Inscrie firma »

punct de lucru declarat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre punct de lucru declarat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Radiere punct de lucru srl

Radiere Punct de Lucru SRL


Noi va pregatim dosarul pentru Radiere Punct de Lucru , prin intocmirea...; -conceperea, redactarea si atestarea actului de detinere a punctului de lucru, in situatia... a asociatilor/actionarilor/Decizia asociatului unic; -completarea declaratiei - tip ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Redactare contract de inchiriere

Redactare contract de inchiriere


Noi va pregatim dosarul pentru Deschiderea sau Inchiderea Punctului de Lucru... actului de detinere a punctului de lucru, in situatia in care acesta nu este.../actionarilor/Decizia asociatului unic; -completarea declaratiei - tip pe propria raspundere model 1, model 2 ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Model de actiune în declararea sau constatarea

Model de actiune în declararea sau constatarea simulatiei


ÎN DECLARAREA (CONSTATAREA) SIMULATIEI, împotriva p..., lucru nereal, fiind vorba de un contract simulat, fictiv, î...-mi predea imobilul, în calitate de cumparator real. Refuza acest lucru si fata ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Depunere dosar la dgfp bucuresti si declarare la anaf

Depunere dosar la DGFP Bucuresti si declarare la ANAF (SERVICII - Obtinere nr


. Declarare fiscalizare la ANAF punct de lucru si ANAF sediu social - serviciu optional... in cazul urmatoarelor societati:- Cele care au punctul de lucru la care urmeaza sa... social pe teritoriul Mun. Bucuresti si a judetului Ilfov. Pentru punctul 4 (declarare ... »

Pret: 180 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Infiintari firme,acte aditionale,

INFIINTARI FIRME,ACTE ADITIONALE,


- OBTINERE AUTORIZARE - LICENTIERE -DECLARARE PUNCTE LUCRU -RECODIFICARI CAEN ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Program on line de evaluare de riscuri la numai 60 ron+tva/locul de

program on line de evaluare de riscuri la numai 60 ron+tva/locul de munca evaluat


punctul de lucru la care doriti sa faceti evaluarea - sa va declarati la acest punct... formulare pentru fiecare post de lucru evaluat iar programul configureaza automat... parcurgeti urmatorii pasi: - sa va creat cont de administrator - sa va declarati ... »
Light Member 15 ani
Hunedoara
 Autorizatii de functionare la primarie

AUTORIZATII DE FUNCTIONARE LA PRIMARIE


- obtinerea certificatului fiscal - fotografierea punctului de lucru - pregatirea... - declararea societatii la primarie - completarea declaratiilor de salubritate ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Contabilitate autorizata

Contabilitate autorizata


Servicii profesioniste. Tarife adaptate clientilor.Puncte de lucru in Bucuresti si Ploiesti!... declaratii fiscale-salarizare-asistenta pe timpul controalelor-contabilitate primara, etc ... »
Oferit de:SC AYATIS SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ayatis - contabilitate

Ayatis - Contabilitate


in functie de cifra de afaceri.Puncte de lucru in Bucuresti si Ploiesti!Manager General... declaratii fiscale-salarizare-asistenta pe timpul controalelor-contabilitate primara, etc ... »
Oferit de:SC AYATIS SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Acte registrul comertului

Acte Registrul Comertului


Redactarea Contractelor de Comodat sau de inchiriere pentru punctul de lucru Redactarea..., radierii punctelor de lucru, extinderii, restrangerii, modificarii obiectului... sau de inchiriere pentru sediul social Redactarea Declaratiilor pe propria raspundere ... »
 Predare memorie fiscala

Predare memorie fiscala


situatiile in care se renunta la folosirea casei de marcat (la inchidere punct de lucru... sau companie), se schimba datele fiscalizarii (mutare punct de lucru, schimbare denumire... programari online click aici. - Declararea extragerii memoriei fiscale la ANAF. Se ... »

Pret: 100 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Transporturi internationale si comisionare vamala

Transporturi internationale si comisionare vamala


S.C. FOCUS GROUP SRL ofera clientilor sai la toate punctele de lucru...: - Declaratii vamale (primara, complementara, de valoare in vama, etc.); - Asistenta ... »
Oferit de:FOCUS GROUP
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Echipamente pentru indosariat documente cu inele din plastic supu

ECHIPAMENTE PENTRU INDOSARIAT DOCUMENTE CU INELE DIN PLASTIC SUPU CB360


SUPU in ultimul trimestru din anul 2011, dupa peste 1 an de teste de lucru si deja... din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru toate modelele din noua serie... trecut testul de 100.000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru pentru ... »

Pret: 1549 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Aparat de indosariat cu inele din plastic, supu cb360

Aparat de indosariat cu inele din plastic, SUPU CB360


SUPU in ultimul trimestru din anul 2011, dupa peste 1 an de teste de lucru si deja... din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru toate modelele din noua serie....000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru pentru fiecare model de echipament ... »

Pret: 1393.88 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


, impozitul pe dividende (cote, termen de plata, declarare), definirea veniturilor... global si declaratii speciale; - Impozitul pe veniturile obtinute in Romania... impozitului datorat de nerezidenti, scutiri, declaratii; - Impozite si taxe locale ... »
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 Registrul comertului infiintare firma 7.800.000 lei un srl

REGISTRUL COMERTULUI INFIINTARE FIRMA 7.800.000 lei un SRL


( PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar si Veterinar) pentru punct de lucru si sediu... social cu activitate; - schimbare de sediu social; - infiintare de puncte de lucru... Decembrie 2002; - declarare obiect de activitate principal; - declarare ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Autorizatii puncte de lucru Cesiune parti sociale Consultanta fiscala... Deschidere punct de lucru Diminuari de capital social Evidenta contabila Evidenta... microintreprinderii, dupa caz, intocmirea declaratiilor in termenele legale; - calculul ... »
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Proiectarea bazelor de date. normalizare si postnormalizare.

Proiectarea bazelor de date. Normalizare si postnormalizare. Implementari SQL si Oracle


si postnormalizare, precum si pe mecanismul de declarare a restrictiilor de integritate, coerenta... acceptabila a unei baze de date? - punctele tari si cele nevralgice ale normalizarii... de elaborare a schemei unei baze de date - restrictii complexe declarabile intr-o baza ... »

Pret: 26.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Proiectarea bazelor de date. normalizare si postnormalizare.

Proiectarea bazelor de date. Normalizare si postnormalizare. Implementari SQL si Oracle - Marin Fotache-973-681-898-5


pe normalizare si postnormalizare, precum si pe mecanismul de declarare a restrictiilor... pentru a gindi o schema acceptabila a unei baze de date? • punctele tari si cele... complexe declarabile intr-o baza de date • modificarea schemei pentru cresterea vitezei ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Echipamente pentru indosariat documente cu inele din plastic: supu

ECHIPAMENTE PENTRU INDOSARIAT DOCUMENTE CU INELE DIN PLASTIC: SUPU CB360E


de firma SUPU in ultimul trimestru din anul 2011, dupa peste 1 an de teste de lucru... de echipament din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru toate modelele....000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru pentru fiecare model de echipament ... »

Pret: 3909 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Aparat de indosariat cu inele din plastic, a4, artter cm650e

Aparat de indosariat cu inele din plastic, A4, Artter CM650E


de firma SUPU in ultimul trimestru din anul 2011, dupa peste 1 an de teste de lucru... de echipament din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru toate modelele... trecut testul de 100.000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru pentru ... »

Pret: 3671.64 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Aparat de indosariat cu inele din metal, a4, supu cw300

Aparat de indosariat cu inele din metal, A4, SUPU CW300


de firma SUPU in ultimul trimestru din anul 2011, dupa peste 1 an de teste de lucru... de echipament din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru toate modele din noua... testul de 100.000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru pentru fiecare ... »

Pret: 1886.04 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Aparat de indosariat cu inele din metal, a4+, supu cw300t

Aparat de indosariat cu inele din metal, A4+, SUPU CW300T


de firma SUPU in ultimul trimestru din anul 2011, dupa peste 1 an de teste de lucru... de echipament din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru toate modelele... trecut testul de 100.000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru pentru ... »

Pret: 1997.64 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Aparat de indosariat cu inele din metal, a4, supu cw300e

Aparat de indosariat cu inele din metal, A4, SUPU CW300E


an de teste de lucru si deja feedback-ul primit din partea clientilor este unul excelent... pentru gama de echipament din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru...;CW” a fost trecut testul de 100.000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru ... »

Pret: 3849.08 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Aparat de indosariat cu inele din metal, a4+, supu cw300te

Aparat de indosariat cu inele din metal, A4+, SUPU CW300TE


an de teste de lucru si deja feedback-ul primit din partea clientilor este unul excelent... pentru gama de echipament din care face parte !!! Firma SUPU a declarat ca pentru...;CW” a fost trecut testul de 100.000 de perforari executate la capacitate maxima de lucru ... »

Pret: 3894.84 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
60 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"punct de lucru declarat" in Firme Hot - 18 Rezultat(e)
Folositi cautarea