Inscrie firma »

polistiren expandat ignifugat pentru fatade - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre polistiren expandat ignifugat pentru fatade
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Polistiren expandat

polistiren expandat


Polistiren expandat ignifug pentru fatada. ... »
Oferit de:Bonaport SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Polistiren expandat ignifugat

polistiren expandat ignifugat


polistiren expandat ignifugat pentru fatade pret 30 lei bax ,livrare gratuit ... »
Oferit de:SILI COMAN SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade

Polistiren Expandat Pentru Fatade


Polistiren expandat pentru fatade 15 kg/mc.Montat la exteriorul cladirii..., densitate 15 kg/mc,clasa de combustibilitate C1 ignifug.Se poate folosi orice tip... de adeziv de polistiren. Dimensiuni disponibile: 2cm(24 placi/12mp/bax) 3cm(16 placi ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat

Polistiren expandat


Utilizarea polistirenului expandat ignifug este recomandata atat pentru... Sistemului Termoizolant pentru Fatade... reabilitarea constructiilor vechi cat si pentru imbunatatirea confortului termic ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc (2

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (2 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (2 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc. Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 2cm. ... »

Pret: 62.12 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc (3

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (3 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (3 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc, Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 3cm. ... »

Pret: 59.62 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc (4

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (4 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (4 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc, Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 4cm. ... »

Pret: 59.62 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc (5

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (5 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (5 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc, Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 5cm. ... »

Pret: 62.12 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc (6

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (6 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (6 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc, Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 6cm. ... »

Pret: 59.62 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc (8

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (8 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (8 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc, Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 8cm. ... »

Pret: 59.62 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (10 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (10 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc, Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 10cm. ... »

Pret: 62.12 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Polistiren expandat pentru fatade ceresit 15 kg mc

Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (16 cm)


Polistiren expandat pentru fatade Ceresit 15 kg mc (16 cm) Montat... la exteriorul cladirii. Densitate 15 kg/mc. Clasa de combustibilitate C1 ignifug. Se... poate folosi orice tip de adeziv de polistiren. Ambalare: bax. Grosime: 16cm. ... »

Pret: 59.62 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Termoizolatii cu polistiren expandat - de la 69

TERMOIZOLATII CU POLISTIREN EXPANDAT - de la 69 RON/mp


ignifugat pentru fatada EPS-F Baumit 5cm cu densitate de 15 - 18 kg/m³ - strat.... Pentru a realiza acest lucru se "imbraca" constructia cu un strat de polistiren... expandat sau extrudat de fatada, care se acopera apoi cu un pachet armat de mortare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 European panel - panouri sandwich cu termoizolatie de

European Panel - panouri sandwich cu termoizolatie de polistiren expandat


din polistiren ignifugat, 2 foi de tabla galvanizata prevopsita si adeziv bicomponent...); * backcoat: 7 grund special pentru o aderenta perfecta a adezivului (test method... ECCA T1 - 1995). Termoizolatie polistiren * EPS: 15 kg/m patrat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sistem termoizolant

Sistem termoizolant


polistiren -lipire 25kg/sac 2 Polistiren expandat ignifugat de fatada EPS 80 pachet 3...,145 kg/mp 50 mp/rola 5 Adeziv pentru polistiren - masa de spaclu 25kg...Nr. Crt. Denumire material Ambalaj TERMOIZOLARE 1 Adeziv pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Termosisteme exterioare

Termosisteme exterioare


expandat ignifugat dibluri pentru polistiren strat de spaclu din mortar... solutie are la baza "invelirea" contstructiilor intr-un strat de polistiren expandat... este o solutie pentru izolarea termica a exteriorului constructiilor. Aceasta ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Executie termosisteme

Executie termosisteme


din placi termoizolante din polistiren expandat ignifugat (EPS), cu dimensini de 100 X...,042W(m·K). Se recomanda utilizarea placilor din polistiren expandat... din gips-carton. Grunduirea se face inainte de placarea polistirenului, inaintea ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Amenajari exterioare* termosistem

Amenajari exterioare* termosistem


de polistiren expandat de fatada, care se acopera apoi cu un pachet armat de mortare...: strat de mortar adeziv strat termoizolant - placi din polistiren expandat ignifugat... a constructiilor la exterior. pentru a realiza acest lucru se "imbraca" constructia cu un strat ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Casa andreea

CASA ANDREEA


/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... din doua panouri de polistiren expandat, unite cu bride de plastic dur incastrate.... Sistemul combina izolatia termica efectiva a polistirenului expandat (EPS ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


de cofraje inglobate in polistiren ignifugat expandat tip AMVIC sunt produse care au... cu sistemul de constructie cofraje imglobate din polistiren ignifugat expandat AMVIC...: Performanta energiei optimizate a cofrajelor din polistiren expandat ignifugat ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Termoizolatii

Termoizolatii


de polistiren expandat sau extrudat de fatada, care se acopera apoi cu un pachet armat... termoizolant - placi din polistiren expandat ignifugat; - strat de protectie din mortar... termopan. Pentru terase si pardoseli circulabile, dupa termoizolre (extrudata) se ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Casa floriana

CASA FLORIANA


constructiilor cu cofraje inglobate termoizolante din polistiren ignifugat expandat este... inglobate din polistiren expandat ignifugat furnizeaza aceste cerinte -astazi- si sunt.../mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Casa elena

CASA ELENA


hidroizolatie corespunzatoare (de ex din polistiren expandat sau extrudat), pentru a proteja.../mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... de ignifugate gata preparate -prevederea unui robinet de apa la exteriorul cladirii pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Casa marcela

CASA MARCELA


diafragma realizati din cofraje pierdute din polistiren ignifugat expandat sau neopor nu... = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade... ignifugat expandat a caror pret se situeaza intre 200 si 280 EURO pe mp, in plus ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


din polistiren expandat ca termoizolatie si cofrag pentru turnarea elementelor de constructie... prin topire a polistirenului expandat nu prezinta pericol pentru sanatate in primele 60... la foc. Polistirenul utilizat este de tip expandat, de medie densitate (20kg ... »
Buyer Member 17 ani
Arad
 
25 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"polistiren expandat ignifugat pentru fatade" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea