Inscrie firma »

reclama luminoasa pentru hotel - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre reclama luminoasa pentru hotel
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Reclama luminoasa pentru hotel

Reclama luminoasa pentru HOTEL


Afisajele cu led-uri verticale sunt ideale pentru reclame stradale. Led display..., temperatura pe verticala. Afisaje verticale cu leduri pentru exterior! Afisaj... si noaptea. Afiseaza animatii cu cuvantul HOTEL si cu numele firmei. In acest caz ... »
Buyer Member 19 ani
Dolj
 Reclama luminoasa led hotel

Reclama luminoasa LED Hotel


Panou tip reclama luminoasa cu textul Hotel.Specificatii:✔ tensiune..., incorporata✔ Instructiuni de utilizare:✔ Pentru alimentarea afisajului ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 16 ani
Timis
 Panou led hotel

Panou led HOTEL


Panou led "HOTEL" -alimentare de la retea, 220 V -dimensiuni: 485 x 250 x 25... mm Panou luminos cu leduri multicolore. Efecte de animatie... prin aprinderea succesiva a ledurilor. Ideal pentru hoteluri, terase, moteluri, gazde, vile ... »

Pret: 80 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Panou publicitar

Panou publicitar


prin noile afisaje verticale cu led-uri. Firma luminoasa specifica pentru hoteluri.... Afisajele cu led-uri verticale sunt ideale pentru reclame stradale. Led display..., cu animatii dezvoltate la cerere. Afisaj cu led-uri pentru hoteluri. Aceste firme ... »
Buyer Member 19 ani
Dolj
 Publicitate stradala multimedia, comunicare audio-video prin

publicitate stradala multimedia, comunicare audio-video prin intermediul vitrinelor stradale


are telecomanda in mana si nu poate schimba canalul pentru ca nu-i place o reclama; c... - Bibliopolis, Bacau ; Librariile Alexandria, Trade Mark facand demersurile pentru activarea... de pe pietele dezvoltate unde oamenii au manifestat un interes crescut pentru aceasta ... »
Oferit de:Trade Mark
Light Member 18 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea