Inscrie firma »

presa hidraulica pentru brichetat rumegus - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre presa hidraulica pentru brichetat rumegus
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Presa de brichetat rumegus

Presa de brichetat rumegus


Pentru productia de brichete din rumegus de lemn si materiale similare ca...: talaj si praf de la slefuire, de asemenea pentru orice material pe baza de celuloza.... Umiditatea materialui sa fie de maxim 18%. Presele hidraulice Weima de la TH 500 la TH ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Presa de brichetat rumegus

PRESA de brichetat rumegus


rapida si permite aplicatia mobila. Masinile hidraulice de brichetat Weima pot fi...; -ulei hidraulic:100 l; -productie brichete: 30 - 50 kg / h; -greutatea:aprox. 800... de putin loc; -masinile seriei C se potrivesc in special pentru intreprinderile mici ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Presa de brichetat rumegus, prodeco

Presa de brichetat rumegus, PRODECO - Nano E 55


pune la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de brichetat rumegus, PRODECO... Forta max. de presare: 850 kg/cmp *: 7 cicluri/min. *: 3 cilindri hidraulici...DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN si PAL, va ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Masina de brichetat

Masina de brichetat


. Brichetarea este procesul de comprimare mecanica sau hidraulica a biomasei pentru... sau proprietarilor de gatere !! Brichetarea rumegusului si a resturilor vegetale din agricultura... in fiecare an paiele si celelalte resturi vegetale pentru a elibera terenul? BRICHETATI ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea