Inscrie firma »

preturi beton cifa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preturi beton cifa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Solutie betoane

Solutie betoane


Indeparteaza betonul si cimentul de pe betoniere,cife, vagoane CFR (int.si ext...: - Canistra 5 L - 34.41 Ron - Canistra 20 L - 132.44 Ron Preturile nu includ t.v.a. ... »

Pret: 34.41 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Constructii

Constructii


la 15 cm grosimea stratului), cca 4-6mc/ora (pentru mortar din cifa), torcretari..., pompari beton (14m pe vertical si pana la 60m pe orizontal), chiar si in locuri greu... accesibile.Putem executa lucrari in orice zona a tarii,la preturi avantajoase in functie ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Pavaje, consolidari, tencuieli mecanizate

PAVAJE, CONSOLIDARI, TENCUIELI MECANIZATE


CLASICE, DE LA 1CM-15CM GROSIME, CCA 4MC-6MC/ORA PT. MORTAR DIN CIFA ,SE POATE... SI CU MORTAR FABRICAT LA BETONIERA; -TORCRETARI; -POMPARE BETON, 14ML/VERTICALA SI PANA...,EXTERIOARE; -PAVELE,BORDURI,GRATARE,RIGOLE. PRETURI AVANTAJOASE SI FUNCTIE DE VOLUMUL DE LUCRARI ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Consolidari, tencuieli mecanizate

CONSOLIDARI, TENCUIELI MECANIZATE


/ORA PT. MORTAR DIN CIFA ,SE POATE SI CU MORTAR FABRICAT LA BETONIERA; -TORCRETARI...; -POMPARE BETON, 14ML/VERTICALA SI PANA LA 60ML/ORIZONTALA, POTRIVITA PT. LOCURI COTITE...; -AMENAJARI INTERIOARE,EXTERIOARE; -PAVELE,BORDURI,GRATARE,RIGOLE. PRETURI AVANTAJOASE ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Torcretari betoane

TORCRETARI BETOANE


DIN CIFA DE BETON , CU PIERDERI MICI LA MATERIALE . PRETURI NEGOCIABILE FUNCTIE ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea