Inscrie firma »

protectii pardoseli rasini epoxidice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre protectii pardoseli rasini epoxidice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Rasina pentru sisteme epoxidice

Rasina pentru sisteme epoxidice


Rasina pentru sisteme epoxidice este utilizata pentru protectie anticoroziva ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Pardoseli sintetice epoxidice si

Pardoseli sintetice epoxidice si poliuretanice


sau poliuretanice. Avantajele pardoselilor cu rasini epoxidice sau poliuretanice sunt... pot fi indeplinite prin aplicarea materialelor numite rasini epoxidice...Pardoselile industriale sintetice de calitate superioara sunt indicate si chiar ... »

Pret: 15 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Rasini epoxidice coroflake 24

Rasini epoxidice Coroflake 24


rasinile epoxidice Coroflake 24 pentru acoperirea/ protectia pardoselilor solicitate... si din beton cu ajutorul rasinilor epoxidice Coroflake. COROFLAKE 24 este un sistem... a deseurilor. Rasinile epoxidice Coroflake sunt garantate si omologate indiferent ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Pardoseala industriala cu rasini epoxidice

Pardoseala industriala cu rasini epoxidice


Pardoselile industriale cu rasini epoxidice sunt recomandate, si chiar... Avantajele pardoselilor cu rasini epoxidice sunt: - Elasticitate superioara betonului... cerinte pot fi indeplinite prin aplicarea materialelor numite rasini epoxidice ... »

Pret: 20 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pardoseli industriale

PARDOSELI INDUSTRIALE


pe baza de rasini sintetice (epoxidica, vinil-esterica, poliuretanica) pentru orice...B-TEAM Consult and Services SRL va ofera o larga gama de pardoseli industriale ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Rasina epoxidica pt realizarea de

RASINA EPOXIDICA PT REALIZAREA DE PARDOSELI INDUSTRIALE REZISTENTE LA ABRAZIUNE


E’un rivestimento lucido ad alta brillantezza. Presenta un’ottima resistenza ad alcali, acidi diluiti, Sali, olii e grassi. È un rivestimento dotato di ottima resistenza all’abrasione ma anche di buona flessib... ... »

Pret: 7 EUR
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Grund epoxidic de amorsare pentru

Grund Epoxidic de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


Grundul Epoxidic de Impregnare pentru Pardoseli EMEX, (numit si Amorsa... Epoxidica) este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent... inaintea aplicarii de vopsele sau pardoseli epoxidice. Caracteristici principale ... »

Pret: 33.39 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici..., rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea epoxidica poate fi colorata ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru pardoseala

Vopsea epoxidica pentru pardoseala


Vopseua epoxidica se poate da pe pardoseli din beton,cu cerinte de rezistenta... mecanica medie si rezistenta chimica..Este destinata protectiei pardoselilor din hale... industriale,depozite ,garaje,hale de procesare produse alimentare. Rasinile epoxidice ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


de rasini epoxidice, pigmenti si solventi organici, ce reticuleaza cu poliaminoamide... de protectie a suprafetelor de otel si beton (inclusiv pardoseli), atat in conditii...Vopseaua Epoxidica EMEX este un produs profesional bicomponent pe baza ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica autonivelanta emex

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta EMEX


de rasini epoxidice cu vascozitate scazuta, fara adaos de solventi, ce reticuleaza... caracteristice principale ale Pardoselii Epoxidice Autonivelanta Emex: Aderenta excelenta...Pardoseala Epoxidica Autonivelanta EMEX este un produs profesional pe baza ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Mortar epoxidic bicomponent emex

Mortar Epoxidic Bicomponent EMEX


un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali...Mortarul Epoxidic Bicomponent EMEX (numit si sapa epoxidica) este... pentru aplicarea economica de pardoseli autonivelante sintetice. Produsul este ... »

Pret: 16.3 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica antiderapanta emex

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta EMEX


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, conceput...Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional... si abraziune, etc. Pardoseala Epoxidica Antiderapanta Bicomponenta EMEX poate fi colorata ... »

Pret: 24.71 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica autonivelanta emex

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta EMEX


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, ce reticuleaza... pardoselile ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare...Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Bicomponenta EMEX este un produs profesional ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Protectie pardoseli cu lacuri cu uscare uv

Protectie pardoseli cu lacuri cu uscare UV RapidShield


RapidShield, o noua tehnologie pentru protectia pardoselilor in Romania... suprafetelor de beton sau a suprafetelor de beton acoperite cu rasini epoxidice. Rapid.... Pelicula de RapidShield se aplica cu o pensula sau un trafalet pe pardoseli curate ... »
Oferit de:SC Nanochem SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Pardoseala epoxidica cu plachete colorate emex

Pardoseala Epoxidica cu Plachete Colorate EMEX MULTICOLOR


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, disponibil intr-o gama larga de modele... Epoxidica se foloseste, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip high solid...Pardoseala Epoxidica Bicomponenta EMEX MULTICOLOR este un produs profesional ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica decorativa cu cuartz colorat

Pardoseala Epoxidica Decorativa cu Cuartz Colorat EMEX QUARTZ


de rasini epoxidice fara solvent, disponibil intr-o gama infinita de modele obtinute... pardoselile ce necesita o prezentare deosebita, dar si o protectie superioara fata...Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este un produs profesional, pe baza ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Protectii anticorozive

PROTECTII ANTICOROZIVE


si conductelor in diferite medii chimice - vopseluri speciale bazate pe rasini epoxidice...B-TEAM Consult and Services SRL va ofera cea mai larga gama de protectii... anticorozive de pe piata romaneasca: - cauciucuri speciale folosite la protectia vaselor ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Solutie curatenie pardoseli dopomat secur

Solutie curatenie pardoseli Dopomat Secur


turnate de rasini epoxidice si pe pavimente protejate. Preferat in domenii cu cerinte... de intretinere, - protectie: 300-600 ml solutie la 10 l apa, in functie de gradul ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Vopsea protectie constructii metalice, beton,

Vopsea protectie constructii metalice, beton, pardoseli, sali de sport


Sistemul 330 cuprinde produse peliculogene pe baza de rasini epoxidice in doi... in protectia constructiilor metalice sau din beton, pardoseli, sali de sport etc.(se aplica ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sapa epoxidica autonivelanta cimentica emex mineral

Sapa Epoxidica Autonivelanta Cimentica EMEX MINERAL


de rasini epoxidice fara solvent si aditivi speciali, cu adaos de ciment si cuart...Sapa Epoxidica Cimentica EMEX MINERAL este un produs profesional, pe baza... mari de temperatura, etc. Sapa Epoxidica de Egalizare Cimentica este folosita ... »

Pret: 12.88 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Linoleum

Linoleum


Se folosesc practic numai materiale regenerabile, cum sunt: in, rasini naturale ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Mortarele antiacide

MORTARELE ANTIACIDE


-in protectii anticorozive la bazine de neutralizare, - pardoseli, - zone.... Protectia realizata cu aceste pardoseli creste durabilitatea oricarei investitii.... Mortarele sunt pe baza de rasini epoxidice sau vinil esterice la fel ca si chiturile ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Degresant arra lf

Degresant Arra LF


, mozaic, rasini epoxidice, marmura, granit), destinat pentru indepartarea petelor... dure, rezistente la apa. Detergent degresant pentru pardoseli de orice tip (gresie... automatw dar si manual. Spumare redusa. Folositi manusi de protectie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


pt pardoseli rasina epoxidica pentru pardoseli decorative in amestec cu nisip colorat... consum: 2 - 6 kg/mp INDUCRET-VK INJECT (ASODUR-IH) rasina epoxidica pentru injectare... in fisuri si rasina epoxidica reparatii fisuri ancorare armaturi in beton (ancore ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
28 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"protectii pardoseli rasini epoxidice" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea