Inscrie firma »

pret nebulizator ultrasonic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pret nebulizator ultrasonic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Nebulizator ultrasonic ng17

Nebulizator ultrasonic NG17


si oriunde. Nebulizator ultrasonic Dimensiunile particulelor determina concentratia.... Putere 10W Frecventa ultrasonica: 2.5 MHz Timp de nebulizare: 0.2-0.7 ml...% din particulele generate au o dimensiune optima de 1-5 microni. Nebulizare rapid: in general ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Nebulizator ultrasonic ng06

Nebulizator ultrasonic NG06


Nebulizator ultrasonic Datorita tehnologiei electronice inovative, acest... nebulizator ultrasonic usor de folosit si portabi, genereaza particule de dimensiuni..., dar si foarte silentioase gratie tehnologiei de nebulizare ultrasonice de ultima ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Nebulizator - aparat aerosol

Nebulizator - Aparat aerosol Ultrasonic FU-C517


genereaza un curent de aer care traverseaza tubul pana la nebulizator. Datorita..., nebulizatorul dvs. fiind cat se poate de silen?ios in timpul func?ion?rii. Butonul...), alimentare de la 220V. Datorita faptului ca acest nebulizator cu ultrasunete este ... »

Pret: 222.02 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Nebulizatoare portabile ng80

Nebulizatoare portabile NG80


Nebulizator mic, portabil si cu greutate redusa, care poate functiona... sau cu acumulatori scumpi. Doua trepte de nebulizare. Asigura tratamentul optim pentru... minute) - Frecventa ultrasonica: 2.5 mHz - Cupe pentru medicatie ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Nebulizator profesional ng 85

Nebulizator profesional NG 85


nebulizator: - Putere consumata: < 30 VA - Frecventa ultrasonica...Nebulizator profesional pentru birou. Este echipat cu suport nazal flexibil... utilizare: CONTINUU Dispune de 3 viteze de nebulizare - asigura tratamentul optim ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Nebulizator cu sita vibratoare (mesh) scian nb-810b

Nebulizator cu sita vibratoare (mesh) Scian NB-810B


Acest nebulizator foloseste cea mai noua tehnologie - Mesh (sita vibratoare... nevoie de un aparat de aerosoli sau nebulizator super silentios si foarte portabil.... Silentiozitatea este un alt punct forte al nebulizatorului NB-810B. Odata pornit nu vom auzi ... »

Pret: 448.51 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea