Inscrie firma »

piese ascensoare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre piese ascensoare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ascensoare

ASCENSOARE


MECANO-ELECTRICE ALE ASCENSOARELOR DE PERSOANE SAU MARFA. ASIGURAM PIESE OMOLOGATE... SISTEME DE ASCENSOARE NOI , PENTRU CLADIRI NOI SAU IN CAZUL INLOCUIRII COMPLETE... A ASCENSOARELOR EXISTENTE IN CLADIRI VECHI... ASIGURAND GARANTIE SI SERVICE POST ... »
Oferit de:DRADENCONSTRUCT
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ascensoare electrice

Ascensoare electrice


Oferim diferite variante constructive: ascensoare electrice fara camera masinii..., ascensoare cu camera masinii, ascensore electrice panoramice, ascensoare electrice pentru... persoane, ascensoare electrice pentru marfa. Beneficiati de o gama completa ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Modernizari ascensoare

Modernizari ascensoare


pentru modernizarea ascensoarelor vechi, combinand eficienta costurilor cu nivelul... de piese de schimb (piston, rezervor, bloc de supape, sistem motor... max 20 Kw - actioneaza ascensoare cu usi semiautomate sau automate - unul ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Intretinere, revizie si repararea ascensoarelor

Intretinere, revizie si repararea ascensoarelor


care asigura programarea lucuruli, aprovizionarea pe teren cu piese si componente... scoaterea persoanelor blocate in cabina. Toate componentele si piesele folosite sunt... asigura programarea lucuruli, aprovizionarea pe teren cu piese si componente, relatia ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Turnul eiffel (21019)

Turnul Eiffel (21019)


mecanice cu abur actionate din puturile ascensoarelor, si asamblate cu nu mai putin... exceptional, iti poti acum construi propriul turn Eiffel din 321 de piese sub forma ... »

Pret: 160 RON
Buyer Member 8 ani
Alba
 Turnul eiffel (21019)

Turnul Eiffel (21019)


ascensoarelor, si asamblate cu nu mai putin de 2,5 milioane de nituri individuale. Structura... turn Eiffel din 321 de piese sub forma de caramizi, si il poti expune in locuinta ... »

Pret: 155 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Lego architecture turnul eiffel

LEGO Architecture Turnul Eiffel


din puturile ascensoarelor, si imbinate cu nu mai putin de 2,5 milioane de nituri... de piese sub forma de caramizi. Acest joc de constructie va dezvolta imaginatia ... »

Pret: 168.84 RON
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Curs sudor

Curs sudor


continue si omogene. Se realizeaza astfel repere, subansambluri, piese sudate si alte..., ascensoare etc.); - conducte pentru apa, abur, fluide tehnologice; - recipiente sub ... »

Pret: 550 RON
 Modernizare si componente lifturi igv

Modernizare si componente lifturi IGV


, usa tip arrester REI, 2. complet de piese si componente mecanice cum ar fi..., conformitate cu directive 95/16/CE (ascensoare) si Directiva 89/336/CEE (11 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"piese ascensoare" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea