Inscrie firma »

referat management comercial - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat management comercial
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta contracte comerciale

Consultanta contracte comerciale


si operational, asigurari si reasigurari (despagubiri în asigurari, aspecte referitoare... la asigurarea si managementul riscului), contracte de credit bancar, contracte de asociere... , elaborarea de opinii juridice referitoare la riscul contractual, termene si modalitati ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Implementare managementul calitatii sr en iso 9001

implementare Managementul calitatii SR EN ISO 9001


-constituie un castig de imagine care faciliteaza schimburile comerciale ciu beneficiarii. Acest... aspect se refera de fapt la cresterea incredrii partenerilor organizatiei certificate... sistemul de management al calitatii in orice domeniu (industrie, comert, servicii ... »
Oferit de:Q.CERT.ISO
Buyer Member 15 ani
Timis
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


a managementului calitatii din societatea comerciala. Aplicarea concreta a acestuia este.... Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Realizam audit deseuri conform legii 211/2011

Realizam Audit deseuri conform Legii 211/2011


, care exercita o activitate de natura comerciala sau industriala. 1. CE ESTE... a performantei sistemului de management si a proceselor de gestiune a deseurilor cu scopul... de a facilita controlul managementului deseurilor si al valorificarii deseurilor generate ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aplicatie telemarketing

Aplicatie Telemarketing


de informatii referitoare la produse sau servicii; -sprijinirea retelei comerciale... si de a oferi rapoarte folositoare departamentului de management. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Asistenta sociala a grupurilor de risc (cartonat)

Asistenta sociala a grupurilor de risc (cartonat)


referitoare la necesitatile actuale ale asistentei sociale din Romania, precum..., consumatori de droguri si practicante ale sexului comercial, HIV/SIDA, traficul de fiinte... serviciilor sociale, furnizorii de servicii, managementul institutiilor de asistenta ... »

Pret: 79.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Raport credit solvabilitate

Raport Credit Solvabilitate


: - Date generale despre Societatea Comerciala; - Informatii referitoare... la managementul societatii; - Incidente comerciale sau de alta natura in care a fost... generale despre Societatea Comerciala; - Informatii referitoare la activitatea ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Intelmmi consult s.r.l. - tg.mures

INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures


1. Servicii complete privind managementul proprietatii intelectuale in cadrul... informatiilor (protectia know-how-ului, a secretelor comerciale) in interiorul firmelor... de proprietate intelectuala ( drept de autor, nume comercial, marca, etc.). 8. Asistenta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Asistenta sociala a grupurilor de risc

Asistenta sociala a grupurilor de risc


sint grupate capitole referitoare la necesitatile actuale ale asistentei sociale... au comis infractiuni, consumatori de droguri si practicante ale sexului comercial... organizationala, evolutia serviciilor sociale, furnizorii de servicii, managementul ... »

Pret: 79.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Prescontainer stationar stp - high-performance compactors

Prescontainer stationar STP - HIGH-PERFORMANCE COMPACTORS


), sau statiile de transfer pentru deseurile comerciale si deseurile municipale (model STP3300... CE privind utilajele 2006/42/CE si prevederilor referitoare la protectia impotriva... of light barriers or fill level sensors - Oil management system: Temperature ... »

Pret: 14000 EUR
Buyer Member 8 ani
Altele
 Sistem navigatie gps garmin streetpilot 7200

Sistem Navigatie Gps Garmin STREETPILOT 7200


. Aceasta posibilitate de management optional al traficului face esentiala conducerea... traseului. Informatiile despre vreme pe care le puteti obtine se refera la conditiile... ) ofera peste 150 de canale de muzica comerciala gratuita, sport, stiri, emisiuni ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Compactoare stationare - static waste compactors

Compactoare stationare - Static waste compactors


si prevederilor - referitoare la protectia impotriva accidentelor si poarta marcajul... conform directivei CE privind utilajele 2006/42/CE si prevederilor - referitoare...), sau statiile de transfer pentru deseurile comerciale si deseurile municipale (model STP3300 ... »

Pret: 12800 EUR
Buyer Member 8 ani
Altele
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat management comercial" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea