Inscrie firma »

referat conflict munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat conflict munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Litigii de munca referitoare la salariatii din

Litigii de munca referitoare la salariatii din sistemul bugetar


Bucuresti, Sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari... litigiilor de munca referitoare la angajatii din domeniul bugetar, avand ca scop sa... evidentieze specificul raporturilor de munca din sectorul public si al regulilor ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Codul muncii. codul dialogului social si 5 legi

Codul muncii. Codul dialogului social si 5 legi uzuale


/2001 a patronatelor, Legea nr. 168/1999 privind solutionarea conflictelor de munca, Legea nr. 109... si solutionarea conflictelor de munca....Editia de fata cuprinde textul la zi al Codului muncii , cu modificarile aduse ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Litigii de munca. jurisprudenta relevanta a curtii de

Litigii de munca. Jurisprudenta relevanta a Curtii de Apel Bucuresti


" Sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale... in materia litigiilor de munca. Dintr-o bogata jurisprudenta au fost selectate 48... de munca, drepturile salariale si alte drepturi banesti, platile compensatorii ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Codul dialogului social

Codul dialogului social


Economic si Social, negocierile colective de munca si solutionarea conflictelor.../1999 privind solutionarea conflictelor de munca, Legea nr. 109/1997 privind organizarea...Codul dialogului social reglementeaza in mod unitar relatiile referitoare la ... »

Pret: 5.6 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Legea dialogului social (actualizat la 20.05.2011). cod 441

Legea dialogului social (actualizat la 20.05.2011). Cod 441


colective de munca si la solutionarea conflictelor de munca, oferind o reglementare... prevederi referitoare la sindicate si patronate, la Consiliul Economic si Social ... »

Pret: 5.4 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Mediere

Mediere


solicita informatii referitoare la tipurile de conflictele ce pot fi mediate, modul...Mediator autorizat ofer servicii celor ce sunt implicati intr-un conflict... judecatoreasca si cu preturi reduse. Sunt pretabile medierii toate conflictele din dreptul ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


, conflicte de munca, controale ITM, recrutare si selectie, salarizare, mentinerea... tipului contractului de munca si a duratei acestuia, definirea datelor referitoare...Prezentare produs Relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca, cu AJOFM ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Curs dezvoltare personala - optimizare: aleg sa fiu eu!

Curs Dezvoltare personala - Optimizare: Aleg sa fiu eu!


, destramarea relatiilor, sanatate, o noua cariera, pierderea locului de munca, sau chiar..., pe care dorim sa o intelegem mai bine sau cu care avem un conflict. Tehnica confera o...; - Gestionarea conflictelor . Interrelationarea poate sa existe doar prin comunicare, iar ... »
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


ât reglementarile de drept al societatilor, cât si de dreptul muncii sau din alte ramuri...: - litigii referitoare la încalcarea drepturilor sau obligatiilor contractuale... si industriale; - litigii legate de concurenta; - litigii referitoare la Hotararile ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Curs autorizar de formator

CURS AUTORIZAR DE FORMATOR


recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA si supliment descriptiv...-back de la colegi, referitor la impactul acestei sesiuni. De asemenea va primi feed... de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Certificatul va recunoaste competentele ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat conflict munca" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea