Inscrie firma »

pret presa de brichetat rumegus - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pret presa de brichetat rumegus
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Presa de brichetat rumegus - winter

Presa de brichetat rumegus - WINTER


la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de brichetat rumegus - (Cod W01) - marca: WINTER... max de presare la iesire: 200 kg/cmp; - dotata cu rezervor pentru rumegus... - Germania; - capacitate de brichetare: 45 - 75 kg/h; - diam. brichete: 65 mm ... »
Buyer Member 19 ani
Bacau
 Brichete din rumegus

Brichete din rumegus


este realizat folosind o noua tehnologie de presare. Brichete de rumegus Pret...Producem brichete din rumegus de rasinoase tip Piny Kay rotunde cu gaura... fel de instalatie pe combustibil solid.Brichetele din rumegus de rasinoase sunt ... »

Pret: 110 EUR
Buyer Member 13 ani
Alba
 Presa de brichetat rumegus, prodeco

Presa de brichetat rumegus, PRODECO - Nano E 55


pune la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de brichetat rumegus, PRODECO... - Nano E 55 Model: Nano E 55 Capacitate brichetare: 15-50 kg/h Diam. brichete... Forta max. de presare: 850 kg/cmp *: 7 cicluri/min. *: 3 cilindri hidraulici ... »
Buyer Member 19 ani
Bacau
 Presa brichetare mecanica

Presa brichetare mecanica


Presa brichetare cu sistem mecanic BT-070-800 PRET: posibilitate factura fara... brichetelor la iesire din presa de brichetat de la 1100 - 1450 kg/m3 Diametru... tva Euro fara TVA negociabil Avantaje: presa poate lucra fara oprire de la 1500 ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Presa brichetat mecanica

Presa brichetat mecanica


Presa brichetare cu sistem mecanic BT-060-400 PRET: posibilitate factura fara... de materia prima. Densitatea brichetelor la iesire din presa de brichetat de la 1100... tva Euro fara TVA Avantaje: presa poate lucra fara oprire de la 1500-3000 ore, nu ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Uscator aerodinamic agrobiobrichet

Uscator aerodinamic AgroBioBrichet


Uscator aerodinamic DAD-0.6-1.2 Pret: Euro fara TVA Productivitate:1000... conectate printr-un inel de prindere,transmit de la dozator spre presa biomasa uscata... si se amesteca cu materia prima umeda. Rumegusul umed este uscat timp de cateva ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Sobe automate pe peleti si bricheti din

SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)


ECOLEMN PRODUCTS SRL vinde sobe automate pe peleti de rumegus si bricheti... mai mare producator de peleti din rumegus fag precum si de bricheti din Romania... prin presarea rumegusului.Peletii ard in centrale termice speciale si in sobele noastre ... »
Buyer Member 15 ani
Caras severin
 Agro bio brichet srl solutii complete utilaje

Agro Bio Brichet Srl solutii complete utilaje brichetat si peletizare


peleti din biomasa si rumegus Agro Bio Brichet Srl comercializeaza utilaje... tocare, tocatoare (tocator crengi, baloti din paie, etc), linie brichetare rumegus..., presa peleti, complexe de tocare crengi si resturi vegetale, linii brichetat ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Masina brichetat cu sistem mecanic

Masina brichetat cu sistem mecanic AgroBioBrichet


Masina brichetat cu sistem mecanic BT-060-400 PRET: posibilitate factura fara... de materia prima. Densitatea brichetelor la iesire din presa de brichetat de la 1100... tva Euro fara TVA Avantaje: presa poate lucra fara oprire de la 1500-3000 ore, nu ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Uscator aerodinamic agrobiobrichet

Uscator aerodinamic AgroBioBrichet


Uscator brichetare DAD-0.4-0.8 PRET: posibilitate factura fara tva Euro fara...,transmit de la dozator spre presa biomasa uscata. In procesul de uscare, aerul rece, cu ajutorul... generatorului de caldura se incalzeste si se amesteca cu materia prima umeda. Rumegusul umed ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Masina brichetat cu sistem mecanic agrobiobrichet

Masina brichetat cu sistem mecanic Agrobiobrichet


Masina brichetat cu sistem mecanic BT-070-800M PRET: posibilitate factura fara... la iesire din presa de brichetat de la 1100 - 1450 kg/m3 Diametru brichetelor: -70 mm... tva Euro fara TVA Avantaje: presa poate lucra fara oprire de la 1500-3000 ore ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Cazan peleti si lemn atmos d45p13,5 - 45 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D45P13,5 - 45 kW


al brichetelor din lemn, adica prin presarea reziduurilor lemnoase (rumegus si talas), fara... are deja o oarecare experienta cu lemnul de foc sau cu brichetele din lemn, folosite... depozitati intr-un spatiu uscat, pentru a nu se dezintegra. Pretul afisat cuprinde ... »

Pret: 23268 RON
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Cazan peleti si lemn atmos d30p 8,9 - 29,8 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D30P 8,9 - 29,8 kW


se fabrica in mod asemanator cu cel al brichetelor din lemn, adica prin presarea... cu lemnul de foc sau cu brichetele din lemn, folosite in cazane sau in semineuri. Acesti... reziduurilor lemnoase (rumegus si talas), fara nici un fel de aglutinare sub presiune mare ... »

Pret: 20322.58 RON
Buyer Member 11 ani
Bihor
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pret presa de brichetat rumegus" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea