Inscrie firma »

performanta vanzari marketing - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre performanta vanzari marketing
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training in vanzari

Training in Vanzari


. Managementul vanzarilor Un program antrenant si inovativ pentru cresterea performantelor...Programele noastre de training in vanzari sunt practice, adaptate, focalizate... Scara succesului in vanzari Un program recomandabil atat pentru vanzatorii aflati ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Site de prezentare

Site De Prezentare


de servicii, site-uri pentru vanzari sau magazine virtuale, realizarea unui website este... si performantele afacerii tale fata de competitori. Daca reusesti sa construiesti un website... administrabil, cu atat mai mult poti ajusta strategia de comunicare de marketing in functie ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Training

Training


Relatiilor cu Clientii - Tehnici de Baza in Vanzari - Tehnici de Vanzare... in Marketing - Cunostinte de Finante pentru Nefinantisti (Finance for Non Finance People...) - Instruire in Evaluarea Anuala a Performantelor Angajatilor - Notiuni de baza ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Servicii generale abc

SERVICII GENERALE ABC


analitice in concordanta cu cerintele de management ale analizei performantelor... activitatii din punct de vedere al vanzarilor, costurilor, profitabilitatii, incasarilor... de afaceri, bugetul de marketing, reclama si publicitate, bugetul de aprovizionare ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Customer care

Customer care


: - oricarui angajat de la receptie, relatii cu publicul, front desk sau marketing... despre procesul vanzarilor si al relatiilor cu clientii; - angajatilor din domeniul... vanzarilor/PR care trebuie sa-si insuseasca si dezvolte cunostintele si abilitatile ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


de performanta a echipelor de marketing, vanzari si suport tehnic Pentru management ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 13 ani
Buzau
 Abonament crm

Abonament CRM


informatiilor despre client. - Creste nivelul vanzarilor - imbunatateste relatia...-vanzare Automatizarea vanzarilor vtiger CRM prevede o serie de caracteristici ce ajuta procesul... de vanzare. Oportunitatile de vanzari pot fi urmarite inca de la inceput, precum ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Instruire manageriala si antreprenoriala

Instruire manageriala si antreprenoriala


continua, formarea de noi abilitati si de cresterea performantelor profesionale..., - Marketing competitiv, - Managementul Resurselor Umane, - Dreptul afacerilor..." 4/ Curs formare "Formatori" 5/ Curs formare "Agent vanzari" 6/ Curs ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Consultanta si asistenta tehnica post-certificare

Consultanta si asistenta tehnica post-certificare


activitati importante (marketing, tehnic, productie, aprovizionare, desfacere - vanzari... standardului de referinta - Analiza permanenta a performantelor sistemului, analiza... si imbunatatirea performantelor - Evaluarea furnizorilor si permanenta revizuire a Listei ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Franciza imobiliara ackon europe

Franciza Imobiliara ACKON EUROPE


a isi imbunatati performantele 2. Pentru agenti sau brokeri din lumea imobiliara... international B. Programul de marketing ACKON, pentru generarea de noi clienti C...-uri obtinute cu ajutorul sistemului de marketing ACKON, toate avantajele si instrumentele ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Gargui

Gargui


- cam de zece ori mai mare decat textul final - reusind o performanta fara precedent... cu Pacientul englez sau In numele trandafirului, de exemplu, dar dincolo de marketingul... direct in topul vanzarilor, avem de-a face, intr-adevar cu un roman de prima marime ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Gargui

GARGUI


- reusind o performanta fara precedent, aceea de a vinde manuscrisul in peste douazeci..., de exemplu, dar dincolo de marketingul firesc si de entuziasmul, intotdeauna exagerat..., ce insotesc o lucrare ce se vrea direct in topul vanzarilor, avem de-a face, intr ... »

Pret: 29.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Recrutare si selectie de personal

Recrutare si selectie de personal


de recrutare si selectie de personal din diverse domenii: vanzari, administrativ, auto..., marketing, management, financiar, tehnic, dar si IT. Beneficiati de experienta... DE PERFORMANTA ETAPA3-REALIZAREA PROFILULUI PSIHOLOGIC DORIT ETAPA4-ELABORAREA ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Em-commerce - solutii e-comert & magazine virtuale, case de

em-commerce - solutii e-comert & magazine virtuale, case de comenzi


al prezentarii ofertei si vanzarilor on-line atat la nivel companie-client cat si companie... de management si vanzari pentru afaceri on-line - solutie web matura dedicata comertului... de a rula diverse campanii de marketing, punandu-va la dispozitie intrumente speciale ... »
Light Member 18 ani
Iasi
 Monitorizare media

Monitorizare media


marketing si vanzari. Monitorizam toate sursele media importante din Romania, bloguri... a alertelor media. 7. Modul de editare performant. 8. Instrument ce scade costurile ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Organizarea de programe "incentive"

Organizarea de programe "incentive"


performantelor in vanzari dar in acelasi timp recunosterea performatelor. Angajatii care... de marketing realizate la nivelul top performerilor; -Motivarea clientilor ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Anzisoft pos(point of sale)

Anzisoft POS(point of sale)


performanta si protectia investitiei data de tehnologia standard PC. Proiectat sa reziste... garanteaza inregistrarea datelor de vanzari intr-un format care permite generarea unui... cerinte comerciale sau de marketing, POSurile oferite de Anzi Soft garanteaza ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


managementul - componenta a marketingului strategic - succesul in marketingul strategic... de marketing; - legislatie si alte reglementari legale. 7. Tehnici de accelerare... a vanzarilor vanzarea cu amanuntul; - vanzatorul - calitati, competenta, tinuta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Supply chain management consulting and training

Supply Chain Management consulting and training


diferitele functii (comercial, R&D, marketing, productie, administratia vanzarilor...; -A masura performanta la fiecare nivel pentru a asigura logica progresului ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta in comert electronic

Consultanta in comert electronic


evolutie a vanzarilor bazata pe experienta noastra si pe tendinta pietei, anticipam... concurenta, ne gandim la o strategie de marketing, identificam ceea ce face din magazinul... indelungat, 3 - 12 luni, sau mai mult, si sa stabilim un criteriu de performanta pe baza ... »
Oferit de:Web Audit SRL
Light Member 15 ani
Bucuresti
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"performanta vanzari marketing" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea