Inscrie firma »

prestari servicii resurse - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre prestari servicii resurse
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Prestari servicii resurse umane

Prestari servicii resurse umane


. In aceste conditii un colectiv dinamic, specializat in activitatea de resurse umane va ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Prestari servicii

Prestari servicii


de turism Manager resurse umane Manager Proiect Administrator pensiune turistica ... »
 Prestari servicii ssm si psi

Prestari servicii SSM si PSI


PRO RISC SRL presteaza servicii de Protectia Muncii si PSI, evalueaza riscurile... in Domeniul SSM, Cadru Tehnic PSI, Servant Pompier, Inspector Resurse Umane. ... »
Oferit de:PRO RISC
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta juridica si contabilitate

Servicii de consultanta juridica si contabilitate


Oferta de prestari servicii, servicii juridice 1. Infiintari SC , I.I., P... asociati, modificare capital social, etc. 4. Managementul resurselor... aditionale - Intocmire /redactare decizii - Intocmire dosar resurse -umane - Intocmire ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii recrutare si plasare forta de munca

Servicii recrutare si plasare forta de munca


incheierea unui contract de prestari servicii cu Compania noastra pentru segmentul...Portofoliul nostru pentru aceste servicii cuprinde Companii mari si medii... ca externalizarea serviciilor de recrutare si administrare de personal, inclusiv salarizare ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Servicii consultanta curatenie

Servicii consultanta curatenie


de a comercializa produse de curatenie. Din anul 2000 activitatea s-a concentrat pe prestari... servicii de curatenie profesionala. Managerul societatii, inginer de profesie... potential interior-exterior cladiri; 2.dimensionarea resurselor necesare (materiale ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


orientativ, ele fiind explicit stipulate in contractul de prestari servicii. Asistenta... la serviciile unei firme de contabilitate si consultanta in domeniile contabil, fiscal..., juridic si resurse umane beneficiati de o serie de avantaje de ordin economic ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Recrutare si plasare personal

Recrutare si Plasare Personal


din momentul semnarii contractului de prestari servicii si se incheie in momentul...: Oferim garantii in ceea ce priveste serviciile de Resurse Umane pe care le furnizam... de chestionare. 2 : Recrutare care sa includa si servicii de intervievare si testare ... »
Buyer Member 13 ani
Gorj
 Servicii de dezinsectie,deratizare, dezinfectie si

Servicii de dezinsectie,deratizare, dezinfectie si curatenie


. Avem o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii in combaterea... servicii prompte, eficiente si de calitate in urmatoarele domenii: deratizare... la problemele dumneavoastra. Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri este ... »
Buyer Member 13 ani
Dolj
 Erp companii marketing, advertising, pr

ERP companii Marketing, Advertising, PR


a consolida prestarile eficiente de servicii si pentru a-si maximiza profiturile... servicii profesionale va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie... bazeaza serviciile din spatele tuturor companiilor din domeniul marketingului ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Ecoprest akasa

ECOPREST AKASA


-a dezvoltat propria sa retea de prestari servicii, avand drept arie de lucru intregul... prin promovarea unor produse si servicii de calitate. Activitatile desfasurate de noi sunt... : Servicii de Dezinfectie, Deratizare, Dezinsectie, impotriva tuturor daunatorilor ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


Iacob Atelier 1, 20 Nov: TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata.... Atelier 1, 20 Nov: TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata: Reguli 2009 vs. Reguli... privind Locul Prestarii Serviciilor. Paralela: Reguli aplicate pana la 31 Dec 2009 ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


2010 in domeniul Prestarilor de Servicii. Cum pentru TVA "nu avem niciodata timp...: Atelier TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata: Reguli 2009 vs. Reguli 2010... noi privind Locul Prestarii Serviciilor. Paralela: Reguli aplicate pana la 31 Dec ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


de cheltuieli (prestari servicii); Nota predare; Bon restituire; Bonuri de transfer intre... de aplicatie este o solutie integrata moderna care asigura gestionarea resurselor... si a resurselor hardware. Prin oferta noastra dorim sa va sprijinim in gestionarea resurselor ... »
Buyer Member 15 ani
Braila
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


promotorul managementului tuturor resurselor turistice in asa fel incat nevoile oamenilor... presteaza servicii turistice locale; 2-Pe baza ''existentului" se va initia Crearea....C.E.T.-ului ca Organism Unic si Independent de stabilire a calitatii ecologice a prestarii turistice ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


devina promotorul managementului tuturor resurselor turistice in asa fel incat... imediata si in care se presteaza servicii turistice locale; 2-Pe baza 'existentului... de stabilire a calitatii ecologice a prestarii turistice locale este,SANATATEA MEDIULUI ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"prestari servicii resurse" in Firme Hot - 21 Rezultat(e)
Folositi cautarea