Inscrie firma »

pompe hidraulice pentru roboti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompe hidraulice pentru roboti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Robot hidraulic pentru curatarea piscinei polaris 280

Robot hidraulic pentru curatarea piscinei Polaris 280


Cel mai popular robot pentru curatarea piscinei sub presiune Alimentat... cu doua jet-uri duble si o pompa amplificator separata, Polaris 280 este potrivit... pentru toate tipurile de piscina. Curata, aspira, sterge peretii si baza piscinei ... »

Pret: 4300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot hidraulic pentru curatarea piscinei zodiac mx9

Robot hidraulic pentru curatarea piscinei Zodiac MX9


Robotul hidraulic pentru curatarea piscinei Zodiac MX9 aspira resturile... care este actionata la intervale regulate pentru a impiedica blocarea robotului... piscina Viteza de deplasare a robotului hidraulic piscina MX9 Zodiac: 8 metri / minut ... »

Pret: 2500 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei zodiac rv 5600

Robot pentru curatarea piscinei Zodiac RV 5600


Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex RV 5600 cu 25 m cablu pentru..., inginerii Zodiac® au creat primul robot pentru curatarea piscinei cu aspiratie..., model 2016 Pentru ce piscine este potrivit RV 5600" Fel piscina: bazine ingropate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei zodiac vortex pro rv

Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex PRO RV 4400


pompei si debitului hidraulic, inginerii Zodiac® au creat primul robot pentru...Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex Pro RV 4400 cu 18 m cablu, sistem... de ridicare si carucior, 3 motoare, model 2015. Pentru ce piscine este potrivit RV 4400 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei zodiac vortex pro 4

Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex PRO 4 WD RV 5500


Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex Pro 4 WD RV 5500 cu 21 m cablu... robot pentru curatarea piscinei cu aspiratie ciclonica. Tehnologia VortexTM creeaza..., sistem de ridicare si carucior, 4 x 4, 3 motoare, model 2015. Pentru ce piscine este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei zodiac vortex pro 4

Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex PRO 4 WD RV 5400


Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex Pro 4 WD RV 5400 cu 18 m cablu... robot pentru curatarea piscinei cu aspiratie ciclonica. Tehnologia VortexTM creeaza..., sistem de ridicare si carucior, 4 x 4, 3 motoare, model 2015. Pentru ce piscine este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Piscine moderne

piscine moderne


(BIO-UV) sau cu ozon -incalzire pentru apa din piscine: -pompe de caldura -incalzitoare...: -instalatie de climatizare - dezumudificare (strict necesara pentru piscine interioare...) -acoperiri pentru piscine -prelate pentru piscine, manuale sau automate, simple ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Metabond h

METABOND H


si pentru realizarea unei economii de energie la instalatiile hidraulice. METABOND H... fost conceputi special pentru sisteme hidraulice. La sistemele hidraulice... dezvoltata special pentru reducerea frecarii si uzurii la metale feroase, precum ... »

Pret: 195 RON
 Metabond uleiuri si aditivi

metabond uleiuri si aditivi


. METABOND H & PRODUS DE TRATAMENT PENTRU SISTEME HIDRAULICE METABOND H este un ulei... de ulei hidraulic. In unele aplicatii speciale, pentru cresterea efectului... tratament si 1% in tratamentele ulterioare. in situatii speciale la pompele hidraulice ... »
Buyer Member 16 ani
Olt
 Sablare cu gheata carbonica

SABLARE CU GHEATA CARBONICA


CU GHEATA CARBONICA poate fi utilizata pentru: - intretinerea generala a masinilor... hidraulice, tablouri electrice, tablouri de comanda; - sisteme de ventilatie, benzi... transportoare, lanturi tragatoare, depunerile de pe robotii de sudura; - rotori turbine ... »
Buyer Member 18 ani
Arges
 Piscine traditionale

piscine traditionale


ultraviolete (BIO-UV) sau cu ozon -incalzire pentru apa din piscina: - pompe... caz, a schimbarii in totalitate a instalatiei hidraulice. Pe langa materialele... (strict necesara pentru piscine interioare) -acoperiri pentru piscine -prelate ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea