Inscrie firma »

presa sertizat furtun clima auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre presa sertizat furtun clima auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bac (falci) presa furtun climatizare

Bac (falci) presa furtun climatizare auto ROSU


de plastic, ceea ce permite o schimbare usoara si rapida in presa de sertizat furtun...BAC ROSU DN10 Furtun clima STANDARD Usor de montat in aparatul de strans... furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare standard ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat negru

Bac (falci) presa furtun aer conditionat NEGRU


de sertizat furtun clima auto. Pentru o recunoastere usoara port-plasticul are diferite... de sertizat furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare redus...BAC NEGRU DN08 Furtun aer conditionat REDUS BARRIER Usor de montat in aparatul ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat albastru

Bac (falci) presa furtun aer conditionat ALBASTRU


in presa de sertizat furtun clima auto. Pentru o recunoastere usoara port... in aparatul de sertizat furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare...BAC ALBASTRU DN16 Furtun aer conditionat REDUS BARRIER Usor de montat ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat portocaliu

Bac (falci) presa furtun aer conditionat PORTOCALIU


si rapida in presa de sertizat furtun clima auto. Pentru o recunoastere usoara port... in aparatul de sertizat furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare...BAC PORTOCALIU DN12 Furtun aer conditionat REDUS BARRIER Usor de montat ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat verde

Bac (falci) presa furtun aer conditionat VERDE


de plastic, ceea ce permite o schimbare usoara si rapida in presa de sertizat furtun...BAC VERDE DN16 Furtun clima STANDARD Usor de montat in aparatul de strans... furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare standard ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat galben

Bac (falci) presa furtun aer conditionat GALBEN


de plastic, ceea ce permite o schimbare usoara si rapida in presa de sertizat furtun...BAC GALBEN DN12 Furtun clima STANDARD Usor de montat in aparatul de strans... furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare standard ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat purpuriu

Bac (falci) presa furtun aer conditionat PURPURIU


furtun clima auto. Pentru o recunoastere usoara port-plasticul are diferite culori...BAC PURPURIU DN08 Furtun clima STANDARD BAC PURPURIU DN10 Furtun aer... conditionat REDUS BARRIER Usor de montat in aparatul de sertizat furtune aer conditionat ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Presa furtun climatizare ac manuala cu actionare

Presa furtun climatizare AC manuala cu actionare hidraulica


furtunului de clima fara demontare completa. - Pompa hidraulica cu actionare manuala.... Se livreaza cu 7 seturi de bacuri. - Se pot sertiza urmatoarele tipuri de furtun...- Foarte utila pentru ateliere de reparatii auto. - Posibilitatea repararii ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Presa furtun climatizare ac manuala cu actionare

Presa furtun climatizare AC manuala cu actionare mecanica


- Foarte utila pentru ateliere de reparatii auto. - Fixare usoara in menghina.... - Surub de actionare intarit. - Se livreaza cu 4 seturi de bacuri. - Se pot sertiza... urmatoarele tipuri de furtun pt. climatizare: Furtun STANDARD DN08 Furtun STANDARD DN ... »
Light Member 14 ani
Mures
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea