Inscrie firma »

referat management organizarea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat management organizarea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Principiile si managementul achizitiilor

Principiile si managementul achizitiilor


Cartea este organizata in patru sectiuni. Prima abordeaza sfera de cuprindere... a activitatii de achizitii, aspectele si considerentele strategice, structura si organizarea..., dezvoltarea si evolutia achizitiilor. A doua sectiune se refera la variabilele ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Principiile si managementul achizitiilor

Principiile si managementul achizitiilor


Pagini: 524 Dimensiuni: 165x235 mm Cartea este organizata in patru sectiuni... si considerentele strategice, structura si organizarea, dezvoltarea si evolutia achizitiilor.... A doua sectiune se refera la variabilele-cheie ale achizitiilor: calitate, cantitate ... »

Pret: 17.5 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Sisteme informatice pentru management

Sisteme informatice pentru management


sintetizeaza cunostintele de baza referitoare la sistemele informatice pentru management... au remodelat rolul sistemelor informatice in afaceri si management. Internetul... organizatii moderne fara un minim de cunostinte din domeniul sistemelor informatice ... »

Pret: 17.9 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 The essential drucker. selectie din lucrarile de

The essential Drucker. Selectie din lucrarile de management ale lui Peter F.Drucker


, Drucker se refera la lucrurile pe care firmele le au de invatat de la organizatiile..., analizeaza vasta si atat de preocupanta problematica a managementului, a individului... propriilor calitati si valori, la organizarea timpului si, lucru foarte interesant, pune ... »

Pret: 31.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Project management training (in-house)

PROJECT MANAGEMENT TRAINING (IN-HOUSE)


de lucru Structura proiectului - Notiunea de proiect si de proiect management... - Diferite tupuri de proiecte - Viata si cadrul proiectului Management de projet... - Structura de management de proiect - Seful de proiect: functia sa, rolul ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


ISO 14001 Sistemul de management al mediului ISO 14001 devine pe zi.... Protectia mediului joaca un rol din ce in ce mai important in toate organizatiile. ISO... 14001 prezinta cerintele referitoare la elaborarea, implementarea, mentinerea ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Kit documente sistem de management al calitatii pe cd

Kit documente Sistem de Management al Calitatii pe CD


Am lansat CD-ul 'Kit documente Sistem de Management al Calitatii' la un pret..., cu un procent de pana la 60% - calitatea documentelor, referitoare la continutul si forma... ca un tot unitar, astfel incat sa reprezinte 90% din sistemul propriu organizatiei ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 17 ani
Constanta
 Implementare managementul calitatii sr en iso 9001

implementare Managementul calitatii SR EN ISO 9001


aspect se refera de fapt la cresterea incredrii partenerilor organizatiei certificate... si transport). Managementul calitatii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru... numeroase avantaje pentru toate organizatiile:-permisa pentru imbunatatirea calitatii ... »
Oferit de:Q.CERT.ISO
Buyer Member 15 ani
Timis
 Consultanta iso 18001 (ohsas)

Consultanta ISO 18001 (OHSAS)


18001. Acesta poate sa cuantifice masura in care sistemul de management face... referiri si respecta anumite caracteristici. Politica organizatiei in acest sens... (referitoare la sanatate-securitate ocupationala) poate influenta masurile impuse. Acest ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Implementarea sistemului de management de mediu sr en

Implementarea Sistemului de Management de Mediu SR EN ISO 14001


cerintele referitoare la un sistem de management de mediu care permite oricarei... factorilor si in special a managementului de varf care trebuie ss se angajeze... in coordonarea tuturor activitatile de implementare a unui sistem de management de mediu ... »
Oferit de:Q.CERT.ISO
Buyer Member 15 ani
Timis
 De management ale calitatii

DE MANAGEMENT ALE CALITATII


referitoare la configurarea unui sistem de management competitiv care in mod cert are sa...Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile... de management performante : ISO 9001(calitate); ISO 14001(mediu); OHSAS 18001(sanatatii ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 10 ani
Galati
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


de competitivitate a procesului de schimbare si de adaptare a organizatiilor si a echipelor... de proiect. Grup tinta: profesionisti cu sarcini in managementul de proiect, personal... absolventi din domeniile management, administratie publica sau care doresc o specializare ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 15 ani
Bacau
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN


in interiorul organizatiei si analiza periodica a functionarii Sistemului de Management...: se asigura aplicarea sistemului de management al calitatii in mod permanent; b... de management al calitatii, care prevede: a.identificarea proceselor desfasurate, a modului ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al securitatii


, sanatate si mediu a muncii, la toate nivelurile unei organizatii, adica implementarea... de managementul securitatii si sanatatii ocupationale. De asemenea se prevede ca "sistemul... de managementul al securitatii si sanatatii ocupationale este o parte componenta a sistemului ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


. Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala... a managementului calitatii din societatea comerciala. Aplicarea concreta a acestuia este ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 De management integrat calitate-mediu-  securitate

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


, va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a... simplu certificat, ci va fi o recomandare reala bazata pe performantele organizatiei... sistemului de management analizat. 1.Initiere proces Stabilire contact Discutii ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Docplus resurse umane

DocPlus Resurse Umane


umane sau managementului organizatiei, care permite administrarea dosarelor..., referitoare la educatie, cat si profesionale si financiare pentru un management eficient... informatie utila si pentru management care impreuna cu departamentul poate previziona ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Docplus avizier

DocPlus Avizier


din cadrul organizatiei sau in versiunea extinsa, utile clientilor, partenerilor...-media (referitoare la industria din care face parte sau la concurenta) sau alte informatii care... ale organizatiei. O varianta extinsa a aplicatiei, DocPlus® Avizier Extern, poate fi ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Manager de mare succes

Manager de mare succes


prin continut, propune sfaturi referitoare la: - Managementul resurselor umane - Conducere... - Cultura de echipa - Managementul diferitelor tipologii umane - Organizarea echipei... de management. Conceputa pentru a va oferi un avantaj fata de aceia care invata doar ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Iso 14001:1997

ISO 14001:1997


de management de mediu, care sa poata fi integrat in managementul global al organizatiei...Managementul de Mediu reprezinta o problema de actualitate a tuturor... managerilor. Sistemul de Management al Mediului (S.M.M.), ISO 14001 este astfel un "ISO ... »
Light Member 17 ani
Brasov
 Consultanta iso 18001

Consultanta ISO 18001


de management OH&S care sa ajute o organizatie sa dezvolte o politica si obiective care... sa tina seama de cerintele legale si de informatiile referitoare la riscurile... incat sa fie aplicat de organizatii de orice tip si marime si din diverse categorii ... »

Pret: 1000 EUR
Oferit de:SC ASTER SRL
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Certiifcare iso 14001

CERTIIFCARE ISO 14001


, implementarea si certificarea unui sistem de management de mediu (SMM). Organizatia... de activitate si oricarei organizatii (productie, servicii, administratie locala..., constructii etc). Implementarea unui sistem de management de mediu presupune ... »
Oferit de:Caro Total Cert
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Octavian mandrut  -  competentele in invatarea geografiei

Octavian Mandrut - Competentele In Invatarea Geografiei


scolar) la una actionala, pragmatica, de organizare a instruirii (didactica... competentelor. Lucrarea transmite totodata un mesaj celor care se ocupa de managementul... sistemului educational referitor la oportunitatile reale ale geografiei scolare ... »

Pret: 39.89 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


de management de mediu care permite unei organizatii sa-si formuleze si sa-si implementeza...Acest standard international specifica cerintele referitoare la un sistem... organizatia subscrie precum si de informatiile referitoare la impacturile seminifcative ... »

Pret: 750 EUR
Oferit de:SC ASTER SRL
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Certificare iso

Certificare ISO


sprijinirii organizatiilor interesate in atingerea obiectivelor referitoare la mediu... cu larga recunoastere internationala care contine cerinte obligatorii referitoare... standardul de referinta pentru implementarea unui sistem de management al mediului propus ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
51 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"referat management organizarea" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea