Inscrie firma »

preamplificatoare de calitate exceptionala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre preamplificatoare de calitate exceptionala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echo indigo iox

Echo Indigo IOx


de convertoare de 24-bit/96kHz pentru calitate exceptionala. De asemenea este inclus un cablu... OUT amplificator de casti de calitate inalta potentiometru analog pentru controlul... volumului pentru casti suporta 24 biti, 96 kHz audio convertoare DA de calitate inalta ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Focusrite saffire 6 usb - interfata audio usb

Focusrite Saffire 6 USB - Interfata audio USB


Placa de sunet externa pe USB, preamplificatoare de calitate exceptionala... un Gigabyte de sample-uri. preampuri Focusrite de calitate superioara... calitate pe 24 biti, USB dedicat DJ-ilor: 4 iesiri de RCA, iesire casti de putere ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Echo indigo djx

ECHO Indigo DJx


de convertoare de 24-bit/96kHzpentru calitate exceptionala. De asemenea este inclus un cablu... ce ruleaza mixul pe iesirea principala amplificator de casti de calitate inalta... biti, 96 kHz audio convertoare DA de calitate inalta alimentata ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Amplificator hifi rv1 - ahir4760

Amplificator Hifi RV1 - AHIR4760


, cu fiabilitate redusa si calitate a sunetului dezamagitoare. Amplificator Magnat RV1... calitati posibile a sunetului, o fiabilitate ridicata si compatibilitate cu boxele... de volum si etajul de preamplificare. Punctul terminus este reprezentat de etajul ... »

Pret: 8889.9 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 6 ani
Alba
 Focusrite saffire pro 40 i/o - interfata audio firewire

Focusrite Saffire PRO 40 I/O - Interfata audio FireWire


un produs cu un timp de instalare ultra-rapid, stabilitate puternica pe langa calitatea impecabila..., TDIF, 8 preamplificatoare de microfon din seria Focusrite Platinum, fiecare fiind... si monitorizare. Posibilitati de rutare exceptionale. Cea mai flexibila interfata ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Rme interfata audio pe firewire cu 56 de canale, 24 bi

RME Interfata audio pe Firewire cu 56 de canale, 24 bi


, tehnologia de preamplificare a microfoanelor incorporata in QuadMic Si in Octa... bineinteles separat in domeniul analog, garanteaza dinamica Si fidelitatea exceptionale.... In afara de nivelurile preamplificatoarelor de microfon Si al ieSirii de casca, toate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Omnitronic lmc-1422fx usb mixing console

OMNITRONIC LMC-1422FX USB Mixing console


mono sunt dotate cu preamplificatoare de zgomot extrem de reduse, care ofera...;70. In plus, consola dvs. de mixare din seria LMC are un compresor de calitate in studio... de ultima ora, cu zgomot redus de 130 dB si inaltime mare EQ-uri britanice exceptionale ... »

Pret: 1186.52 RON
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Omnitronic lmc-2022fx usb mixing console

OMNITRONIC LMC-2022FX USB Mixing console


-uri britanice exceptionale pentru sunetul cald si muzical Compresoare de calitate... mono sunt dotate cu preamplificatoare de zgomot extrem de reduse, care ofera...;70. In plus, consola dvs. de mixare din seria LMC are un compresor de calitate in studio ... »

Pret: 1704.65 RON
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Omnitronic lmc-2642fx usb mixing console

OMNITRONIC LMC-2642FX USB Mixing console


mono sunt dotate cu preamplificatoare de zgomot extrem de reduse, care ofera...;70. In plus, consola dvs. de mixare din seria LMC are un compresor de calitate in studio... dB si inaltime mare EQ-uri britanice exceptionale pentru sunetul cald ... »

Pret: 1994.79 RON
Buyer Member 15 ani
Constanta
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea