Inscrie firma »

pompa sumersibila pentru put - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompa sumersibila pentru put
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe, hidrofoare, sisteme de

Pompe, hidrofoare, sisteme de pompare


la dispozitie un sistem pentru alimentarea cu apa. Noi putem monta si pompa sumersibila...SC Terra Tehno Foraj SRL distribuie diferite tipuri de pompe, hidrofoare..., grupuri de pompare, boilere, electropompe si accesorii electropompe, vase ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Oferta pompe sumersibile, pompe

Oferta pompe sumersibile, pompe pentru puturi


alimentarea cu apa. Noi va putem monta si pompa sumersibila, cu toate racordarile... sumersibile, pompe de suprafata, hidrofoare, grupuri de pompare, pompe submersibile pentru...,forari fantani,foraje puturi Doriti sa realizati un put pentru apa, o fantana de mare ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Foraje puturi pentru apa pana la 400 ml adancime

Foraje puturi pentru apa pana la 400 ml adancime


. Noi putem monta si pompa sumersibila, cu toate racordarile necesare.... Sisteme de filtrare a apei Lucrari de automatizare Lucrari de case pentru pompe... Analiza calitatii apei Foraje pentru pompe de caldura Studii geologice ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Singura companie de foraje puturi de apa din sibiu

Singura companie de foraje puturi de apa din Sibiu


si dedurizare ·Lucrari de automatizare ·Lucrari de case pentru pompe...;middot;Foraje pentru pompe de caldura ·Studii geologice, hidrogeologice si hidrologice... poate pune la dispozitie un sistem pentru alimentarea cu apa. Noi putem monta ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Vanzare hoteluri pensiuni  rucar glx060514

vanzare Hoteluri Pensiuni Rucar GLX060514


cu apa potabila dar are si put propriu cu pompa sumersibila ce pompeaza apa intr... : folie anticondens, polistiren , vata 10 cm, folie AL, OSB. Pentru pereti pe nord... si prin pompa centaralei. Apa. Imobilul este racordat la sistemul public de alimentare ... »

Pret: 400000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea