Inscrie firma »

pompe pentru lichide alimentare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompe pentru lichide alimentare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompa pentru lichide alimentare kwb foodfixx cu

Pompa pentru lichide alimentare KWB FOODFIXX cu Autoamorsare, 49505600


Pompa pentru lichide alimentare KWB FOODFIXX cu Autoamorsare, 49505600FOODFIX ... »

Pret: 134.75 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pompe de lichid liquiport cu

Pompe de lichid LIQUIPORT cu membrana EL62.1


Descriere generala: Ideale pentru livrarea lichidelor neutre si agresive... - Cu autoamorsare - Poate functiona si fara lichid - Rezistenta in timp - Fara costuri... de intretinere - Sistem de protectie: IP65 - Temperatura maxima permisa a lichidului 80 ... »
Oferit de:Global Step
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Regulator de presiune pentru combustibil

Regulator de presiune pentru combustibil lichid SAFAG


Regulatorul de presiune pentru combustibil lichid SAFAG este utilizat... in instalatiile de alimentare tip inel de presiune. Rolul regulatorului de presiune este... de a mentine constanta la o anumita valoare presiunea in amonte de pompa arzatorului astfel ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pompe submersibile de put

Pompe submersibile de put


" Temperatura lichid pompat maxim 50°C Materiale pompa: inox AISI316 Functionare... de alimentare cu apa pentru centre comerciale, cladiri de birouri - sisteme de alimentare...Pompe submersibile de put Debit maxim: 200 mc/h Inaltime de pompare maxima ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Dozator lichide enolmaster

DOZATOR LICHIDE ENOLMASTER


mai natural posibil. De fapt, lichidul este adus de vidul pe care-l creaza masina... in interiorul sticlei. Umplerea se face fara trepidatie si fara nici-un contact cu pompe... in care pentru dozare se utilizeaza produse ce contin alcool in proportie de peste 20 ... »

Pret: 1 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Detartrant clorinac lichid suma dip k1

Detartrant clorinac lichid Suma Dip K1


Detartrant lichid special formulat pentru indepartarea petelor dificile... de pe pahare si vesela Descriere : Suma Dip K1 este un lichid alcalin clorinat, care este... adecvat pentru pre-inmuierea/decolorarea articolelor extrem de murdare. Acesta contine ... »

Pret: 108.27 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Pompe centrifugale apa curata

Pompe centrifugale apa curata


de alimentare cu apa pentru centre comerciale, cladiri de birouri - sisteme de alimentare... cu apa pentru hale industriale - sisteme de alimentare antiincendiu - sisteme... de alimentare irigare - vehiculare apa in sisteme de incalzire / racire Pentru ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Pompe pentru vin

Pompe pentru vin


Pompe pentru transvazat vin si alte lichide alimentare, de diferite capacitati. ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Din-food - pompa de proces pentru

DIN-FOOD - pompa de proces pentru industria alimentara


DIN-FOOD este o pompa de proces destinata industriei alimentare, chimice... si farmaceutice. Aplicatii: vehiculare lichide in industria laptelui, industria berii ... »
Oferit de:RECONDI SRL
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Pompe chimice orizontale sau verticale

Pompe chimice orizontale sau verticale


face transferul, pomparea de lichide alimentare, lichide corosive, acizi, baze... de pompare maxima: 100 m Motor : 220V sau 380V Putere max : 50 kw Temperatura lichid...Pompe centrifugale orizontale si verticale Debit maxim: 2500l/min Inaltime ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Pompa de butoi

pompa de butoi


Pompe de butoi FTI Pompele Finish Thompson (FTI) s-au specializat pentru... Transvazarea lichidelor: acizi, baze, lacuri, diluanti, vopsele, produse alimentare... transportul chimicalelor. Viscozitatea materiilor transportabile cu pompele de transport ... »
Buyer Member 13 ani
Harghita
 Pompa purificare recilculare lichide

Pompa purificare recilculare lichide 24VDC 30-150l/h 4 bar


Pompa cu roti dintate pentru recirculare apa sau alte lichide. Construita... de apa, Aparatura pentru procesare alimente, Tipografii. Clic aici pentru fisa... tehnica Certificari: Accesorii optionale: Transformator pentru pompa presiune 24 ... »

Pret: 452.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Pompa cu debitmetru

Pompa cu debitmetru


Va oferim gama de pompe Rover - Italia pentru lichide alimentare sau motorina... cu debitmetru, care va ofera posibilitatea sa contorizati cantitatea de lichid transvazata. ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Pompa pentru irigatii prin inundare si picurare cs

POMPA PENTRU IRIGATII PRIN INUNDARE SI PICURARE CS 200


informatii Temperatura de lucru a lichidului: 0-90 gr. C Material carcasa pompa... de alimentare (V) 230 Protectie electrica IP44 Debit furnizat / inaltime de refulare ... »

Pret: 271.56 EUR
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Pompe pneumatice cu membrane

Pompe pneumatice cu membrane


, pomparea de lichide alimentare, lichide corosive, uleiuri, vopseluri, lichide vascoase... Temperatura lichid pompat maxim 100°C Materiale pompã: PP, ECTFE, PVDF...Pompe pneumatice cu membrana dubla Debit maxim: 850l/min Inaltime de pompare ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Pompe de butoi electrice

Pompe de butoi electrice


lichid pompat maxim:100°C Tija aspiratie pompa: 900mm sau 1200mm Materiale pomp...;ionate in varianta cu motor electric, ea face transferul, pomparea de lichide... alimentare, lichide corosive, uleiuri, vopseluri, lichide vascoase si foarte vascoase ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Pompe de butoi pneumatice

Pompe de butoi pneumatice


; particule de lubrifianþi, ea face transferul, pomparea de lichide alimentare... lichid pompat maxim:100°C Tija aspiratie pompa: 900mm sau 1200mm Materiale pomp...Pompe de butoi pneumatice Debit maxim: 90l/min Inaltime de pompare maxima ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Pompa submersibila de drenaj

Pompa submersibila de drenaj


Aceasta electropompa de drenaj este construita pentru pomparea apelor murdare... pentru functionarea automata Tensiune de alimentare: 220V-230V ± 6% Mod. F..., avand si substante chimice compatibile cu materialele din care este realizata pompa ... »

Pret: 740 RON
Light Member 11 ani
Harghita
 Pompe si sisteme pt irigatii

Pompe si sisteme pt irigatii


Seria NB este o gama de pompe multifunctionale potrivite pentru mai multe... aplicatii care necesita o alimentare fiabila si economica din punct de vedere... de spalare, curatare sau anti-incediu Transferul de lichide in sistemele ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Pompe centrifugale cu rotor flexibil

Pompe centrifugale cu rotor flexibil


de pompare 0 - 50m; - motor electric, alimentat la 12V, 24V, 220V, 380V la 50Hz...; - vascozitate pana la 50 000 cp; - temp lichid < 100o C. Functionare: adecvate pentru..., produse de curatare, cerneluri, etc) - produse pentru agricultura (ingrasaminte lichide, motorina ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Pompa jswm 3 bl

POMPA JSWm 3 BL


POMPELE PEDROLLO JSW3 Sunt recomandate pentru pomparea apei curate fara... fabricata pompa. Electropompele autoamorsante JSW sunt proiectate pentru pomaprea apei... chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat. Pentru fi abilitatea si usurinta ... »
Oferit de:SC FLUIDIQA SRL
Light Member 11 ani
Timis
 Pompa submersibila de drenaj

Pompa submersibila de drenaj


. Aceste pompe submersibile pentru ape uzate cu paleta Vortex din fonta sunt folosite... pentru aplicatii civile si industriale. Temperatura maxima a lichidului pompat 40...Electropompele submersibile de drenaj seria F90 - F92 sunt construite pentru ... »

Pret: 1795 RON
Light Member 11 ani
Harghita
 Pompa de suprafata jap 80

Pompa de suprafata JAP 80


, cu temperatura lichidului nu mai mare de 35 grade C, pentru uz casnic. sau 60 grade C pentru... Pompa de apa electrica, centrifugala din seria JAP cu auto-amorsare. Destinate... maxim: 3.0 mc/h Inaltime refulare: 30.00 m Putere motor: 0.60 kW Alimentare: 230 V ... »

Pret: 787 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa pentru apa curata joka 750w

Pompa pentru apa curata Joka 750W


Pompa pentru apa curata Joka 750WSunteti in cautarea unei pompe pentru apa... si beneficiati de livrare rapida.Aceasta pompa de suprafata Joka este perfecta pentru... pomparea apei curate fara particule abrazive si a lichidelor chimice care nu afecteaza ... »

Pret: 419 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Pompe transfer motorina

Pompe transfer motorina


Caracteristici: - pompe cu vane si roti dintate pentru transferul motorinei... lichid < 65o C. Functionare: Pompele de motorina sunt autoamorsante si pot fi... utilizate pentru pomparea motorinei din butoaie, bazine, rezervoare sau tancuri ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
1948 produse / 78 pagini
25 produse pe pagina.

"pompe pentru lichide alimentare" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea