Inscrie firma »

planul de conturi institutii publice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre planul de conturi institutii publice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitatea institutiilor publice

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE


publice, planul de conturi pentru institutii publice si instructiunile de aplicare... CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE particularitati de aplicare a noilor reglementari...; - TVA, importuri intracomunitare efectuate de institutiile publice, Legea nr. 343 ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Contabilitatea institutiilor publice din romania

Contabilitatea institutiilor publice din Romania


publice si a Planului de conturi pentru acestea, dar si cu alte acte normative...Contabilitatea institutiilor publice din Romania Autori: Cosmina Pitulice... desfasurata de contabilii din institutiile publice, exemplele si studiile de caz ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Institutiilor publice

INSTITUTIILOR PUBLICE


institutiilor publice, Planul de conturi pentru institutiile publice si instructiunile... CONTABILITATII INSTITUTIILOR PUBLICE Ordin nr. 1187 din 16 aprilie 2008 pentru modificarea... de aplicare a acestuia, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1 ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contabilitatii institutiilor publice

CONTABILITATII INSTITUTIILOR PUBLICE


metodologice privind organizarea si conducerea contabilitatii institutiilor publice, Planul... de conturi pentru institutiile publice si instructiunile de aplicare a acestuia, aprobate... prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1.917/2005 Monitorul Oficial nr. 410 ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Drept international public. volumul i. editia 2

Drept international public. Volumul I. Editia 2


Editia a 2-a a cursului universitar Drept international public , volumul I... din institutiile sau conceptele tratate in cele sapte capitole ale cursului. Unele dintre..., in planul dreptului international, a unor realitati inconturnabile, intervenite ... »

Pret: 39.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contabilitate. fundamentele si noul cadru juridic. editia 2

Contabilitate. Fundamentele si noul cadru juridic. Editia 2


metodologice privind organizarea si conducerea contabilitatii si noul Plan de conturi... pentru institutiile publice. ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


a activitatii diverselor institutii publice, pornind de la cele multilocatie cu structuri... si 7 Contul de executie al institutiilor publice Venituri... financiare, materiale si umane din administratia publica centrala si locala, necesitand ... »
Buyer Member 15 ani
Braila
 Curs standardele de control intern/managerial conform osgg nr.

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


conducerea institutiei publice pentru elaborarea si/sau dezvoltarea sistemului de control... foloseste? Interactiunea cu Curtea de Conturi, Auditul Intern, Comisia de monitorizare..., performanta. Definirea notiunilor de competenta si performanta. Planul individual ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea