Inscrie firma »

pregatire agenti paza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pregatire agenti paza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Agenti de paza

Agenti de Paza


.. Agentii nostri de paza vegheaza la siguranta dumneavoastra si a bunurilor...Partizan Security si-a selectat personalul cu atentie si i-a pregatit ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Cursuri  agent paza si ordine

Cursuri agent paza si ordine


cursuri de calificare"agent paza si ordine" pentru personalul propriu, al altor... pe care urmeaza sa le execute. In procesul de pregatire, ulterior calificarii de baza ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Paza umana

Paza umana


proprietatii private. - Asigurare personal specializat si pregatit pentru paza persoane...Serviciile de paza persoane pentru protectie cladiri locuinte, bunuri si valori... poate interveni intr-un interval de 2-7 minute, pentru asistarea agentilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii paza si ordine

Servicii paza si ordine


. Agentii de securitate sunt bine pregatiti, constituiti in ture, echipe, echipaje... dispozitive de paza la orice tip de locatie, din Bucuresti si din tara, constituite... sau agenti care actioneaza independent, care au raspunderea nemijlocita pentru ducerea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Paza obiective, bunuri si valori

Paza obiective, bunuri si valori


calitati ridicate a serviciilor de paza si a unei bune performante, agentii sunt... de paza si auto-aparare aflate in dotarea agentilor de paza pot fi atat din categoria... nr. 0287/P(paza) in conformitate cu Legea 333/2003. Pentru atingerea unei ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 11 ani
Vrancea
 Servicii de paza si securitate

Servicii de paza si securitate


) executate de catre agenti de securitate special pregatiti si selectati; - Servicii... de protectie si paza a unor obiective industriale,comerciale, culturale, sportive ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii de paza umana

Servicii de paza umana


; Parcuri, piete, centre medicale etc. Agentii Team Guard sunt special pregatiti... la Dispeceratul Paza. Un plus de siguranta este oferit de posibilitatea agentului de paza... cursuri de calificare profesionala in meseria de agent paza si ordine dispunand ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Monitorizare insatalare si paza

monitorizare insatalare si paza


de formare profesionala prin care si-au dovedit calitatile de agenti de paza...; - conduita corecta si comportament ireprosabil in orice situatie; - agentii de paza...,dupa obtinerea in prealabil a avizului din partea organelor de politie. Agentii de paza ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Paza monitorizare obiective interventie sisteme

paza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie


considerate vulnerabile. Conform intereselor beneficiarulului, agentii nostri de paza pot..., aflate in stare de ebrietate, indezirabile etc. Agentii de paza sunt instruiti ca...POWER ONE SECURITY asigura servicii de paza pentru toate categoriile ... »

Pret: 7 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Garda de corp

Garda de corp


UMO Serv are personal specializat pentru acest segment de activitate, pregatit..., prin folosirea unuia sau mai multor agenti de insotire (bodyguarzi). Compania noastra ofera... segment de activitate este pregatit si instruit pentru cele mai dificile situatii ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 11 ani
Vrancea
 Servicii de monitorizare si interventie rapida

Servicii de monitorizare si interventie rapida


de abonati si sunt gestionate de operatori dispeceri cu o foarte buna pregatire... de interventie la obiectivul monitorizat in caz de alarma. Agentii Departamentului... dispun de automobile inscriptionate si au in componenta agenti de interventie ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Manager securitate

MANAGER SECURITATE


autorizat de AGENTIA NATIONALA DE CALIFICARI , N.C. 121306 si este un curs de formare... de pregatire practica. Conditii de acces : - Invatamant superior dar nu neaparat... de la Haga. ATENTIE! Societatile de protectie si paza nu mai pot obtine ... »

Pret: 1400 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Evenimente tematice

Evenimente tematice


si traducere - Pregatire si difuzare comunicate de presa - Hostess si agenti de paza... si obtinerea confirmarilor de participare - Alegerea si pregatirea/ decorarea locatiei ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 The medallion - medalionul (dvd)

The Medallion - Medalionul (DVD)


unei actiuni conduse de un agent irlandez super-activ, Arthur Watson (Lee Evans... de paza la locul actiunii, un templu budhist, privirea lui Eddie este atrasa de o... pregatea sa rapeasca un copil. Dar nu un copil oarecare, ci depozitarul unui medalion ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Constructie imobil pachet avantgarde

Constructie Imobil Pachet Avantgarde


": - consultanta - studiu geo teren - proiect 3D pregatit pentru autorizatia de construire...,tigla,coame,jgheaburi,burlane) - intrados/pazie acoperis Vidival Knauf cu finisaj de exceptie tencuiala decorativa Apla... cu agent termic si centrala Viessman plus termostat ambiental wireless - usi interior ... »

Pret: 495 EUR
Buyer Member 10 ani
Constanta
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pregatire agenti paza" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea