu care permite unei organizatii sa-si formuleze si sa-si implementeza... de management de mediu....Acest standard international specifica cerintele referitoare la un sistem ... »

Pret: 750 EUR
Oferit de:SC ASTER SRL
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


Sistemelor de Management de Mediu conform ISO 14001 si Prevenire a poluarii, contureaza... de management al mediului apt de a determina o organizatie sa dezvolte si implementeze..., implementeze, mentina si imbunatateasca un sistem de management de mediul, sa se asigure ... »
Buyer Member 13 ani
Vaslui
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


de proiect. Grup tinta: profesionisti cu sarcini in managementul de proiect, personal... absolventi din domeniile management, administratie publica sau care doresc o specializare... competentele dobandite. Tematica : Ce este un proiect ? Ciclul managementului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Consultanta ohsas 18001 - documentatie si implementare

CONSULTANTA OHSAS 18001 - DOCUMENTATIE SI IMPLEMENTARE


ale sistemului de management si a interactiunilor dintre ele si referirea la documentele ... »
Oferit de:TEKRASYS SRL
Buyer Member 9 ani
Galati
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al securitatii


, sanatate si mediu a muncii, la toate nivelurile unei organizatii, adica implementarea... de managementul securitatii si sanatatii ocupationale. De asemenea se prevede ca "sistemul... de managementul al securitatii si sanatatii ocupationale este o parte componenta a sistemului ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN


: se asigura aplicarea sistemului de management al calitatii in mod permanent; b... de management al calitatii, care prevede: a.identificarea proceselor desfasurate, a modului... de desfasurare si a legaturilor dintre ele (procese de management, de asigurare a resurselor ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Realizam audit deseuri conform legii 211/2011

Realizam Audit deseuri conform Legii 211/2011


a performantei sistemului de management si a proceselor de gestiune a deseurilor cu scopul... de a facilita controlul managementului deseurilor si al valorificarii deseurilor generate..., precumsi de a evalua respectarea politicii de mediu, inclusiv realizare a obiectivelor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Iso 14001:1997

ISO 14001:1997


Managementul de Mediu reprezinta o problema de actualitate a tuturor... de management de mediu, care sa poata fi integrat in managementul global al organizatiei... si care sa permita atingerea obiectivelor referitoare la mediu si a celor economice ... »
Light Member 18 ani
Brasov
 Certiifcare iso 14001

CERTIIFCARE ISO 14001


, implementarea si certificarea unui sistem de management de mediu (SMM). Organizatia..., constructii etc). Implementarea unui sistem de management de mediu presupune... trebuie : - sa-si stabileasca si sa implementeze o politica de mediu; - sa ... »
Oferit de:Caro Total Cert
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Certificare iso

Certificare ISO


sprijinirii organizatiilor interesate in atingerea obiectivelor referitoare la mediu... cu larga recunoastere internationala care contine cerinte obligatorii referitoare... la respectarea legislatiei sau altor reglementari de mediu aplicabile si reprezinta ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Betoane si prefabricate din beton

Betoane si prefabricate din beton


II si elaboreaza rapoarte de incercare, studii si referate tehnice. Profilele... si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000...:2008 - Calitate, 14000:2005 - Mediu si OHSAS 18001:2008 – Sanatate si Securitate ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Laborator gtf

Laborator GTF


, studii si referate tehnice. Profilele de incercari autorizate: GTF... si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000...:2008 - Calitate, 14000:2005 - Mediu si OHSAS 18001:2008 - Sanatate si Securitate Ocupationala ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Iso 15189

ISO 15189


si a personalului clinic responsabil pentru ingrijirea acestora. Referindu-se la calitate... de management si cerintele tehnice specifice laboratoarelor medicale. Serviciile... prezinta modul de definire a responsabilitatilor managementului si ale personalului ... »
Buyer Member 14 ani
Arad
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas, haccp, marca de

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE IN TURISM


14001 acopera o paleta de 5 directii de actiune: 1. Sisteme de management de mediu... in atingerea obiectivelor referitoare la mediu si a celor economice, dar si aspecte...Recomandam certificarea sistemelor de management implementate cu AJA REGISTRARS ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Iso 14001

ISO 14001


ISO 14001 - Sistem de Management de Mediu ISO 14001 este un standard... international ce reglementeaza sistemul de management al mediului (Environment Management... System-EMS). Acest standard se refera la o problema delicata: mentinerea profitului ... »
Buyer Member 14 ani
Arad
 Noapte buna, insomnie. un program fara medicamente dezvoltat la

Noapte buna, insomnie. Un program fara medicamente dezvoltat la Facultatea de Medicina Harvard


de mediu care influenteaza somnul Partea a III-a - Managementul insomniei... referitoare la somn Capitolul 5. Schimbarea gandurilor referitoare la somn Capitolul 6... prin managementul stresului Capitolul 8. Relaxarea Capitolul 9. Invata sa alungi stresul ... »

Pret: 23.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Procurare echipamente pentru centre de date

Procurare echipamente pentru centre de date


); * Managementul parametrilor de mediu (temperatura, umiditate); * Managementul...% completa inainte de livrare. Fiecare achizitie si document referitor la aceasta este... IT si de telecomunicatii; * Bare de alimenare de rack 0U,1U, etc; * Managementul de cabluri ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Monitor samsung tft 19 943b negru

Monitor Samsung TFT 19 943B Negru


respecte standardele VESA, care prevad instalarea in orice mediu: pe birou, pe perete... referitoare la energie, emisie, ecologie si ergonomie. Adera la cele mai stricte standarde... Power Management System - Sistemul digital de management al energiei) monitorizeaza ... »

Pret: 707.78 RON
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Monitor lcd samsung 943n

Monitor LCD Samsung 943N


DPMS (Digital Power Management System – Sistemul digital de management... standardele VESA, care prevãd instalarea in orice mediu: pe birou, pe perete sau in alte... Compatibil TCO 03: Satisface standardele referitoare la energie, emisie, ecologie ºi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
58 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"referat managementul de mediu" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea