Inscrie firma »

proiectare instalatii incendiu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiectare instalatii incendiu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectare instalatii pentru constructii

PROIECTARE INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII


CONDITIONAT -PROIECTARE INSTALATII FLUIDE SPECIALE -PROIECTARE INSTALATII STINS INCENDIU....ASIGURAM SERVICII DE PROIECTARE INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII CIVILE... SI INDUSTRIALE: -PROIECTARE INSTALATII TERMICE (INCALZIRE) -PROIECTARE INSTALATII SANITARE ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii sanitare

Proiectare instalatii sanitare


Pentru proiectele de instalatii sanitare: -memoriu justificativ, -calcul... detectoare de fum si centrala detectie incendiu (dupa caz), -plan sprinklere (dupa caz ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Servicii proiectare instalatii electrice

Servicii proiectare Instalatii electrice


complete de proiectare instalatii electrice si solutii tehnice moderne respectand... de a eficientiza costurile in etapa de exploatare si implementare. Instalatii paratrasnet... si protectie catodica Instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune Instalatii ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Proiectare-arhitectura+rezistenta+instalatii

Proiectare-Arhitectura+Rezistenta+Instalatii


<<Pret de proiectare incepand de la 8euro/mp>>-Arhitectura+Rezistenta+Instalatii... de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate pe categorii...: - Studiul de fezabilitate - Proiect de autorizare al constructiei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiectare antiincendiu

PROIECTARE ANTIINCENDIU


proiectarea si executarea instalatiilor interioare de semnalizare a incendiilor. Toate.... Proiectarea sistemelor de semnalizare si alertare la incendiu este reglementata de P118... si aviz ISU. Realizam Scenarii la incendiu complexe si eficace. Instalam echipamente ... »
Buyer Member 6 ani
Timis
 Proiectare si consultanta pentru

Proiectare si consultanta pentru instalatii sanitare


Proiectele pentru instalatiile sanitare executate de noi au in cuprins... de canalizare si pluviale; - Instalatie de stingere incendiu; - Retele exterioare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare sisteme si instalatii de

Proiectare sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz


Securitate la Incendiu si Protectie Civila sa efectueze activitati de proiectare... a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu... si de specialitate. Proiectul sistemului sau instalatiei de semnalizare in caz ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare si consultanta instalatii

Proiectare si consultanta instalatii electrice pentru constructii


Proiectele pentru instalatiile electrice executate de noi au in cuprins... incendiu); - Instalatia de retea voce-date; - Instalatie electrica exterioara ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice

Instalatii electrice


video - Instalatii detectie incendiu - Instalatii antiefractie...Societate atestata ANRE C1A, C2A, proiectam si executam pentru constructii... civile si industriale: - Bransamente electrice - Instalatii electrice interioare ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice

Instalatii electrice


-date -Instalatii avertivare incendiu si efractie...Proiectare si executie: -Iluminat hale tehnologice -Iluminat exterior... electrice -Instalatii electrice de alimentare, forta si automatizare -Instalatii ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Firma de proiectare

Firma de Proiectare


- Instalatii:Termice, Sanitare, Electrice, Incendiu, Curenti slabi, Retele exterioare...Pret de proiectare incepand de la 8euro/mp -toate specialitatile Expertize...euro/mp Pretul de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sisteme de detectie si stingere incendiu

Sisteme de detectie si stingere incendiu


&#254;ii de profesionalism deosebit în domeniul proiect&#227;rii, instal... la Incendiu &#186;i Protec&#254;ie Civil&#227; cu autoriza&#254;ia Seria A... electronice de alarmare &#186;i alertare în caz de incendiu, precum &#186;i ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 12 ani
Vrancea
 Firma de proiectare

Firma de Proiectare


Pretul de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate... pe categorii: - Studiul de fezabilitate - Proiect de autorizare... al constructiei; - Proiect tehnic al constructiei; - Detalii de executie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice de curenti slabi

Instalatii electrice de curenti slabi


de detectie si semnalizare la incendiu - instalatii de detectie CO...- instalatii de interfonie - instalatii de voce-date - instalatii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Firme instalatii gaze naturale

Firme instalatii gaze naturale


in proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale. Pentru oferta de pret...Firme instalatii gaze naturale. Firma noastra este autorizata ANRE...: a) incendiu, prin aprinderea materialelor si elementelor combustibile; b ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sisteme de detectie si semnalizare incendiu

SISTEME DE DETECTIE SI SEMNALIZARE INCENDIU


SERVICII DE CONSULTANTA, PROIECTARE, INSTALARE SI INTRETINERE A SISTEMELOR... DE DETECTIE SI SEMNALIZARE INCENDIU ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Proiectare constructii civile si industriale

Proiectare constructii civile si industriale


si aer conditionat, instalatii sanitare si de incendiu. Proiectele se intocmesc...Sc "Urban Pulse"srl elaboreaza urmatoarele tipuri de proiecte: 1.Proiecte...: arhitectura,structura de rezistenta, instalatii electrice, instalatii termice, ventilatii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiectare si expertize tehnice

Proiectare si Expertize tehnice


Proiectare/Expertize tehnice Excelenta in proiectare, competentele tehnice... nostru. Sarcini principale: Verificari tehnice ale proiectelor Servicii... de arhitectura si proiectare Amenajari interioare Planuri urbanistice(PUD,PUZ) Proiecte ... »

Pret: 20 EUR
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Proiectare constructii civile si industriale

Proiectare Constructii Civile si Industriale


;<Pret de proiectare incepand de la 8euro/mp>>-toate specialitatile <... de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate pe categorii...: - Studiul de fezabilitate - Proiect de autorizare al constructiei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Executie proiectare consultanta

Executie Proiectare Consultanta


- Instalatii:Termice, Sanitare, Electrice, Incendiu, Curenti slabi, Retele exterioare...Pret de constructie incepand de la 160euro/ Pret de proiectare incepand.../expetiza Consultanta Pretul de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Centrala de incendiu - fpa 1200

Centrala de incendiu - FPA 1200


Panoul de detectie incendiu seria 1200 este dotat cu o interfata de comanda LCD... proiectul se extinde, se pot adauga elemente periferice si module pentru a adapta... de circuit imprimat PCB neprotejate, care pot fi atinse de catre instalator! Protocolul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala de incendiu adresabila cu 4 bucle unipos

CENTRALA DE INCENDIU ADRESABILA CU 4 BUCLE UNIPOS IFS7002-4


, instalarea si operarea sistemelor de alarma de incendiu adresabile.... de mare incredere oferind utilizatorului un potential neasteptat in proiectarea ... »

Pret: 5748 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Buyer Member 13 ani
Timis
 Masurari pram,modificari/extensii

Masurari PRAM,MODIFICARI/EXTENSII INSTALATII,BRANSAMENTE...


SC DALUROM SRL- FIRMA ATESTATA ANRE TIP B- -EXECUTAM/PROIECTAM BRANSAMENTE,INSTALATII...,MODIFICARI/INLOCUIRI INSTALATII SI TABLOURI ELECTRICE; -EXECUTAM RETELE INTERFONIE,INTERNET,SUPRAVEGHERE,EFRACTIE,INCENDIU...; -EXECUTAM INSTALATII SANITARE,TERMICE,INCALZIRE PARDOSEALA,HVAC,AER CONDITIONAT ... »

Pret: 50 RON
Oferit de:SC DALUROM SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Centrala de incendiu cu 2 bucle kentec syncro

CENTRALA DE INCENDIU CU 2 BUCLE KENTEC SYNCRO ENH63002 03


ENH63002 03 este o centrala de incendiu cu 2 bucle de la Kentec compatibila... cu tehnologia existenta pe panourile de alarma de incendiu SYNCRO.Potrivita pentru toate... intreprinderile mici si proiectata pentru sistemele de detectare a incendiilor de dimensiuni ... »

Pret: 6409 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Buyer Member 13 ani
Timis
 Lucrari de ignifugare, montare si service centrale de detectie

Lucrari de Ignifugare, Montare si service centrale de detectie incendiu


al securitatii vietii si bunurilor materiale. Incepand din faza de constructie si proiectare... directie executam si asiguram service pentru instalatiile de detectie, semnalizare... si alarmare incendiu.Solutiile si materialele utilizate sunt certificate si asigurate ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
83 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"proiectare instalatii incendiu" in Firme Hot - 90 Rezultat(e)
Folositi cautarea