Inscrie firma »

preturi manopera incalzire pardoseala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preturi manopera incalzire pardoseala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Incalzire in pardoseala cu agent

INCALZIRE IN PARDOSEALA CU AGENT TERMIC


INCALZIRE IN PARDOSEALA CU AGENT TERMIC INCALZIRE IN PARDOSEALA cu agent... 140 ron mp cuprinzand manopera + materiale de la extrudat, plasa metalica, folie ... »

Pret: 140 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Incalzire in pardoseala 1

Incalzire in pardoseala 1


INCALZIRE IN PARDOSEALA pachet complet 140 ron mp in pret intra umatoarele... servicii si materiale. INCALZIRE IN PARDOSEALA cu agent termic montaj caseta... serprntina INCALZIRE IN PARDOSEALA si conectarea acestora la distribuitor. Nu intra ... »

Pret: 140 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Montare sisteme de incalzire in

Montare sisteme de incalzire in pardoseala


Montam sisteme de incalzire in pardoseala, ca si parte a unui sistem complet... aceste lucrari in Timisoara si pe raza judetului Timis. Preturile pe manopera sunt ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 Incalzire casa /vila

Incalzire casa /vila


casei,nr calorifere,daca se doreste incalzire in pardoseala,izolatia casei asa... facem devizul de materiale si manopera.pret intocmire deviz +deplasarea 75... ronplatibili la inceput .acest pret se scade din manopera totala in cazul in care se ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Casa ana, casa cu pasaport energetic

CASA ANA, CASA CU PASAPORT ENERGETIC


Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii... (cu toate materialele si manopera incluse). PRETURILE SUNT ORIENTATIVE... circa 120 de zile. Preturi orientative Se va lua ca exemplu o casa ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Instalatii termice - montare, intretinere si reparatii

Instalatii termice - montare, intretinere si reparatii


solare, distribuitoare, tevi, calorifere, sisteme de incalzire in pardoseala, etc... judetului Timis. Preturile pe manopera sunt negociabile in functie de marimea lucrarii... de apartamente, spatii de birouri si hale industriale. Se asigura manopera completa pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea