Inscrie firma »

preturi centrale termice pe peleti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preturi centrale termice pe peleti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cazan peleti

Cazan peleti


Centrale termice pe peleti KOZLUSAN Modele cu puteri intre 16Kw si 290 Kw... Preturi incepand de la 2700 euro pornire automata programare ore-zile extractor... de cenusa(optional) Functioneaza pe pelete, cereale, spartura de carbune. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii de incalzire pe baza de rumegus, peleti,

Instalatii de incalzire pe baza de rumegus, peleti, brichete


Centralele cu functionare pe reziduu lemnos oferite de noi indeplinesc cele mai... mai convenabile preturi. Asistenta tehnica, montajul si service-ul sunt ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Brichete si peleti din turba

BRICHETE si PELETI din TURBA


, cazangerii, utilaje de incalzire automate, centrale termice etc. Coeficient calorific...PELETI / BRICHETE TURBA. Combustibil casnic/industrial Revolutionar. Eficient.... PRETURILE INDICATE PE ACEST SITE SUNT ORIENTATIVE si urmeaza a fi definite ... »

Pret: 219 EUR
Oferit de:SC TURBA SRL
Buyer Member 10 ani
Altele
 Instalator hidrosanitare termice

Instalator hidrosanitare termice


centrale termice, gaz, lemne, peleti, electrice; - montaj boilere...Instalator hidrosanitare termice:panouri solare,cenrale termice... hidro-sanitare, termice, antiincendiu, ventilatie si conditionare a aerului 1 ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Cazan peleti si lemn atmos d30p 8,9 - 29,8 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D30P 8,9 - 29,8 kW


din centrala termica, care acorda suficient spatiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea...Cazane ATMOS ecologice si complet automate, pe peleti Sunt construite pentru... arderea perfecta a peletilor, in asa fel incat pe partea stanga sau pe cea dreapta ... »

Pret: 20322.58 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cazan peleti si lemn atmos d45p13,5 - 45 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D45P13,5 - 45 kW


, se foloseste o zona din centrala termica, care acorda suficient spatiu pentru tot...Sunt construite pentru arderea perfecta a peletilor, in asa fel incat pe partea..., este incorporat un arzator pe peleti care, in mod complet automat, prin intermediul ... »

Pret: 23268 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Bricheti din rumegus 100% fag (esenta tare)

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)


,in centrale termice pe lemn,in sobe de teracota,in seminee,precum si pt... mare producator de peleti si bricheti de rumegus fag 100% din Romania.Are in stoc... la preturi mici. Achizitionarea brichetilor nostri se poate face din Caransebes ... »
Buyer Member 14 ani
Caras severin
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"preturi centrale termice pe peleti" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea