Inscrie firma »

referat dezvoltare urbana - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat dezvoltare urbana
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Plan urbanistic zonal - puz

Plan urbanistic zonal - PUZ


Sc "URBAN PULSE" srl se ocupa de elaborarea de documentatii de urbanism... localitatii. Planul urbanistic zonal cuprinde reglementari asupra zonei referitoare la... de utilizare a terenului; - dezvoltarea infrastructurii edilitare; - statutul juridic ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta accesare fonduri structurale microintreprinderi

CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI


de Dezvoltare Rurala Obiective genelale POR- Sprijinirea unei dezvoltari..., corespunzator nevoilor lor si resurselor specifice, prin concentrarea asupra polilor urbani... si functionarea initiativelor de dezvoltare locala. Obiective specifice POR ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem de purtare 3 in 1 carus essentials sand

Sistem de purtare 3 in 1 Carus Essentials Sand


cu drag pentru aventurile urbane si libertatea de a calatori. Primul de acest gen... Carus Essentials stimuleaza dezvoltarea fizica si psihica a acestuia. Inca din prima..., cu picioarele in interiorul marsupiului. Dupa trei luni, cand soldurile sunt mai dezvoltate ... »

Pret: 976 RON
Buyer Member 7 ani
Timis
 Studii urbanism

Studii urbanism


de caracteristicile structurii urbane; c) modul de utilizare a terenurilor; d) dezvoltarea... si in extravilan. PUZ cuprinde reglementari asupra zonei referitoare la: a) organizarea ... »

Pret: 5 EUR
 Camioane daf lf

Camioane DAF LF


de distributie in mediu urban sau regional, avand o cabina cu design modern si spatios... necesitati. Motorul in 4 cilindri PACCAR FR de 4,5 litri poate dezvolta puteri de 140 CP... PACCAR GR de 4,5 litri poate dezvolta puteri de 220 CP, 250 CP sau 280 CP si cupluri ... »
Oferit de:EVW Holding SRL
Buyer Member 16 ani
Cluj
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat dezvoltare urbana" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea