Inscrie firma »

pret case cheie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pret case cheie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Case la cheie

Case la cheie


CONGAL Invest s.r.l. este specializata in executia la rosu si la cheie..., renovari, finisaje. PRINCIPII PE CARE LE SUSTINEM SI LE APLICAM: Ofertarea unui pret ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Case la cheie

Case la cheie


Construim case la cheie pe terenul clientului. Va punem la dispozitie mai multe... modele de case P+M, cu 3-5 camere si dependinte, 107 - 232 mp. construiti avand..., placa peste parter si etaj mansardat pe structura din lemn. La cheie constructia ... »

Pret: 29956 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Preturi case din lemn la cheie

Preturi case din lemn la cheie


la cheie. In general, compania noastra construieste case "la alb", complet finisate..., fara amenajari, acestea realizandu-se doar la cerere. In general, pretul unei case..., lux); Pentru a va putea oferi preturi pentru case din lemn la cheie, este ... »

Pret: 260 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Constructii case lemn la cheie

Constructii case lemn la cheie


Constructii case din lemn Construim case din lemn la rosu si la cheie... ale aparatului respirator sau persoanelor ce sufera de alergii. Pret constructie casa.... Constructia caselor din lemn este avantajoasa atat din punct de vedere material cat ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Case din lemn la cheie preturi

Case din lemn la cheie preturi


Construim oriunde in tara case din lemn la cheie, la preturi competitive..., cuprinse intre 260 si 320E/mp. Pretul unei case din lemn este determinat de o serie.... Pe piata romaneasca, se construiesc case din lemn la preturi extrem de avantajoase ... »

Pret: 260 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Constructii  case  la cheie

Constructii case la cheie


si se poate locui in ea oricand. Pret constructie casa la cheie: 347 - 379 euro/mp...Ceace va doriti noi construim, Constructii case la cheie La acest tip... si a tablourilor electrice. Deci o constructie la cheie inseamna o casa cu toate utilitatile ... »

Pret: 379 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Constructii case la rosu sau la

Constructii case la rosu sau la cheie


Echipa de meseriasi din ardeal,cu vechime in constructii,construim case...,vile,cabane, la rosu si la cheie; - executam constructii din lemn,BCA,sau caramida- executam... si calitate la un pret foarte avantajos.Oferim garantie si factura pt.lucrarile executate. ... »
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 Constructii case la rosu si la cheie

constructii case la rosu si la cheie


a acoperisului. Pret: de la 125euro/mp "Casa la cheie" include: • faza... Pret: de la 280euro/mp Lista preturi manopera Constructii case: MANOPERA..."Casa la rosu" reprezinta constructia casei fara finisaje si fara invelitoarea ... »

Pret: 280 EUR
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Case la rosu si la cheie

case la rosu si la cheie


in domeniu,proiectare si constructie case si vile la rosu si la cheie, renovari...Societate de constructii executam,la un raport calitate pret foarte bun lucrari ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casa pe structura din lemn la cheie

Casa pe structura din lemn la cheie Alfa


Alfa este o casa de categorie si dimensiune mica, potrivita unui teren drept... situata la mansarda. Casa se poate realiza si in oglinda, pe teren mai ingust casa... poate fi construita fara garaj, casa poate fi construita cu subsol. parter ... »

Pret: 320 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Case la cheie,case la

case la cheie,case la rosu,vile,cabane


Construim case-vile la rosu (350 euro /mp), acest pret include manopera..., materiale si proiect. Excutam si constructii le cheie (500 euro / mp) . Durata... constructiei la cheie (parter + etaj ) este de 5 luni. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Case de lemn

Case de lemn


construita desfasurata. Preturi case din lemn la cheie: Pretul este de: 999 Lei...Preturi case din lemn la rosu: Pretul este de: 650 Lei/mp pe suprafata... la gata. Pretul este de: 500 Lei/mp pe suprafata construita. ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Constructii case la rosu si la cheie

Constructii case la rosu si la cheie


si BCA) la rosu si la cheie , case pe structura de lemn la cheie , case si cabane... executam , se numara: Constructii Case - Vile la rosu Constructii Case - Vile la cheie... de constructii. Noi consideram ca constructia unei case reprezinta un moment foarte important ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casa din panouri sip 90 mp - la

Casa din panouri SIP 90 mp - La Cheie


–plot drept/orizontal). - Pret la cheie: 33.300 eur + tva...* Exemplu, pentru o casa de 90mp (Parter – open living si bucatarie..., baie, 3 dormitoare) costurile sunt: - Pret la materiale: 14.400 eur + tva ... »

Pret: 33300 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Casa din panouri sip 105 mp - la

Casa din panouri SIP 105 mp - La Cheie


/orizontal). - Pret la cheie: 38.850 eur + tva...Exemplu 3, pentru o casa de 105mp (Parter - open living si bucatarie, grup... sanitar, 3 dormitoare, baie) costurile sunt: - Pret la materiale: 16.800 eur + tva ... »

Pret: 38850 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile  cheia glx531149

vanzare Case / Vile Cheia GLX531149


GLX531149 Casa vila deosebita situata in statiunea montana Cheia... este la faza de glet.proprietatea are deasemeni diverse anexe necesare casei.pretul ... »

Pret: 90000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile  cheia glx551149

vanzare Case / Vile Cheia GLX551149


GLX551149 Casa vila deosebita situata in statiunea montana Cheia... este la faza de glet.proprietatea are deasemeni diverse anexe necesare casei.pretul ... »

Pret: 90000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile  cheia glx55127

vanzare Case / Vile Cheia GLX55127


GLX55127 Vila in statiunea montana Cheia situata intr-o zona deosebita,la 20 m... are 900 mp,avind si o mica gradina.pretul acestei proprietati este de 45000 euro ... »

Pret: 45000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Case ieftine

Case ieftine


O casa pe structura din lemn este cea mai eficienta cand vine vorba de timp..., va aratam ofertele, va calculam pretul total si timpul de lucru, si apoi ramane... la caldut iar vara la racoare. Case ecologice la preturi promotionale, incepand ... »

Pret: 250 EUR
Oferit de:SC Admira SRL
Buyer Member 7 ani
Suceava
 Case pe structura de lemn la cheie

CASE PE STRUCTURA DE LEMN LA CHEIE


/mp LA CHEIE fata de circa 500-600 EURO/mp LA CHEIE(pentru casele construite cu materiale...Case cu structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich. Societatea... familiilor cu venituri mici si mijlocii; * Costuri reduse cu 30-40% fata de casele ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Firma constructii case la cheie si

Firma constructii case la cheie si la rosu


si BCA) la rosu de la 190 euro/mp si constructii la cheie de la 350 euro/mp, case... pe structura de lemn la cheie , case si cabane din lemn masiv , pensiuni turistice , spatii... Case - Vile la rosu Constructii Case - Vile la cheie Constructii Case pe Structura ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vila de vanzare cheia prahova

Vila de vanzare Cheia Prahova


, la numai doua ore de condus de Bucuresti, in statiunea Cheia, unde turismul de masa nu... de varfuri culmi ale Masivului Ciucas Casa are suprafata de 120 mp si este construita... pe un lot de teren de 750 mp din care 650 mp curte libera in fata case ... »

Pret: 49000 EUR
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Service auto la cheie

SERVICE AUTO LA CHEIE


. SERVICE-UL SE VINDE CU CONTRACTE CU CASELE DE ASIGURARI, CLIENTI SI PERSONAL.... PRETUL DE PORNIRE ESTE DE 300000 EURO PENTRU CEI INTERESATI DE AFACERE IN DETALIU VA ... »

Pret: 300000 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Casa irina; casa cu pasaport

CASA IRINA; CASA CU PASAPORT ENERGETIC


al peretilor K=0.22 W/mpK - PRET PROMOTIONAL 30.000 euro + TVA =35.700 euro Casa "la...; Casa "la cheie" - pornind de la "casa la rosu" se adauga montajul invelitorii... si exterioare. Nu intra in "casa la cheie" racordarile la gaze, apa si curent electric ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Case din lemn

Case din lemn


executam case din lemn tip american (sandvici) la rosu la pretul de 470 Ron...+tva la cheie 1160Ron +tva ... »

Pret: 110 RON
Buyer Member 10 ani
Harghita
376 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"pret case cheie" in Firme Hot - 28 Rezultat(e)
Folositi cautarea