Inscrie firma »

produse din bambus pentru gradina - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre produse din bambus pentru gradina
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bordura din bambus, suti

Bordura din bambus, SUTI


propunere originala, avand la baza leti de bambus. Am dorit reluarea acestei teme... din bambus pline. Realizate artizanal pe baza de bete de bambus de 4/5 cm diametru... calitatii bambusului nostru: produs durabil si bogat in “silice&#8221 ... »

Pret: 203.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Bordura din bambus, xiao

Bordura din bambus, XIAO


. Bambusul ofera o multime de posibilitati. Cu aceasta noua gama dorim sa promovam... discrete din fier galvanizat pentru a crea un efect relaxant si agreabil, pentru... calitatii bambusului nostru: produs durabil si bogat in "silice". Transformat, devine ... »

Pret: 203.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Gard din bambus tiko, tip "zen"

Gard din bambus TIKO, tip "Zen"


Bambusul ofera o multime de posibilitati. Cu aceasta noua gama dorim sa promovam...) traversate de fire discrete din fier galvanizat pentru a crea un efect relaxant... si agreabil. Opace 90%, robuste si usor de instalat, noi va propunem produsul ideal pentru ... »

Pret: 399.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Gard din bambus liso, tip "salbatic"

Gard din bambus LISO, tip "Salbatic"


mai inalt si cel mai scund bat) au fost amestecate pentru a conserva un aspect... anume, salbatic. Opac, pe un balcon sau o terasa, decorativ in gradina, acompaniat ... »

Pret: 319.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Bordura din bambus, bira

Bordura din bambus, BIRA


. De fabricatie artizanala, noi va propunem produse pe baza de bete de bambus pline. Bete... galvanizat disimulat in betisoare de bambus de 2 cm diametru si o lungime de 40/45 cm... de viata. Secretul calitatii bambusului nostru: produs durabil si bogat in &#8220 ... »

Pret: 219.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"din bambus pentru gradina" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea