Inscrie firma »

pompa automata apa curata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompa automata apa curata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompa submersibila spido b90/5 -

Pompa submersibila SPIDO B90/5 - automata cu plutitor


- irgatii mici pompare apa curata in general P=1,3 KW Tensiune: 1~230 Debit max 5... m cordelina de sustinere. Ideala pentru pomparea apei curate si fara...Electropompa submersibila SPIDO B90/5 - automata cu plutitor Se livreaza cu 10 ... »

Pret: 110 EUR
Oferit de:SC FLUIDIQA SRL
Light Member 13 ani
Timis
 Pompa submersibila apa curata

Pompa submersibila apa curata Hyundai EPPC250


Pompa submersibila apa curata Hyundai EPPC250 Prezentare produs Ideala pentru... evacuarea de apa curata sau usor murdara din piscine sau rezervoare, butoaie de apa... transportul confortabil Mecanism de oprire automata cu ajutorul flotorului Protectie ... »

Pret: 232 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata makita

Pompa submersibila apa curata Makita PF0300


Pompa submersibila apa curata Makita PF0300 Ideala pentru evacuarea de apa... curata sau usor murdara din piscine sau rezervoare, butoaie de apa de ploaie. Carcasa.... Mecanism de oprire automata cu ajutorul flotorului. Garnitura dubla de etansare ... »

Pret: 309 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pompe drenaj apa curata pf 1100

Pompe drenaj apa curata PF 1100 Makita


: apa curataDebit maxim ( l/min ): 250Inaltime refulare max. ( m ): 9Diametru...Pompa pentru ape limpezi si usor contaminate, cu particule pana la 5mm. Model... un transport confortabil. Oprire automata prin intermediul flotorului. Utilizare ... »

Pret: 575 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Pompe submersibile apa curata pf

Pompe submersibile apa curata PF 0800 Makita


/2" Greutate: 4,6 kgDetalii tehnice:Potrivita pentru: apa curataDebit maxim ( l...Pompa pentru ape limpezi si usor contaminate, cu particule pana la 5mm. Model... ce permite un transport confortabil. Oprire automata prin intermediul flotorului ... »

Pret: 422 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila pt apa curata

Pompa submersibila pt apa curata Karcher SCP 5000


si performanta pentru apa curata este ideala ca si pompa pentru drena pentru pivnite, piscine... sau iazuri - aspirarea, tranversarea sau pomparea apei curate sau usor murdare. Inca... de la un nivel al apei de 3 cm pompa porneste automat si cu incredere. Datorita formei ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Pompa submersibila pt apa curata

Pompa submersibila pt apa curata Karcher SCP 6000


sau iazuri ,aspirarea, tranversarea sau pomparea apei curate sau usor murdare. Inca... de la un nivel al apei de 3 cm pompa porneste automat si cu incredere. Datorita formei...Pompa submersibila SCP 6000 este o pompa submersibila compacta din clasa ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Pompa submersibila pt apa curata

Pompa submersibila pt apa curata Karcher SCP 9000


aspirarea plana.Inca de la un nivel al apei de 3 cm pompa porneste automat...Pompa submersibila SCP 9000 este o pompa submersibila compacta in calitatea... la picior pompa poate fi utilizata atat pentru pomparea apei usor murdare cat si pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Pompe apa

Pompe Apa


Ele sunt recomandate pentru pomparea apei curate din puturi chiar si cu nisip... pentru utilizare in sectorul casnic, pentru distributia automata a apei impreuna ... »

Pret: 1235 RON
Buyer Member 11 ani
Buzau
 Motopompa apa curata amd 80

Motopompa apa curata AMD 80


. Presetupa de calitate, pentru intretinere usoara. Pentru pomparea apei curate....Evacuarea apei din subsoluri, irigatii, golirea bazinelor si a canalelor pline de apa... automate. Indiferent de domeniul in care lucrati, maritim, constructii, agricultura ... »

Pret: 1345.59 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila apa curata /

Pompa submersibila apa curata / semimurdara 13000 Aquasenzor


Caracteristici * Pentru apa curata si semimurdara cu particule de pana la 5 mm... de alimentare: 10 m H07 RNF. * Cu senzor de apa: porneste automat de la un nivel de apa... in apa) maxima: 7 m. * Aspiratie la sol pana la 1 mm. * Diametrul maxim particule: 5 ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Curatare,servicii vidanjare

curatare,servicii vidanjare


de curatare, spalare si desfundari canalizare cu pompa de inalta presiune. CURATARE... , automate si manuale din fose septice , instalatii de denisipare , separatoare... de grasimi Curatare mecanizata si manuala a depunerilor de nisip si maluri de pe fundul ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata senci scwp 50

Motopompa apa curata Senci SCWP 50


sau alte domenii de aprovizionare cu apa Detalii tehnice:Diametru pompa ( toli ): 2... din fonta Garnitura de etansare din ceramica Senzor lipsa ulei cu oprirea automata ... »

Pret: 884 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata senci scwp 25

Motopompa apa curata Senci SCWP 25


sau alte domenii de aprovizionare cu apa Detalii tehnice:Diametru pompa ( toli ): 1... din fonta Garnitura de etansare din ceramica Senzor lipsa ulei cu oprirea automata ... »

Pret: 803 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila makita pf0800

Pompa submersibila Makita PF0800


Pompa submersibila Makita PF0800 Pompa pentru ape curate, limpezi si usor... rezistent. Maner ergonomic si solid ce permite un transport confortabil. Oprire automata... prin intermediul flotorului. Utilizare recomandata: bazine de inot, butoaie cu apa de ploaie ... »

Pret: 489 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curatare roti camion

curatare roti camion


Clean Tyres 80SMS - Instalatie de spalare roti de camion - Roti curate..., la iesirea de pe strazi desfundate pe drumuri asfaltate. Este o instalatie automata... secventiala pentru fiecare platforma de 3,75 ml. Optionale: Bazin de apa 3.000 l, Bazin ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata senci scwp 100

Motopompa apa curata Senci SCWP 100


sau alte domenii de aprovizionare cu apa Detalii tehnice:Diametru pompa ( toli ): 4... din fonta Garnitura de etansare din ceramica Senzor lipsa ulei cu oprirea automata ... »

Pret: 1232 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata senci scwp 80

Motopompa apa curata Senci SCWP 80


sau alte domenii de aprovizionare cu apa Detalii tehnice:Diametru pompa ( toli ): 3... din fonta Garnitura de etansare din ceramica Senzor lipsa ulei cu oprirea automata ... »

Pret: 798 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curatare roti camioane

curatare roti camioane


Clean Tyres 80S - Instalatie de spalare roti de camion - Roti curate la iesirea..., la iesirea de pe strazi desfundate pe drumuri asfaltate. Este o instalatie automata...). Modelul 80S are platforma de 7,5 ml si comanda simpla. Optionale: Bazin de apa 3 ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Motopompa apa curata robin

Motopompa apa curata Robin


intretinere usoara. Pentru pomparea apei curate.</span></p><p class... ajutorul de care aveti nevoie pentru a scapa de surplusul de apa curata sau murdara..., golirea bazinelor si a canalelor pline de apa.</span></p><p class ... »

Pret: 343.9 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pompa de apa - verticala - cvm bm15

Pompa de apa - verticala - CVM BM15 Ebara - multietajata


Spalatorii Pomparea apei curate in general Avantajele electropompelor CVM: Fiabile.... Garantie 2 ani. Aplicatii: Sisteme de pompare pentru ridicarea presiunii Irigatii...-ampermetrica cu rearmare automata integrata pentru varianta monofazica G 1 1/4 diametru refulare ... »

Pret: 320 EUR
Oferit de:SC FLUIDIQA SRL
Light Member 13 ani
Timis
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 19 kg - Px 19 electric


, distilator, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor...Masina electrica de curatat cu percloretilena 19 kg: Volum tambur: 360 l... din otel inox cu limpezire si iluminare. - Unitate refrigeranta cu pompa de caldura ... »
Buyer Member 16 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 16 kg - Px 16 gaz


, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor, inclusiv abur...Masina de curatat cu percloretilena pe gaz - Volum tambur: 300 l - Capacitate... cu limpezire si iluminare. - Unitate refrigeranta cu pompa de caldura. - Filtru ... »
Buyer Member 16 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 16 kg - Px 16 electric


, distilator, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor...Masina de curatat cu percloretilena electrica - Volum tambur: 300 l... din otel inox cu limpezire si iluminare. - Unitate refrigeranta cu pompa de caldura ... »
Buyer Member 16 ani
Dolj
 Masina de curatat pentru curatatorii

Masina de curatat pentru curatatorii si spalatorii 19 kg - Px 19 gaz


, filtru de nasturi, separator de apa. - Golire automata a reziduurilor, inclusiv abur...Masina de curatat cu percloretilena pe gaz - Volum tambur: 360 l - Capacitate... cu limpezire si iluminare. - Unitate refrigeranta cu pompa de caldura. - Filtru ... »
Buyer Member 16 ani
Dolj
789 produse / 32 pagini
25 produse pe pagina.

"pompa automata apa curata" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea