Inscrie firma »

patriarhia romana - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre patriarhia romana
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Biblia de lut

Biblia de lut


stiintifica a existentei Patriarhului Avraam. Un scrib a refacut povestea profetului...-l pe cititor de la prima pana la ultima pagina. Un thriller tensionat, un roman istoric.... Descriere: Autor: Julia Navarro Gen: Thriller Limba: Romana Nr. pagini: 640 Aparitie: 5 ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Baietii de pe strada noastra top10+, autor naghib mahfuz

Baietii de pe strada noastra Top10+, autor Naghib Mahfuz


Romanul Baietii de pe strada noastra a fost interzis in mai toate tarile arabe... ale Egiptului. Istorisirea incepe cu vietile patriarhului Al-Gabalawi si ale fiilor sai ... »

Pret: 15.96 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Biblia de lut

Biblia de lut


autentice, constituie dovada stiitifica a existentei Patriarhului Avraam &ndash.... Un thriller tensionat, un roman istoric, un fin portret al suferintei umane si o ... »

Pret: 59.99 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Biblia de lut

Biblia de lut


stiintifica a existentei Patriarhului Avraam. Un scrib a refacut povestea profetului...-l pe cititor de la prima pana la ultima pagina. Un thriller tensionat, un roman istoric ... »

Pret: 47.92 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Howl si alte poeme. antologie 1947-1997

Howl si alte poeme. Antologie 1947-1997


in limba romana Allen Ginsberg, unul din "patriarhii" generatiei beat si cel mai ... »

Pret: 36.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Julia navarro -  biblia de lut

Julia Navarro - Biblia de lut


stiintifica a existentei Patriarhului Avraam. Un scrib a refacut povestea profetului...-l pe cititor de la prima pana la ultima pagina. Un thriller tensionat, un roman istoric ... »

Pret: 59.99 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Howl si alte poeme. antologie 1947-1997 (cartonat)

Howl si alte poeme. Antologie 1947-1997 (cartonat)


editiei 2011 a Premiilor USR Prima antologie in limba romana Allen Ginsberg, unul... din „patriarhii” generatiei beat si cel mai elocvent purtator de cuvint ... »

Pret: 36.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Crestinism si democratie

Crestinism si democratie


Steinhardt Exista in Romania nenumarati oameni onesti si competenti, ale caror constiinte... si voturi nu pot fi cumparate. Exista in Romania intreprinzatori care nu si-au facut... averea prin afaceri dubioase. Exista in Romania universitari, medici, cercetatori ... »

Pret: 18.7 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in israel 7 nopti

Paste 2009 in Israel 7 nopti


- vorbitor de limba romana la principalele obiective, agreat de Patriarhia Romana; TVA ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Stinca lui tanios - amin maalouf-973-681-565-x

Stinca lui Tanios - Amin Maalouf-973-681-565-X


„Stinca lui Tanios” este un roman al cautarii identitatii, in fabuloasa lume... a Orientului Mijlociu din preajma jumatatii secolului al XIX-lea. Intreg romanul este..., de la seic la catirgiu (figura de autodidact savant), de la patriarhul care invrajbeste ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Dacic parc

Dacic parc


. Un presedinte al Romaniei, uitat la putere ca un Patriarh din Marquez, izbuteste... cu intinderea capitolelor, prozatorul nostru, ajuns la al treilea roman, induce lectorului...€œDacic Parc” este un roman cu caracter fantastic in care se tese ingenios o situatie ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Baietii de pe strada noastra

Baietii de pe strada noastra


Traducere din limba araba, prefata si note de Nicolae Dobrisan Roman interzis... Baietii de pe strada noastra (1959), unul dintre cele mai cunoscute romane ale lui... patriarhului Al-Gabalawi si a fiilor sai Adham si Idris, alungati din gradina parinteasca ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fiesta in barlog

Fiesta in barlog


descopere ca realitatea este intotdeauna inchisa intr-o camera la care numai patriarhii... au acces. Insa Tochtli este el insusi un viitor patriarh " un patriarch al crimei...€œbarbat adevarat”. “Un roman de-o schioapa despre inocenta, bestialitate si un pusti care ... »

Pret: 15.3 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pasii pierduti

Pasii pierduti


Alejo Carpentier, figura emblematica a literaturii secolului XX si patriarh... Cervantes, iar in 1979, Premiul Medicis. „Pasii pierduti este un roman magistral...;realul miraculos». Publicat in 1953, romanul a inaugurat perioada de plenitudine ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 O plimbare prin palat. trilogia cairoului

O plimbare prin palat. Trilogia Cairoului


, caruia vechile obiceiuri ii ingaduie sa duca o viata dubla foarte tihnita: patriarh... nu a luat-o in seama. „Tot, mediul pe care este construit romanul...) „Un roman luminos…Magia si misterul unui Egipt adus la scara umana ... »

Pret: 44.5 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Hristos pamantul celor vii. eseuri teologice

HRISTOS PAMANTUL CELOR VII. ESEURI TEOLOGICE


Imperiul Roman unificase, in vremea Intruparii, lumea mediteraneeana“. Ea... de seama ai vietii spirituale contemporane, ca papa Ioan Paul al II-lea, patriarhul ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Boboteaza in tara sfanta 7 zile

BOBOTEAZA IN TARA SFANTA 7 zile


cu oprire la Raul Iordan pentru Slujba de Sfintire a Apei, oficiate de catre Patriarhul.... Vizita la Asezamantul Romanesc din Ierihon,oprire la Marea Moarta pentru baie... eventualele cumparaturi in zona comerciala din imprejurimi. Vizita la Asezamantul Romanesc ... »

Pret: 499 EUR
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Paste in atena - orasul zeitei

PASTE IN ATENA - ORASUL ZEITEI


capitala a statului grec modern. In sambata dinaintea primei zile de Paste, Patriarhul... sfintita. Cazare la hotel 3* Riviera Olimpului. ZIUA 7. 29 aprilie - Catre Romania... aprilie - Din nou acasa- Sosirea in Romania, in functie de conditiile de trafic. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Corbul care a vorbit

Corbul care a vorbit


in calea sa.Autor: Christopher Foster Editor: Editura Mix Colec?ia: Romanul ini..., depunand-o la picioarele patriarhului Adam, atunci cand acesta era coplesit de durere ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
44 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
12Pagina urmatoare

"patriarhia romana" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea