Inscrie firma »

proiectare arhitectura urbanism - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiectare arhitectura urbanism
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii de proiectare de

Servicii de proiectare de arhitectura si urbanism


de arhitectura si de urbanism. Serviciile noastre includ toate documentatiile necesare...Firma noastra va pune la dispozitie servicii profesionale de proiectare... de urbanism(PUD/PUZ/PUG), documentatii pentru obtinerea certificatului de urbanism ... »
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Proiectare de arhitectura si

Proiectare de arhitectura si urbanism


firma noastra ofera servicii complete de proiectare de arhitectura, structuri ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Proiectare de arhitectura,

proiectare de arhitectura, urbanism, amenajari interioare


IXSTUDIO ofera servicii de proiectare si consultanta de arhitectura... proiecteaza orice tip de constructii civile si de orice dimensiuni; Oferim proiect pentru... obtinerea Autorizatiei de construire si/sau proiect tehnic de executie, atat pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare de arhitectura si

Proiectare de arhitectura si urbanism


Firma se ocupa cu realizarea de proiecte (PAC, PAD, PT, DDE) pentru orice tip ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii de proiectare complexa in

Servicii de proiectare complexa in arhitectura si urbanism


Servicii de proiectare complexa in arhitectura si urbanism. Oferim urmatoarele... de Fezabilitate , Consultanta in arhitectura si urbanism , Studiu de Oportunitate , Studiu... servicii de proiectare : PAC , PAD ,PT , DDE , Studiu de prefezabilitate , Studiu ... »
Oferit de:COLOANA IMPEX
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare arhitectura, amenajari

Proiectare Arhitectura, Amenajari Interioare/Exterioare, Urbanism


: - arhitectura(proiecte case, constructii de birouri, parcuri logistice, hale industriale...) - urbanism (proiecte urbanistice de detaliu PUD, proiecte urbanistice zonale PUZ...Firma SC ROW STUDIO SRL va ofera servicii complete de proiectare pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Servicii de arhitectura

Servicii de Arhitectura


de Urbanism. -Studiu solutie Proiect de Arhitectura. -Consultanta tehnica in obtinerea... de Urbanism. -Consultanta tehnica pentru obtinerea avizelor specificate in Certificatul... studiilor de specialitate (Expertize Tehnice, Studii Geotehnice) -Proiecte Autorizatie ... »

Pret: 2000 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Urbanism

Urbanism


Consutanta si Proiectare de Arhitectura si Urbanism , Peisagistica , Amenajari Interioare... si a diferitelor faze ale proiectului. Arhitectura - Certificat Urbanism (CU), Studiu...HellART este un birou de arhitectura si urbanism din Cluj-Napoca Firma ofera ... »
Oferit de:SC HellART SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Arhitectura

Arhitectura


de Urbanism -conceptul de arhitectura -intocmirea Proiectului tehnic -consultanta... de Urbanism -obtinerea Avizelor -obtinerea A.C./ A.D. - proiecte tehnice...- anteproiecte si antemasuratori - proiecte pentru obtinerea autorizatiei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiectare arhitectura

Proiectare Arhitectura


Consutanta si Proiectare de Arhitectura si Urbanism , Peisagistica , Amenajari Interioare... si a diferitelor faze ale proiectului. Arhitectura - Certificat Urbanism (CU), Studiu...HellART este un birou de arhitectura si urbanism din Cluj-Napoca Firma ofera ... »
Oferit de:SC HellART SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Proiectare arhitectura programe complexe

PROIECTARE ARHITECTURA PROGRAME COMPLEXE


de proiectare arhitectura civila si industriala pentru investitorii/ beneficiarii care... doresc realizarea de proiecte complexe (ansambluri rezidentiale vile... proiectelor o asiguram pt toate fazele de proiectare (de la concept - vizualizari ... »
 Proiectare de arhitectura

Proiectare de arhitectura


a). Intocmire proiecte de arhitectura pentru obtinerea Certificatului... proiecte tehnice ingineresti intre ele si cu cele de arhitectura, verificare proiecte... de Urbanism, Autorizatiei de Construire, pentru faza DDE (Detalii de Executie), coordonare ... »
Oferit de:afront.ro
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Proiectare

PROIECTARE


in activitatea de proiectare: arhitectura, urbanism, structura, instalatii sanitare, termice... si electrice, studii geo, hidro si cadastru. - Departamentul de proiectare arhitectura... din doi ingineri, - colectivul proiectare urbanism este format din doi arhitecti ... »

Pret: 10 EUR
 Urbanism si amenajari interioare

Urbanism si Amenajari Interioare


de proiectare arhitectura (avize , autorizatii de construire), urbanism (PUD, PUZ), studii...Birou de Arhitectura, Urbanism si Amenajari Interioare ofera servicii complete..., exterioare planuri urbanistice PUD, PUZ etc. Asiguram executia proiectelor ... »

Pret: 5 EUR
 Arhitectura

Arhitectura


Servicii complete de proiectare si consultanta (arhitectura, instalatii..., rezistenta), documentatii pentru obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Proiectare de arhitectura,

Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii


* planuri urbanistice de detaliu(PUD) sau zonale(PUZ) * proiecte... de executie pentru constructii civile si industriale (arhitectura,structura de rezistenta ... »
Oferit de:SC 3MADE IN SRL
Buyer Member 14 ani
Mures
 Proiectare-arhitectura+rezistenta+instalatii

Proiectare-Arhitectura+Rezistenta+Instalatii


<<Pret de proiectare incepand de la 8euro/mp>>-Arhitectura...: - Urbanism; - Arhitectura; - Rezistenta - Instalatii... de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate pe categorii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii proiectare de arhitectura

servicii proiectare de arhitectura si conexe


Servicii de arhitectura, specifice si conexe: a). Intocmire proiecte... de arhitectura pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, Autorizatiei de Construire... ele si cu cele de arhitectura, verificare proiecte, supraveghere santier ... »
Oferit de:afront.ro
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Proiectare computerizata arhitectura

PROIECTARE COMPUTERIZATA ARHITECTURA


ARH-AMBIENT PROIECT, este firma de proiectare arhitectura care ofera servicii... agroturismului, , lucrari de urbanism , studii de fezabilitate Firma ofera : -- Proiecte... complete de proiectare . Din punct de vedere profesional - firma are 4 angajati ... »
Oferit de:SC AMBIENT SRL
Buyer Member 14 ani
Mehedinti
 Centru universitar proiect arhitectura

Centru Universitar Proiect Arhitectura


arhitectural si urbanistic efectuat interdisciplinar si in acelasi timp, prin prisma... din conceptele eco-arhitecturii. La nivelul abordarii obiectului de arhitectura..., universitatea se constituie pe principiile eco-arhitecturii si dezvoltarii durabile. ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Plan urbanistic de detaliu p.u.d.

PLAN URBANISTIC DE DETALIU P.U.D.


autorizatiei de construire (DTAC &#8211; proiect arhitectura, rezistenta, instalatii... Urbanistic de Detaliu (PUD), prin care vom reglementa conditiile de amplasare... cu regulamentul local de urbanism. Planul urbanistic de detaliu are rolul de gasi amplasarea ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Documentatii urbanism pud puz

Documentatii urbanism pud puz


proiectelor de arhitectura (incluzand atat proiectul de structura cat si cel de instalatii...) cat si pentru realizarea proiectelor de urbanism (P.U.D - P.U.Z - P...Birou individual de proiectare GLAMART ofera servicii complete de proiectare ... »

Pret: 5 EUR
Oferit de:SC Glam Art srl
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii arhitectura

servicii arhitectura


Firma noastra va ofera proiecte complete de arhitectura realizate de o echipa... de arhitecti si ingineri cu experienta in proiectarea de case, case de vacanta, hale ... »
 Proiectare de

Proiectare de arhitectura-personalizata pentru fiecare


Firma noastra ofera consultanta specializata pentru proiectarea de arhitectura(proiect... de Desfiintare si Construire , P.U.D.-uri (Plan Urbanistic de Detaliu), proiecte vile, case... casa) si design interior: documentatii pentru Certificatul de Urbanism, Autorizatii ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare arhitectura casa

Proiectare Arhitectura Casa


coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului... - Definirea conditiilor contractuale - Documentatii ce prezinta solutii de arhitectura... comanda scrisa catre architect - Furnizeaza: tema de proiect, actele de propietate ... »

Pret: 10 EUR
109 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"proiectare arhitectura urbanism" in Firme Hot - 100 Rezultat(e)
Folositi cautarea