Inscrie firma »

peleti incalzire pret - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre peleti incalzire pret
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Soba termica pe peleti siria

Soba termica pe peleti Siria


*Pretul include TVA. Soba pe peleti cu ardere interna ce incalzeste aerul... rezervorul de peleti. Date tehnice: -Putere : 9kw -Volum incalzit : 170-260 m cub... si de un foc adevarat . Acest model de soba cu peleti este dotat cu un sistem automat ... »

Pret: 2345 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Soba cu peleti compat

Soba cu peleti Compat


*Pretul include TVA. Soba pe peleti ce poate sa incalzeasca un volum de aer... peletilor in functie de calitatea acestora. Cu un desing modern se poate amplasa... cu usurinta intr-o incapere unde aduce un plus de aspect. Acesta soba pe peleti permite ... »

Pret: 2640 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Soba termica cu peleti compat c

Soba termica cu peleti Compat C


*Pretul include TVA. Aceasta soba cu peleti este dotata cu un sistem... de canalizare a aerului ce permite atat incalzirea camerei in care se afla dar si a altor.... Date tehnice: -Putere : 11kw -Volum incalzit : 215-340 m cub. -Randament : 89 ... »

Pret: 3010 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Soba pe peleti gioia

Soba pe peleti Gioia


*Pretul include TVA. Soba pe peleti care incalzeste aerul din incapere... este o alternativa mult mai ieftina decat incalzirea pe gaz , are prevazut cinci... trepte de putere pentru inclzire. Date tehnice: -Putere : 7kw -Volum incalzit ... »

Pret: 1835 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Soba termica pe peleti olimpia

Soba termica pe peleti Olimpia


*Pretul include TVA. Aceasta soba cu peleti este dotata cu un sistem... de canalizare a aerului ce permite atat incalzirea camerei in care se afla dar si a altor.... Soba pe peleti Olimpia are incorporat un sistem de auto-curatare, un termostat ... »

Pret: 2881 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Peleti asternut pentru animale

Peleti asternut pentru animale


ecologici, pentru asternut la animale sau pentru incalzire. Producem peleti din paie... la animale. Peletii sunt de 8mm sau 10mm. Pretul peletilor nostri este: - 87 euro...Suntem Aliage Bioenergy, o companie din judetul Arad, care produce peleti ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 8 ani
Arad
 Soba incalzire cu peleti es12

Soba incalzire cu peleti ES12 capacitate incalzire 10kW destinata Horeca


Cere oferta de pret personalizata! Sobe incalzire cu peleti... cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale si rezidentiale marca Extra Strove sunt... ES12 capacitate incalzire 10 kW destinate Horeca si rezidential Sobele ES12 ... »

Pret: 7729 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Soba incalzire cu peleti es16

Soba incalzire cu peleti ES16 capacitate incalzire 14kW destinata Horeca


Cere oferta de pret personalizata! Sobe incalzire cu peleti... cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale si rezidentiale marca Extra Strove sunt... ES16 capacitate incalzire 14 kW destinate Horeca si rezidential Sobele ES16 ... »

Pret: 11829 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Soba incalzire cu peleti es10

Soba incalzire cu peleti ES10 capacitate incalzire 8.4 kW destinata Horeca


Cere oferta de pret personalizata! Sobe incalzire cu peleti... cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale si rezidentiale marca Extra Strove sunt... ES10 capacitate incalzire 8.4 kW destinate Horeca si rezidential Sobele ES10 ... »

Pret: 6829 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Soba incalzire cu peleti es16c

Soba incalzire cu peleti ES16C capacitate incalzire 14kW destinata Horeca


Cere oferta de pret personalizata! Sobe incalzire cu peleti... cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale si rezidentiale marca Extra Strove sunt... ES16C capacitate incalzire 14 kW destinate Horeca si rezidential Sobele ES16C ... »

Pret: 13189 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Termo soba incalzire cu peleti

Termo soba incalzire cu peleti ES15ID capacitate incalzire 14kW destinata


Cere oferta de pret personalizata! Termo sobe incalzire... cu peleti ES15ID capacitate incalzire 15 kW destinate Horeca si rezidential Termo... utilizatorului. Termo sobele cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale ... »

Pret: 16379 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Termo soba incalzire cu peleti

Termo soba incalzire cu peleti ES18ID capacitate incalzire 14kW destinata


Cere oferta de pret personalizata! Termo sobe incalzire... cu peleti ES18ID capacitate incalzire 18 kW destinate Horeca si rezidential Termo... utilizatorului. Termo sobele cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale ... »

Pret: 17289 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Termo soba incalzire cu peleti es 25

Termo soba incalzire cu peleti ES 25 ID capacitate incalzire 14kW destinata


Cere oferta de pret personalizata! Termo sobe incalzire... cu peleti ES25ID capacitate incalzire 25 kW destinate Horeca si rezidential Termo... utilizatorului. Termo sobele cu peleti pentru incalzirea spatiilor comerciale ... »

Pret: 20939 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Arzator pe peleti atmos a25

Arzator pe peleti ATMOS A25


si la un pret favorabil Posibilitate de ardere a bucatilor mari de lemne sau incalzirea... cu ajutorul spiralei incandescente, care aprinde peletii oricand este nevoie... confortabila cu peleti, fara alimentare manuala Alimentarea simpla cu lemne, cu brichete ... »

Pret: 5490 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cazan peleti opop boink 24kw

CAZAN PELETI OPOP BOINK 24KW


Cazan pe peleti 16 - 30 kW generatia anterioara AUTONOMIE: Un cazan de 30 k...W are un consum de 220 kg (un rezervor) de pelete pe timp de iarna, in 6 - 14 zile pe o... suprafata de 250 m2 de incalzit, la o izolatie de min. 5 cm polistirena pe exterior ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Cazan peleti opop boink 30kw

CAZAN PELETI OPOP BOINK 30KW


Cazan pe peleti 16 - 30 kW generatia anterioara AUTONOMIE: Un cazan de 30 k...W are un consum de 220 kg (un rezervor) de pelete pe timp de iarna, in 6 - 14 zile pe o... suprafata de 250 m2 de incalzit, la o izolatie de min. 5 cm polistirena pe exterior ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Brichete si peleti din turba

BRICHETE si PELETI din TURBA


PELETI / BRICHETE TURBA. Combustibil casnic/industrial Revolutionar. Eficient..., cazangerii, utilaje de incalzire automate, centrale termice etc. Coeficient calorific...), prin retelele de distributie partenere. Pretul final en-detail (eventual, cel recomandat ... »

Pret: 219 EUR
Oferit de:SC TURBA SRL
Buyer Member 10 ani
Altele
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 18

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 18


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 18 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 16804.83 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 25

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 25


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 25 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 17830.87 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 32

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 32


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 32 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 19189.67 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 40

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 40


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 40 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 20687.13 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 50

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 50


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 50 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 21713.17 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 60

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 60


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 60 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 26493.95 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cazan din otel cu functionare pe peleti - mcl-bio 70

Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 70


Cazan din otel cu functionare pe peleti - MCL-BIO 70 Cazanele MCL-BIO sunt... destinate sa functioneze cu peleti, biomasa, lemn. Caracteristici: Sistem poli...-combustibil (peleti, biomasa, lemn) Posibilitatea de incarcare manuala pe lemne Functionare ... »

Pret: 30331.89 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Sobe automate pe peleti si bricheti din rumegus(volum

SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)


calorica mare de 19,5 MJ/kg(4900 KCAL/KG-5200KCAL/KG).Peletii sunt o sursa de incalzire...ECOLEMN PRODUCTS SRL vinde sobe automate pe peleti de rumegus si bricheti... de rumegus care incalzesc volume importante de spatiu(90 mp-140mp) si care au ... »
Buyer Member 14 ani
Caras severin
118 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"peleti incalzire pret" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea