Inscrie firma »

raport de practica contabilitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre raport de practica contabilitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitate. monografii contabile

Contabilitate. Monografii contabile


o serie de seturi de unitati de continut, aplicatii practice care sa conduca... la atingerea si dezvoltarea competentelor generale si specifice in contabilitatea... intreprinderii, a ansamblurilor de cunostinte si deprinderi de inregistrare contabila ... »

Pret: 21.6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Studii practice privind aplicarea standardelor

Studii practice privind aplicarea standardelor internationale de raportare


Studii practice privind aplicarea standardelor internationale de raportare... adreseaza profesionistilor in domeniul financiar - contabil, avand un pronuntat caracter... practic si supunand atentiei un numar mare de probleme cu care acestia se confrunta ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Studii practice privind aplicarea standardelor

Studii practice privind aplicarea standardelor internationale de raportare


Studii practice privind aplicarea standardelor internationale de raportare... adreseaza profesionistilor in domeniul financiar - contabil, avand un pronuntat caracter... practic si supunand atentiei un numar mare de probleme cu care acestia se confrunta ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Standardele internationale de contabilitate.

Standardele internationale de contabilitate. Raportarea financiara


la o bursa internationala de valori.Standardele internationale de contabilitate... constituie un sprijin practic pentru firmele care aplica IAS 29, cuprinzand o prezentare ... »

Pret: 34.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Oferte speciale servicii audit si contabilitate

OFERTE SPECIALE SERVICII AUDIT SI CONTABILITATE


de fiecare dintre serviciile obisnuite de contabilitate, audit si consultanta fiscala... sau anuala a contabilitatii si a declaratiilor fiscale si intocmirea si semnarea... bilantului contabil si a situatiilor financiare anuale vezi detaliihttp://www.ifrs-audit-contabilitate ... »
 Autosoft  stocas-program  de contabilitate  si

AUTOSOFT STOCAS-PROGRAM DE CONTABILITATE SI GESTIUNE ECONOMICA


-imobilizari-rapoarte- parteneri- contabilitate. Practic, documentele primare se introduc o singura data...Solutia informatica financiar-contabila si de gestiune economica integrata... firmei. Asigura gestiunea economica si contabila, adaptat pentru gestiuni multiple ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Training

training


a. Standardele Internationale de Raportare Financiara: aspecte teoretice... fundamentale, interpretari si aspecte controversate, aplicatii practice de maxima relevanta... OMF306/2002, OMF94/2001, IFRS, sau manualului de politici contabile relevant. ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii salarizare

servicii salarizare


, cu obiect de activitate Activitati de contabilitate, revizie contabila, consultanta... in domeniul fiscal. Kontel Management Services SRL executa servicii de contabilitate..., in conformitate cu legea si in acord cu cele mai bune practici din domeniu, la cel mai bun ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Ifrs

IFRS


si Raportare Financiara Acesta este un ghid practic absolut necesar directorilor... Internationale de Contabilitate si Raportare Financiara reprezinta una din cele mai noi... 2005 Interpretarea si Aplicarea Standardelor Internationale de Contabilitate ... »
Oferit de:BMT Software
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Eurosoft travel backoffice system

Eurosoft Travel Backoffice System


, outgoing, incoming si intern cu departamentele financiar-contabile si cu managementul... si contabile. Solutia permite, printre altele: - gestiunea facila si in timp real.../2008 Express Edition - poate fi interfatata cu sistemelor contabile, permite exportul ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs standardele de control intern/managerial conform osgg nr.

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


. Posibili indicatori asociati standardului. 7.14. Standardul 14 - Raportarea contabila... - infiintare, functionare, rol, atributii, componenta, raportare. Interfata acesteia... la Ordin. Elaborarea raportului anual asupra propriului sistem de control intern ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs: "implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"

Curs: "Implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"


de fonduri; procedura de contabilitate; model de raport final; publicitate/ informare..., monitorizarea, raportarea); procedura de monitorizare a contractului; procedura... contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit ... »

Pret: 200 RON
 Curs controlul financiar preventiv si controlul financiar de gestiune

CURS CONTROLUL FINANCIAR PREVENTIV SI CONTROLUL FINANCIAR DE GESTIUNE


. Procedura de control financiar preventiv propriu; Exemplu practic. - 6. Intocmirea..., anunturi, documentatia de atribuire, activitatea comisiei de evaluare, raportul.... Procedura de control financiar de gestiune; Exemplu practic. 5. Intocmirea ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


sau juridice spre a constitui, a modifica sau a stinge un raport juridic. Se î...;n raport de obiectul obligatiei, care poate fi un fapt pozitiv sau unul negativ. Este... în judecata. Aceasta încunostintare, în practica judiciara, se face ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"raport de practica contabilitate" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea